Kreafunk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

En rigtig god højttaler med fantastisk lyd og nem at bruge og bære. Jeg sætter stor pris på denne virksomheds bæredygtighed og fokus på produkternes æstetik. Leveringen var hurtig, tak.

Oceniono na 5 z 5

Super god kundeservice - ringede til dem ca. 10 min. efter jeg havde bestilt min vare. For at høre hvor hurtigt de sendte afsted fra deres lager, da jeg ikke havde læst mig frem til det og stod og... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hurtigt fremme efter de blev bestilt, ingenting at sætte på leveringen. Men er skuffet over høretelefonerne. De er ihvertfald ikke mere end de 400kr værd. De er fine nok til at lytte musik og pod... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har ejet flere af produkterne lige fra starten af rejsen i 2011. Det har været en fornøjelse at nyde den gode lyd, samt de stilmæssigt og ikke mindst holdbarheds-mæssigt gennemførte produkter. Nog... Zobacz więcej

1. Eksporter elektroniki
  2. Firma elektroniczna
  3. Producent elektroniki

O Kreafunk

Napisane przez firmę

Speakers and easy tech for all moments

We are Danish design and lifestyle, helping you make the most of every moment by creating and offering beautifully designed audio and easy tech products that support every need and individual style. Kreafunk is made for every moment. Big or small.

Everyday design that unites creativity and functionality in a cool universe of wireless Bluetooth speakers, headphones, earplugs and leather accessories.

Making everyday life easier through the power of sound.

We think every day is to, in some way, be celebrated. That’s why we make beautiful audio products that are easy to use by anyone. Our promise is that they suit your needs, come with an affordable price tag and can be with you exactly when you need them.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 363

Napisz recenzję

In ear

Jeg har købt flere ting hos jer, men de høretelefoner jeg købte før jul fungerede ikke ordentlig. Jeg kunne kun lytte i ca 45 minutter, så skulle de oplades igen.
Jeg ringede en fredag, og lørdag fik jeg et nyt par med posten. Fantastisk kundeservice og uden de store armbevægelser fik de rettet op på det. Godt gået.

16 stycznia 2026

Hej Søren

Tusind tak for din feedback 🙏
Det glæder os meget at høre, at vi hurtigt kunne finde en løsning til dig.
God kundeservice er vigtigt for os, og derfor betyder din ros ekstra meget.
Tak fordi du handler hos os og rigtig god fornøjelse med dine nye høretelefoner 🎧

Oceniono na 1 z 5

Ringe service

Ringe service - eller mangel på samme! Forkerte varer leveret og ingen service ift. at modtage det bestilte. Fik til sidst min ordre, men måtte selvfølgelig hente pakken tre gange så langt væk fra min bopæl, da kundeservice åbenbart ikke syntes, at det var nødvendigt at læse min bestilling.

22 stycznia 2026

Hej Trine

Vi er kede af, at dit forløb ikke levede op til dine forventninger, og for den ulejlighed det har medført. Desværre sker der engang imellem fejl...
Vi har gjort vores bedste for at rette op på fejlen så hurtigt som muligt, og vi håber, at du nu bliver glad for dit nye Kreafunk produkt✨

Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering,men produktet lever…

Hurtig levering,men produktet lever ikke op til forventning.

19 stycznia 2026

Hej Svea

Tak for din feedback
Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, men kede af, at produktet ikke lever op til dine forventninger.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@kreafunk.dk, så kan de guide dig/I kan sammen finde en løsning✨

Lieferung zuverlässig

Lieferung zuverlässig, Produkte sehen stylish aus und sind qualitativ top.

1 września 2025

Hallo Christin

Vielen Dank für Ihr Feedback! Wir freuen uns sehr, dass Sie mit Design, Qualität und Lieferung zufrieden sind ✨

Viele Grüße

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk højtaler og rigtig god…

Fantastisk højtaler og rigtig god lydkvalitet. Fuld tilfredshed og stil
Hurtigt levering 👍

17 stycznia 2026

Hej Susan

Tak for din anmeldelse! ✨
Vi er glade for, at du er tilfreds med både lydkvalitet, design og den hurtige levering 👍
God fornøjelse med din højtaler!

Super fin kundeservice

Super fin kundeservice.
Vi havde bestilt et vækkeur. Det ankom hurtigt. Der var en funktion, der ikke virkede. Jeg sendte billeder og en video, og fik svar næste dag og et nyt tilsendt.

Hej Lotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, og at vi kunne hjælpe dig videre.

Tak for din tålmodighed og for at sende både billeder og video, det gjorde det nemt for os at finde en god løsning til dig.

Kvalitet

God lyd, lækkert design - det er virkelig god kvalitet ❤️

12 stycznia 2026

Hej Merete

Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med både lyd, design og kvalitet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse

Team Kreafunk ❤️

Godt produkt, hurtig levering

Nem hjemmeside. Gode produkter, gode priser og hurtig levering. Anbefales.

Hej Jan,

Vi er glade for at høre, at hele oplevelsen fra webshop til levering levede op til forventningerne.
Det sætter vi stor pris på!

Alles Super

Schöner Artikel und gute Qualität

Hallo Thomas,

Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Produkt und der Qualität zufrieden sind

Liebe Grüße

Top Ware

Top Ware, schneller Versand und tolle Kommunikation. Gerne wieder, Danke!

6 stycznia 2026

Hallo Müller,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung ⭐️

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Ware, dem schnellen Versand und der Kommunikation zufrieden sind.

Liebe Grüße

Oceniono na 5 z 5

Virkelig fine produkter og hurtig…

Virkelig fine produkter og hurtig levering

13 stycznia 2026

Hej Trine

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering ✨

Oceniono na 4 z 5

Hurtigt og nem levering er glad for den…

Hurtigt og nem levering er glad for den forlænger ledning jeg købte.
Det er en flot farve og den er nem at bruge. Måske det ville have været dejligt med billeder af stik sat i da det ser anderledes ud end jeg troede i 1 omgange.
Men tak for at kunne sætte 7 forskellige ting til opladning nu pigerne har både telefon ipad og høretelefoner…

12 stycznia 2026

Hej Kirsten

Tusind tak for din feedback - vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med både farven og brugervenligheden på forlængerledningen.

Tak også for din gode pointe omkring billeder af stik i brug, det tager vi med os som input til at gøre produktvisningen endnu mere tydelig fremover.

ToCharge GO Powerbank - earbuds

Desværre er earbuds næsten umulig at holde i ørene - uanset hvilket "hoved", som sættes på.
Taber dem konstant, kan ikke bevæge hovedet eller åbne munden, uden at de falder ud. Hver gang jeg mærker, at de er ved at falde ud, og gribe efter dem, får jeg slukket dem, skruet op for lyden eller skiftet kanal, så det giver lidt udfordringer.
Lyden er rigtig god, dog klager dem jeg snakker med i telefon, at lyden er meget ringe i deres ende, men det kan jeg ikke høre i min ende.
Opladning af telefon fungerer super.

20 stycznia 2026
Opinia niezależna

Hej,

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre om din oplevelse, og tak fordi du deler den med os.

Det er ikke noget, vi generelt har hørt om ToCharge GO Powerbank og earbuds, men pasformen kan desværre variere fra person til person, også selvom man afprøver de forskellige medfølgende silikonehoveder.

Den nedsatte lydkvalitet ved opkald kan hænge sammen med, at earbudsene ikke sidder korrekt i øret, da dette kan påvirke mikrofonens placering og dermed lyden hos modtageren. Vi er glade for at høre, at du oplever god lyd i selve earbudsene, og at opladningsfunktionen fungerer som den skal.

Vi har flere andre modeller, som sidder udenpå øret og kan give en mere stabil pasform. Har du brug for vejledning eller ønsker at høre om alternativer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@kreafunk.dk.

Oceniono na 2 z 5

Elendig reklamationsoplevelse

To stjerner fordi jeg var glad for min Aboom+ højtaler indtil den stoppede med at virke. Ikke flere stjerner end det fordi det er den mest langtrukne og modvillige reklamationsproces jeg nogensinde har været igennem.
På trods af mange videoer af problemet (knapper der ikke virkede, lyd der skruede op og ned som den havde lyst til) og at de modtog højtaleren til gennemsyn nægtede de at der var noget galt (at det nok bare var mig der ikke kunne finde ud af at trykke én gang for at slukke den??) og mente endda at jeg skulle betale for forsendelsen ved reklamation.

De gav mig omsider pengene tilbage. Jeg havde ellers flere gange havde bedt om et nyt produkt i stedet når den var på lager igen, fordi jeg købte den på udsalg og selvfølgelig ikke burde betale differencen af egen lomme ved en reklamation. Men min sidste mail har de ikke svaret på i en måned.

Man skulle tro et firma af den størrelse havde bedre styr på købeloven, og at man som køber ikke bliver nødt til at bruge så meget tid og energi på at insistere på at de efterlever den.

17 stycznia 2026
Opinia niezależna

Hej Sofie

Vi beklager meget, at reklamationsprocessen har føltes langtrukken, og særligt at vi ikke fik vendt tilbage på din seneste henvendelse hurtigere - det er naturligvis ikke tilfredsstillende...

Vi har nu været i dialog med dig, givet dig et svar og fundet en god løsning. Din feedback er vigtig for os, og den tager vi med videre, så vi kan forbedre både vores kommunikation og håndtering af reklamationer fremover.✨

Tak for din tålmodighed.

Perfekt sted

Fin servic og hurtig betjening

6 stycznia 2026

Hej Poul

Tak for din anmeldelse! ✨

Team Kreafunk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej