Kompletna porażka!!! Nie polecam Nikomu. Od miesiąca nie mogę sie doprosić swoich coinow z KriptoEarn. Gdzie wyraźnie jest napisane : 10-12 dni aktywa zostaną wypłacone do głównego portfela!!!!... Zobacz więcej

Karuzela wrazen jaka daje kriptomat.io jest niezastapiona . Od zera do milionera to calkiem mozliwe Pozdrawiam zespol Kriptomat

1. Kryptowaluty
  2. Alternatywne usługi finansowe
  3. Instytucja finansowa

We believe everybody deserves the freedom, fairness, and fulfillment that #crypto represents. Buy and sell cryptocurrencies within minutes at Kriptomat.

Musisz wiedzieć

3,0

Średnia

1 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

17 i 18 Grudnia wpłaciłem pieniądze do…

17 i 18 Grudnia wpłaciłem pieniądze do kriptomat do swojego portfela dzisiaj mamy 31 grudnia a pieniędzy na moim koncie w kriptomat nadal nie ma jedna wielka porażka.

31 grudnia 2024

Odpowiedź od Kriptomat

Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na tę sprawę. Szczerze przepraszamy za niedogodności, których doświadczyłeś.

Wpłaty są zazwyczaj przetwarzane w ciągu kilku dni roboczych, ale czasami mogą wystąpić opóźnienia z powodu czynników pozostających poza naszą kontrolą, takich jak czas przetwarzania przez bank lub dodatkowe weryfikacje wymagane do zapewnienia bezpieczeństwa. Jednak tak długie oczekiwanie na środki jest niezwykłe i w pełni rozumiemy Twoją frustrację.

Aby rozwiązać ten problem tak szybko, jak to możliwe, uprzejmie prosimy o kontakt z naszym zespołem pomocy technicznej pod adresem [email pomocy technicznej] i podanie szczegółów transakcji (np. numeru referencyjnego, kwoty i daty przelewu). Pomoże nam to zlokalizować depozyt i przyspieszyć proces.

Cenimy Twoje zaufanie i jesteśmy zobowiązani do naprawienia tej sytuacji. Dziękujemy za cierpliwość i mamy nadzieję, że szybko rozwiążemy tę sprawę.

Kompletna porażka!!

Kompletna porażka!!! Nie polecam Nikomu.

25 grudnia 2024

Odpowiedź od Kriptomat

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Szczerze przepraszamy za opóźnienie w wypłacie środków z KriptoEarn.

Chociaż nasza platforma dąży do przetwarzania wypłat w szacowanych ramach czasowych 10-12 dni, ważne jest, aby pamiętać, że KriptoEarn wykorzystuje staking w łańcuchu. Oznacza to, że na czas wypłat mogą czasami wpływać czynniki zewnętrzne, na które nie mamy wpływu. Czynniki te mogą obejmować przeciążenie sieci, opóźnienia w potwierdzeniach bloków lub zmiany w protokołach stakingowych narzuconych przez sieci blockchain.

Rozumiemy, jak frustrujące musi być takie opóźnienie i aktywnie pracujemy nad tym, aby aktywa zostały jak najszybciej uwolnione do głównego portfela. Nasz zespół wsparcia jest dostępny, aby zapewnić aktualizacje lub pomoc, więc nie wahaj się skontaktować z nami bezpośrednio pod adresem support@kriptomat.io, podając szczegóły transakcji.

Twoje zaufanie jest dla nas ważne i doceniamy Twoją cierpliwość podczas rozwiązywania tej sprawy. Dziękujemy za zwrócenie na nią naszej uwagi.

Zespół Kriptomat

Żeby kupić i trzymać jest ok

Żeby kupić i trzymać jest ok. Do codziennego handlu się nie nadaje z uwagi na astronomiczne koszty każdej transakcji.

13 listopada 2024

Odpowiedź od Kriptomat

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że uważasz, że Kriptomat nadaje się do kupowania i przechowywania kryptowalut.

Jeśli chodzi o koszty transakcji, staramy się zapewnić bezpieczną i przyjazną dla użytkownika platformę, zapewniając jednocześnie pełną przejrzystość opłat. Nasze opłaty mogą różnić się od opłat na niektórych platformach nastawionych na handel ze względu na dodatkowe usługi i zgodność z przepisami, które oferujemy. W przypadku osób często handlujących rozumiemy, że opłaty mogą być kluczowym czynnikiem i nieustannie pracujemy nad optymalizacją naszej oferty, aby zapewnić naszym użytkownikom jeszcze lepszą wartość.

Jeśli masz konkretne pytania lub sugestie, skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia. Twoja opinia pomaga nam się doskonalić i naprawdę doceniamy Twoje zaufanie do Kriptomat!

Zespół Kriptomat

Jak na razie ok bo nie oszukujecie i…

Jak na razie ok bo nie oszukujecie i też osiągam z Wami zysk jesteście dobrą firmą dziękuję Dorota

29 marca 2024

Szczerze doceniamy Twoją fantastyczną recenzję!

Twoje zachęcające słowa są dla nas źródłem inspiracji do ciągłego wprowadzania innowacji i podnoszenia komfortu użytkowania naszej aplikacji.

Podzieliliśmy się Twoją opinią z naszymi oddanymi zespołami, motywując ich do dążenia do doskonałości w swojej pracy :)

Ekscytujące rzeczy są na horyzoncie! Pozostań w kontakcie, ponieważ w 2024 roku mamy w planach wiele niesamowitych funkcji i ulepszeń.

Zespół Kriptomat

Bez obawy mozna wygrac dla zabawy , i nie tylko

Latwo , sprawnie i wygodnie .
serdecznie polecam

20 marca 2024

Aplikacja bardzo dobrze działa

Aplikacja bardzo dobrze działa, łatwa w obsłudze

18 marca 2024

Zespół Kriptomat

Ogólnie fajna strona prosta..

Ogólnie fajna strona prosta... Ale chcąc wypłacić pieniędze trzeba ponownie wpłacić mimo że karta już istnieje ponieważ dokonano wpłaty...to wygląda jak naciąganie mówiąc wprost... Musicie to poprawić ponieważ ludzie się zniechęca

11 marca 2024

Odpowiedź od Kriptomat

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.

Doceniamy pozytywne uwagi na temat prostoty naszej strony internetowej. Jeśli chodzi o obawy dotyczące procesu wypłaty wymagającego ponownego wpłacenia depozytu, chcielibyśmy wyjaśnić, że ten krok jest jednorazowym wymogiem mającym na celu weryfikację konta bankowego lub danych karty.

Weryfikacja karty lub konta zapewnia bezpieczeństwo środków i zapobiega nieautoryzowanym wypłatom. Po zweryfikowaniu karty lub konta nie trzeba będzie powtarzać tego kroku w przypadku przyszłych wypłat.

Rozumiemy, że ten dodatkowy krok może wydawać się niewygodny i przepraszamy za wszelkie frustracje, które mógł spowodować. Twoja opinia jest dla nas cenna i z pewnością weźmiemy ją pod uwagę, ponieważ staramy się ulepszyć nasz proces wypłaty, aby zapewnić naszym użytkownikom płynniejsze wrażenia.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz pomocy w procesie wypłaty, nie wahaj się skontaktować z naszym zespołem wsparcia. Jesteśmy tutaj, aby pomóc.

Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość.

Karuzela wrazen to malo powiedziane …

Karuzela wrazen jaka daje kriptomat.io jest niezastapiona .
Od zera do milionera to calkiem mozliwe
Pozdrawiam zespol Kriptomat

30 listopada 2023

Witam,

Dziękujemy za tak niesamowitą recenzję.

Komentarze takie jak ten dodają nam odwagi do dalszego przesuwania granic i osiągania nowych wyżyn prostoty, jeśli chodzi o interfejs aplikacji.

Twoja opinia została przekazana odpowiednim zespołom w naszej firmie jako motywacja do bycia najlepszymi w tym, co robią :)

Bądźcie czujni, ponieważ mamy tak wiele niesamowitych planowanych funkcji i ulepszeń na rok 2024.

Dziękujemy!

Polecam giełdę szybkie transakcje

7 sierpnia 2023

Witaj,

Wow, jesteśmy podekscytowani i wdzięczni za Twoją niesamowitą recenzję!

Twoje podnoszące na duchu słowa naprawdę dodają nam energii do dalszego przesuwania granic i osiągania jeszcze wyższego poziomu prostoty w interfejsie naszej aplikacji.

Zapewniamy, że natychmiast podzieliliśmy się Twoją opinią z naszymi utalentowanymi zespołami, które są absolutnie zmotywowane do dalszego doskonalenia się w tym, co robią - dostarczaniu najlepszych wrażeń użytkownikom!

Nie możemy się doczekać, aby zapewnić Ci ekscytację i zaangażowanie dzięki naszym nadchodzącym niesamowitym funkcjom i ulepszeniom zaplanowanym na 2023 rok.

Dziękujemy za bycie istotną częścią społeczności Kriptomat!

Pozdrawiamy serdecznie,

super eran options

2 sierpnia 2023

Hello,

Wow, we're thrilled and grateful to receive your incredible review!

Rest assured, we immediately shared your feedback with our talented teams, and they are absolutely motivated to keep excelling at what they do - delivering the best user experience!

We can't wait to keep you excited and engaged with our upcoming awesome features and improvements planned for 2023.

Stay tuned, as in the following months we will be adding more and more Cryptocurrencies to KriptoEarn.

Thank YOU for being an essential part of the Kriptomat community!

Warmest regards,
The Kriptomat Team

Its already good but should be Little…

Its already good but should be Little free sometimes

5 maja 2023

Dear Sebastian,

Thank you for leaving us a positive review.

You can check our latest promotions here, and inform yourself about "Zero fees for 24 hours" promotion campaigns and use them in the best way:

If you have any further questions or need assistance with activating the promo vouchers, please feel free to contact our support team via support@kriptomat.io

Sincerely,
Kriptomat Team

Przejrzysty interfejs menu w języku…

Przejrzysty interfejs menu w języku polskim dbają o aktualizację. Niestety prowizje baaardzo wysokie posiadam konto od pół roku. Przy próbie szybkiej sprzedaży i kupna zys pochłania prowizja prowizja rośnie wraz z wysokością wpłat wypłat. Dla mnie drogo!!!. Nie jestem klientem który obraza dużą gotówką.

3 marca 2023

Witam,

Dziękuję za poświęcenie czasu na napisanie tej recenzji.

Wszystkie nasze opłaty są bardzo przejrzyste i jasno określone w kilku miejscach na naszej aplikacji i stronie internetowej.
Tutaj możesz sprawdzić wszystkie opłaty.

Przykro nam, że czujesz się tak w odniesieniu do naszych opłat, staramy się pozostać konkurencyjni, a faktycznie porównując nas do 5 najlepszych giełd, jesteśmy dumni, że jesteśmy tańsi niż 3 z nich.

Nasza opłata za wycofanie BTC stoi na poziomie 0.0002BTC, co jest jedną z najniższych opłat wśród konkurentów.

Powód, dla którego nie chcemy być najtańsi, jest, to nasza misja, aby być NAJLEPSZĄ platformą kryptowalutową dla naszych klientów.

Nasza platforma faktycznie pozwala użytkownikom:
- Wymieniać kryptowaluty na kryptowaluty bez opłat.
- Kupuj i sprzedawaj pary euro, które nie istnieją gdzie indziej
- Dostęp do 24/7 wsparcia czatu na żywo w ponad 70 językach.
- Zespoły ds. Zgodności i ochrony klienta, aby upewnić się, że Twoja kryptowaluta jest bezpieczna.
- KriptoEarn nagradza wyżej niż 5 najlepszych giełd.

Bądź na bieżąco, pracujemy nad niektórymi specjalnymi programami nagród, które dadzą lojalnym klientom dostęp do kodów promocyjnych i nagród.

Zespół Kriptomat.

Nie polecam tych oszustów

Nie polecam tych oszustów. Kupiłem a potem sprzedałem u nich bitcoina. Sprzedałem po kursie o wieeele gorszym niż wynikałoby to z ich kursów. Oczywiście wziąłem pod uwagę prowizję. Jeśli chcecie stracić masę kasę podczas transakcji - zapraszam :)

I do not recommend these scammers. I bought and then sold bitcoin from them. I sold at an exchange rate much worse than their rates suggested. Of course, I took the commission into account. If you want to lose a lot of money during the transaction - I invite you :)

26 kwietnia 2022

Dear Micho,

Thank you for taking the time to rate us.

We are very sorry to hear that somehow we did not meet your expectations.

From your review it is unclear what happened and what kind of excessive comission have you encountered.

The fee pricing and limits are very transparent and clearly stated everywhere throughout our product. In order to view it, please refer to our page on the website.

There are three tabs: Buys/Sell fees, Withdrawal fee for cryptocurrency, and Limits. Each of them will show the fees applicable to each type of transaction and the small fee applied to the withdrawal of every cryptocurrency we support in this action.

Please reach out to our support team via support@kriptomat.io and our team will gladly check your transaction and clarify what fees were charged there.

Thank you in advance!

Sincerely,
Kriptomat Team.

Trochę za duża prowizja

Trochę za duża prowizja, poza tym ok

10 kwietnia 2022

Witam,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenienie nas.

Zawsze miło jest słyszeć, że nasi klienci są zadowoleni, ponieważ główną ideą Kriptomatu jest stworzenie najbardziej przyjaznej użytkownikowi aplikacji Crypto na świecie.

Dziękujemy za wybranie Kriptomatu!

Zespół Kriptomatu.

Nie wiele mogę napisać,bo jestem z wami…

Nie wiele mogę napisać,bo jestem z wami od kilku dni.Jak dla mnie jest wszystko łatwe i przejrzyste.

1 kwietnia 2022

Witam!

Wspaniale jest widzieć, kiedy oczekiwania naszych klientów są spełniane.

Jednym z naszych głównych celów jest zapewnienie światowej klasy wsparcia dla naszych klientów, kiedy tylko tego potrzebują, więc naprawdę cieszymy się słysząc, że jesteśmy na dobrej drodze, zwłaszcza, że Kriptomat został stworzony wokół idei bycia najbardziej przyjazną użytkownikowi aplikacją na całym świecie i uczynienia Kryptowalut łatwo dostępnymi dla każdego.

Z przyjemnością,
Zespół Kriptomatu.

Według mojej oceny jestem zadowolony…

Według mojej oceny jestem zadowolony nawet bardzo

1 kwietnia 2022

Witam!

Wspaniale jest widzieć, kiedy oczekiwania naszych klientów są spełniane.

Zespół Kriptomatu.

Latwy w obsludze przejrzysty interface

Latwy w obsludze przejrzysty interface. Paysafe jako forma platnosci. Konkretnie szybko i nas obsuwy. Polecam. Pozdrawiam zaloge wspaniala robota. Sukcesow

18 października 2021

Drogi Łukaszu,

Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że jesteś bardzo zadowolony z naszej platformy.

Komentarze takie jak ten są naszą motywacją, aby stawać się jeszcze lepszymi i bardziej przyjaznymi dla użytkownika, dzień po dniu.

Dziękujemy za wybranie Kriptomatu.

już jest wszystko ok

31 sierpnia 2021

Drogi Zdzisławie,

Dziękujemy, że poświęciłeś swój czas, aby nas ocenić.

Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że jesteś zadowolony z naszych usług.

Jeśli będziesz potrzebował pomocy w przyszłości, nasz wspaniały zespół Wsparcia jest tutaj dla Ciebie.

Wszystko działa jak powinno

Wszystko działa jak powinno. Poziom zabezpieczeń,oraz super support,polecam Kriptomat 👍

17 maja 2021

Drogi Nefzedzie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenienie nas.

Komentarze takie jak te dają nam wiatr w plecy, aby stać się jeszcze lepszym i iść jeszcze dalej dla naszych klientów.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy, nasz zespół jest zawsze do Twojej dyspozycji.

Z najlepszymi pozdrowieniami,
Zespół Kriptomat.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (1257 recenzji)