Kreafunk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

En rigtig god højttaler med fantastisk lyd og nem at bruge og bære. Jeg sætter stor pris på denne virksomheds bæredygtighed og fokus på produkternes æstetik. Leveringen var hurtig, tak.

Oceniono na 5 z 5

Super god kundeservice - ringede til dem ca. 10 min. efter jeg havde bestilt min vare. For at høre hvor hurtigt de sendte afsted fra deres lager, da jeg ikke havde læst mig frem til det og stod og... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hurtigt fremme efter de blev bestilt, ingenting at sætte på leveringen. Men er skuffet over høretelefonerne. De er ihvertfald ikke mere end de 400kr værd. De er fine nok til at lytte musik og pod... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har ejet flere af produkterne lige fra starten af rejsen i 2011. Det har været en fornøjelse at nyde den gode lyd, samt de stilmæssigt og ikke mindst holdbarheds-mæssigt gennemførte produkter. Nog... Zobacz więcej

1. Eksporter elektroniki
  2. Firma elektroniczna
  3. Producent elektroniki

O Kreafunk

Napisane przez firmę

Speakers and easy tech for all moments

We are Danish design and lifestyle, helping you make the most of every moment by creating and offering beautifully designed audio and easy tech products that support every need and individual style. Kreafunk is made for every moment. Big or small.

Everyday design that unites creativity and functionality in a cool universe of wireless Bluetooth speakers, headphones, earplugs and leather accessories.

Making everyday life easier through the power of sound.

We think every day is to, in some way, be celebrated. That’s why we make beautiful audio products that are easy to use by anyone. Our promise is that they suit your needs, come with an affordable price tag and can be with you exactly when you need them.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

19 marca 2026

Hej Mariann,

Tak for din anmeldelse ✨

Sidder godt på ørene

Sidder godt på ørene, men holder ikke opladningen så længe.

18 marca 2026

Hej Marian ✨

Det er vi glade for at høre! I forhold til batteritiden vil vi gerne nævne, at Free efter ca. 1,5 times opladning kan spille musik i op til 7 timer.

Hvis du oplever, at batteriet ikke lever op til dette, er du meget velkommen til at kontakte vores support, så hjælper vi dig gerne videre 🙌
support@kreafunk.dk

Godt udvalg

Godt udvalg , gode priser , hurtig levering .
Er endnu ikke afprøvet da det er en gave

24 marca 2026

Hej Bente,

Vi håber, at gaven bliver taget rigtig godt imod, og at produktet lever op til forventningerne, når det bliver taget i brug.

Great company

Great company. Great service. I had some issues with my eadrphones, and they replaced them without any questions—and even upgraded me to a better model.

23 marca 2026

Hi,

We’re really glad we could help and that you had a positive experience with our service.

Enjoy your new headphones 🎧

Best Regards
Team Kreafunk 😊

God lyd

God lyd, handy højtaler at tage med på ferie og hurtig levering 🤩

Hej Gitte,

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både produktet og leveringen. Vi håber, den vil bringe masser af god stemning med på dine ture fremover

Bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og produktet lever helt…

Hurtig levering og produktet lever helt op til forventningerne.

23 marca 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at levering og produkt lever op til dine forventninger ✨

Very good…..

Very good…..

Hi Diana,

Thank you so much for your kind words! We’re really happy to hear you had a good experience 😊

Best regards

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. Varen levede op til forventning.

11 marca 2026

Hej Anne,

Tusind tak for din feedback, det er vi glade for at høre! 🤍

Oceniono na 5 z 5

Lyd af forbløffende høj kvalitet

Købte en højttaler til min datter, og da vi fik den hjem, blev jeg så begejstret for kvaliteten, at jeg måtte bestille én mere. Nu har vi mulighed for sterolyd eller musik i hver vores rum - af forbløffende høj kvalitet til prisen!

19 marca 2026

Hej,

Tusind tak for din skønne feedback!

Det glæder os at høre, at I er så begejstrede for kvaliteten, og at I nu kan nyde både stereolyd og musik i flere rum.

Oceniono na 5 z 5

Produit conforme et réception environ…

Produit conforme et réception environ sous 10 jours - réveil très esthétique

18 marca 2026

Hi 🤍

Thank you for your feedback!
We’re so happy to hear that you’re pleased with the product and its design.

Best regards

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Er megetvtilfreds med min nye højtaler A boom +.
Det eneste der trækker ned er, at kommunikationen var på engelsk, og mine varer blev sendt fra Tyskland, så jeg kort blev i tvivl om det var scam.

10 marca 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din feedback!
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med din aBOOM+.

Når du bestiller via Kreafunks egen hjemmeside, bliver varen sendt fra Danmark.

Hurtig levering af et godt produkt

Hurtig levering af et godt produkt

10 marca 2026

Hej Camilla,

Tak fordi du deler din oplevelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og produktet.

De bedste hilsener

Hurtigt og nemt

Jurtiht og nemt

9 marca 2026

Hej 😊

Tak for din anmeldelse!

Bedste hilsener

Oceniono na 5 z 5

Min aJazz Stone skrattede og jeg…

Min aJazz Stone skrattede og jeg ringede og fik en så rar medarbejder i røret, der med det samme ville sende en ny. Var lidt i tvivl om det var kvaliteten, men den nye lyder supergodt !!

9 marca 2026

Hej Sofia 😊

Det dejligt at høre, at du fik en god oplevelse med vores kundeservice og at den nye spiller, som den skal! 🙌

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig gode til prisen

Virkelig gode til prisen, meget tilfreds

Hej Emma,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds.

Rigtig fine hørebøffer

Rigtig fine hørebøffer, min datter var solgt, da hun så dem🤩

13 marca 2026

Hej Janne,

Hvor er det skønt at høre.
Vi er så glade for, at din datter er vild med dem ❤️
Tak for din besked!

Bedste hilsner,
Team Kreafunk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej