Brdr. Krogsbøll Flytteforretning Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg 4 - 5 stjernede flytninger med Bdr. Krogsbøl 🤩 Emin og Emil var en super Duo - de fik bakket den store lastbil ned ad den smalleste vej til vores hus - alle var vildt impone... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg giver min varmeste anbefaling til flyttefirmaet Brdr. Krogsbølle. Fra første kontakt med Glenn, som tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål, til selve flytningen, hvor de tre mænd – Mar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Opgaven viste sig større end først forventet (vi brugte alle de 150 leverede flyttkasser, og derudover møblerne m.v.). Så flyttebilen blev fyldt helt op, og leveret til den nye adresse. Og den efterfø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med Brdr. Krogsbøll! Fra første kontakt følte jeg mig godt behandlet, og de svarede venligt og uddybende på mine mange spørgsmål. Selve flytningen foregik glat og effektivt, og... Zobacz więcej

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe
  2. Przeprowadzki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Brdr. Krogssbøll er både en familieejet- og drevet forretning. Fem brødre med storebror som direktør flytter dine ting sikkert og hurtigt derhen, hvor du ønsker det. Alle 5 brødre arbejder på lageret, er ude og flytte eller give uforpligtende flyttetilbud. Forretningen er hurtigt vokset til et ungt dynamisk team der altid sætter sikkerhed og ærlighed først. Dine ting bliver håndteret meget varsomt og med stor ansvarlighed. Den følelse af ansvar for andres ejendom, der også ligger i at være familie, rækker hos Brdr. Krogsbøll også til dine ting. Du er derfor altid i sikre hænder hos familiefirmaet Brdr. Krogsbøll.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

669 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Fremragende og effektive

Vi havde glæden af og få besøg af tre super friske og flinke gutter, som bare knoklede derud af!
Der er ikke en finger og sætte på hele vores forløb.
De var der til tiden, og så gik det ellers bare derud af.
Kan klart anbefale og bruge Brdr. Krogsbøll hvis man skal flytte!
Hvis vi nogensinde har brug for et flyttefirma, så bruger jeg dem igen.

3 maja 2025

Amazing job

Just want to say a huge thanks to the moving team (Mikkel J, Jesper and Mikkel H) that moved our stuff on the 03/05/25. The lads were amazing, very fast and efficient. Would highly recommend them to anyone looking to move.

3 maja 2025

Fem ud af fem

Fem ud af fem, ingen tvivl!
Vi havde brug for en flyttemand til at pakke bilen, og køre alle vores ting fra København til Aarhus-området.
Kommunikationen var i top, flyttebil og top-tunet flyttemand kom som aftalt fik pakket bilen i løbet af no time.
Vi var i kontakt med flere andre "rigtige" flyttefirmaer, og prisen hos Krogsbøll var langt under hvad nogle af de andre kunne tilbyde.
Vi kunne ikke være mere tilfredse.
Stort tak herfra!

21 grudnia 2024

Effektive og imødekommende

Vi har lige fået hjælp til at flytte af brd. krogsbøll.
Det gik enormt effektivt og samtidig blev der passet på vores ting. William og Mikkel Bjørn var hurtige, og imødekommende. Alt I alt var de med til at gøre flytningen til en god oplevelse. Tak!

16 kwietnia 2025

Professionalisme til fingerspidserne

Jeg vil til enhver tid anbefale Brdr. Krogsbøll flytteforretning til alle. Firmaet er virkeligt professionelt fra start til slut. Gitte på kontoret giver hurtigt et realistisk og meget rimeligt tilbud og Patrick og Joshua der stod for vores flytning var effektive, hjælpsomme og professionelle i problemløsningen omkring vores flytning. Absolut 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Brdr. Krogsbøll

15 kwietnia 2025

En rigtig god oplevelse

Det var en fornøjelse at benytte Brdr. Krogsbøll og især fordi det var Mark og Kasper, der mødte op som friske og søde flyttemænd. Mark og Kasper var meget effektive og passede godt på vores ting. Det kan varmt anbefales at benytte Brdr. Krogsbøll. Spørg efter Mark og Kasper :-) jeg vil til hver en tid bruge dem igen.

31 marca 2025

Bedste flytteforretning

Nu har jeg haft fornøjelsen af Brdr. Krogsbølls flytteforretning tre gange inden for en måned, og de skuffer ikke.

Gitte, som tager imod ordrer, flyttemænd Sigurd og Mikkel og de andre drenge, de er alle bare så søde, imødekommende og hjælpsomme. Ikke mindst så er de hårdtarbejdende folk, der er klar på opgaven og gerne tager en trappe mere for kunden!

Jeg kan varmt anbefale Brdr. Krogsbøll.

6 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk flytning af Kasper og…

Fantastisk flytning af Kasper og Mikkel J, vi kunne ikke ønske os det bedre: stærke, hurtige (rekord tid!), dygtige, forsigtige, effektive og storartet humør og gåpåmod. Havde ikke forestillet mig at flytninger kunne gå så smooth. Kæmpe tak til jer!

28 lutego 2025

Fremragende flytteoplevelse

Jeg kan varmt anbefale Brdr. Krogsbøll efter en virkelig positiv flytteoplevelse. Mikkel, Joshua og Kasper klarede min flytning fra 5. sal til stuen med imponerende effektivitet, stor omhyggelighed og godt humør. Alt blev håndteret professionelt, og mine ting ankom uden en eneste skramme.
Som en ekstra service – og helt uden tøven – hjalp de ovenikøbet med at løfte mit nye køleskab op i et køkkenskab, selvom det egentlig ikke var en del af opgaven. Det viser en fleksibilitet og hjælpsomhed, der er langt ud over det forventede.
Hvis man leder efter et flyttefirma, der både er dygtige, effektive og ovenikøbet hyggelige at have med at gøre, kan jeg kun anbefale Brdr. Krogsbøll, som jeg uden tvivl vil bruge igen, næste gang jeg skal flytte.

20 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Super flytteoplevelse - anbefales!

Super effektiv, professionel og venlig hjælp fra Mikkel, Joshua og Oliver i forbindelse med flytning fra hus til lejlighed på 2. sal. De gav den max gas, så vi fik flyttet så hurtigt så muligt.
Vil klart benytte dem igen, hvis muligheden opstår.
Stor tak og anbefaling herfra!

18 lutego 2025

Simpelthen fantastisk effektiv service

Simpelthen fantastisk effektiv service!

De sødeste og mest medhjælpende mennesker jeg længe har mødt! Meget punktlige og ordenlige - og tilmeld til en virkelig skarp pris! (Troede faktisk det var løgn, hvad vi fik for pengene!)

Vi skulle rykke fra Valby til Glostrup hvor de selv hører til, og som en ekstra service skulle vi så ikke betale for hjemkørslen.

Vi takker mange gange for behageligt selskab af Patrick og Josh - og benytter os klart af brdr. Krogsbøll igen!

29 stycznia 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej