Kompletna porażka!!! Nie polecam Nikomu. Od miesiąca nie mogę sie doprosić swoich coinow z KriptoEarn. Gdzie wyraźnie jest napisane : 10-12 dni aktywa zostaną wypłacone do głównego portfela!!!!... Zobacz więcej
Karuzela wrazen jaka daje kriptomat.io jest niezastapiona . Od zera do milionera to calkiem mozliwe Pozdrawiam zespol Kriptomat
We believe everybody deserves the freedom, fairness, and fulfillment that #crypto represents. Buy and sell cryptocurrencies within minutes at Kriptomat.
Pärnu mnt 31, 10119, Tallinn, Estonia
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Kriptomat
17 i 18 Grudnia wpłaciłem pieniądze do kriptomat do swojego portfela dzisiaj mamy 31 grudnia a pieniędzy na moim koncie w kriptomat nadal nie ma jedna wielka porażka.

Odpowiedź od Kriptomat
Kompletna porażka!!! Nie polecam Nikomu.

Odpowiedź od Kriptomat
Żeby kupić i trzymać jest ok. Do codziennego handlu się nie nadaje z uwagi na astronomiczne koszty każdej transakcji.

Odpowiedź od Kriptomat
Jak na razie ok bo nie oszukujecie i też osiągam z Wami zysk jesteście dobrą firmą dziękuję Dorota

Odpowiedź od Kriptomat
Latwo , sprawnie i wygodnie .
serdecznie polecam

Odpowiedź od Kriptomat
Aplikacja bardzo dobrze działa, łatwa w obsłudze

Odpowiedź od Kriptomat
Ogólnie fajna strona prosta... Ale chcąc wypłacić pieniędze trzeba ponownie wpłacić mimo że karta już istnieje ponieważ dokonano wpłaty...to wygląda jak naciąganie mówiąc wprost... Musicie to poprawić ponieważ ludzie się zniechęca

Odpowiedź od Kriptomat
Karuzela wrazen jaka daje kriptomat.io jest niezastapiona .
Od zera do milionera to calkiem mozliwe
Pozdrawiam zespol Kriptomat

Odpowiedź od Kriptomat
Its already good but should be Little free sometimes

Odpowiedź od Kriptomat
Przejrzysty interfejs menu w języku polskim dbają o aktualizację. Niestety prowizje baaardzo wysokie posiadam konto od pół roku. Przy próbie szybkiej sprzedaży i kupna zys pochłania prowizja prowizja rośnie wraz z wysokością wpłat wypłat. Dla mnie drogo!!!. Nie jestem klientem który obraza dużą gotówką.

Odpowiedź od Kriptomat
Nie polecam tych oszustów. Kupiłem a potem sprzedałem u nich bitcoina. Sprzedałem po kursie o wieeele gorszym niż wynikałoby to z ich kursów. Oczywiście wziąłem pod uwagę prowizję. Jeśli chcecie stracić masę kasę podczas transakcji - zapraszam :)
I do not recommend these scammers. I bought and then sold bitcoin from them. I sold at an exchange rate much worse than their rates suggested. Of course, I took the commission into account. If you want to lose a lot of money during the transaction - I invite you :)

Odpowiedź od Kriptomat
Nie wiele mogę napisać,bo jestem z wami od kilku dni.Jak dla mnie jest wszystko łatwe i przejrzyste.

Odpowiedź od Kriptomat
Według mojej oceny jestem zadowolony nawet bardzo

Odpowiedź od Kriptomat
Latwy w obsludze przejrzysty interface. Paysafe jako forma platnosci. Konkretnie szybko i nas obsuwy. Polecam. Pozdrawiam zaloge wspaniala robota. Sukcesow

Odpowiedź od Kriptomat
Wszystko działa jak powinno. Poziom zabezpieczeń,oraz super support,polecam Kriptomat 👍