Kreativoutlet

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

fantastisk service og hurtig levering. Kom dagen efter jeg havde bestilt. Det fåes ikke bedre :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte nogle rulleøjne jeg skulle bruge hurtigt. Der er 2 dages levering, så det kunne jeg sagtens nå. Levering var til tiden og jeg er glad. God service, god hjemmeside, nem at navigere i.

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering, de bedste tilbud på markedet hvad storkøb af perler og snor dertil angår. Virkelig fed bøtte med blandede perler, den bragte stor lykke 👌🏻

Reakcja na opinię

1. Sklep hobbystyczny

O Kreativoutlet

Napisane przez firmę

Vi er Danmarks kreative outlet. Vi sælger hobbymaterialer til privatkunder og dagplejere og institutioner - samt møbler, legetøj og klapvogne til institutionsbrug.

Vi lægger vægt på læring gennem leg og at vores produkter er af høj kvalitet til altid lave priser.

Vi har i over 10 år været førende distributør på det internationale marked. Med vores webshop og butik blev det i 2022 muligt for danske kunder også at få del i vores omfattende og spændende sortiment.

Vi står altid klar til at hjælpe med vejledning og svar, så tag endelig fat i os.

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

The delivery was in two packages

The delivery was in two packages, but it was not communicated clearly. So I had to go to the pick up places two times, as I assumed that everything should be in one package. The large paper was folded in some places, and the kaleidoscopes were not in a very good quality.

3 maja 2023

God og hurtig levering.

23 kwietnia 2023
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Dejligt endelig at finde krea ting som…

Dejligt endelig at finde krea ting som jeg ikke har set før,håber at finde mere hos jer en anden gang.Meget hurtig levering.

23 marca 2023

Hej Helle

Mange tak for dine fine ord! Dejligt med en glad kunde :-)

Hilsen Louise

Oceniono na 4 z 5

Mange fine produkter

Mange fine, sjove hobbyting til overkommelige priser.
Jeg købte dog noget glimmer lim, hvor glimmeret ligger sig i bunden og ikke kommer ud. Men fungerer som det skal.
Hurtig levering 👌

19 lutego 2023

Hej Helene

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at glimmerlimen stadig kan bruges på trods af tykkelsen :-)

Anbefales

Let og ligetil at gå ind og bestille varer.
Hurtig ekspedition.

26 lutego 2023

Hej Hanne

Tak for den fine anmeldelse! :-)

God pris og kvalitet

Beskrivelse af vare stemmer overens med det modtaget. God kvalitet og god pris

26 lutego 2023

Odpowiedź od Kreativoutlet

Tusind tak for den gode anmeldelse! :-)

Oceniono na 3 z 5

God kundeservice

2 lutego 2023

Hej Julie

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice :-)

Oceniono na 5 z 5

At selvom der kom en forkert ting, var de hurtige til at sende det rigtig og jeg kunne beholde det forkerte.

29 stycznia 2023

Hej Anja

Mange tak for din fine anmeldelse! :-)

Venlig hilsen Louise

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej