Kreativoutlet
fantastisk service og hurtig levering. Kom dagen efter jeg havde bestilt. Det fåes ikke bedre :-)
Jeg bestilte nogle rulleøjne jeg skulle bruge hurtigt. Der er 2 dages levering, så det kunne jeg sagtens nå. Levering var til tiden og jeg er glad. God service, god hjemmeside, nem at navigere i.
Lynhurtig levering, de bedste tilbud på markedet hvad storkøb af perler og snor dertil angår. Virkelig fed bøtte med blandede perler, den bragte stor lykke 👌🏻
Reakcja na opinię
O Kreativoutlet
Napisane przez firmę
Vi lægger vægt på læring gennem leg og at vores produkter er af høj kvalitet til altid lave priser.
Vi har i over 10 år været førende distributør på det internationale marked. Med vores webshop og butik blev det i 2022 muligt for danske kunder også at få del i vores omfattende og spændende sortiment.
Vi står altid klar til at hjælpe med vejledning og svar, så tag endelig fat i os.
Hvidkærvej 48, Indgang 2, 1. tv, 5250, Odense SV, Dania
- 31 66 55 46
- info@kreativoutlet.dk
- kreativoutlet.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
The delivery was in two packages
The delivery was in two packages, but it was not communicated clearly. So I had to go to the pick up places two times, as I assumed that everything should be in one package. The large paper was folded in some places, and the kaleidoscopes were not in a very good quality.
fantastisk service og hurtig levering
God hurtig levering og varen var som…
God hurtig levering og varen var som den skulle være
Super hurtig og præcis hvad jeg havde…
Super hurtig og præcis hvad jeg havde bestilt.
Børnene er glade og pindene er allerede…
Børnene er glade og pindene er allerede i brug:-)
God og hurtig levering.

Odpowiedź od Kreativoutlet
Dejligt endelig at finde krea ting som…
Dejligt endelig at finde krea ting som jeg ikke har set før,håber at finde mere hos jer en anden gang.Meget hurtig levering.

Mange fine produkter
Mange fine, sjove hobbyting til overkommelige priser.
Jeg købte dog noget glimmer lim, hvor glimmeret ligger sig i bunden og ikke kommer ud. Men fungerer som det skal.
Hurtig levering 👌

God pris og kvalitet
Beskrivelse af vare stemmer overens med det modtaget. God kvalitet og god pris

Odpowiedź od Kreativoutlet
Hurtige ekspedition og varerne var som…
Hurtige ekspedition og varerne var som forventet.
Gode priser.

Odpowiedź od Kreativoutlet
At selvom der kom en forkert ting, var de hurtige til at sende det rigtig og jeg kunne beholde det forkerte.