Po powrocie otworzyłam stół live na laptopie; runda i saldo wróciły poprawnie, mała rzecz, na telefonie nie musiałem pisać drugi raz w jednej zakładce.
Chciałem tylko sprawdzić: otworzyłam ticket #2765 o bonus; Kamil z czatu odnalazła licznik, bez pośpiechu nie musiałem pisać drugi raz po kolacji
Pakiet powitalny do 4 000 zł + 300 darmowych spinów
sprawdziłem wagering x35 gdy gotowała…
sprawdziłem wagering x35 gdy gotowała się woda; nie przekopywałem trzech stron regulaminu.
w sumie ok
w sumie ok: otworzyłam stół live na laptopie; recent games cofnęło mnie tam gdzie trzeba, w profilu miałem jasność w tym samym oknie
otworzyłam kasę przed pierwszą grą po…
otworzyłam kasę przed pierwszą grą po pracy; status był dalej widoczny.
Chciałem tylko sprawdzić
Mój test
Mój test: dodałem Fruit Party do ulubionych, potem kafelki gier nie skakały, w tym momencie dało się iść dalej na starym telefonie.
nie wiedziałem że strona zapamiętuje…
nie wiedziałem że strona zapamiętuje ustawienia dźwięku... zalogowałem się z laptopa w bibliotece i saldo działało jak wcześniej na tablecie.
sprawdziłem status dowodu rano przed…
sprawdziłem status dowodu rano przed kolacją; krok przeszedł na zaakceptowany, na małym ekranie detal zrobił robotę z kawą obok.
przeczytałem odpowiedź w centrum…
przeczytałem odpowiedź w centrum wiadomości gdy gotowała się woda; wcześniejszy ticket był przeczytany.
nie wiedziałam czemu strona się…
nie wiedziałam czemu strona się zawiesza na tablecie, otworzyłam ją na komputerze i saldo wczytało się bez problemu.
pierwszy test kasyna
pierwszy test kasyna: max bet przy bonusie nie był ukryty pod długą ścianą tekstu lepsze niż zgadywanie
Z bonusami wolę dmuchać na zimne
Z bonusami wolę dmuchać na zimne, bo kiedyś dałem się złapać na warunkach, których nie doczytałem. Tutaj zrobiłem tak: najpierw wpłaciłem 40 zł bez żadnej promocji, żeby zobaczyć samą grę. Dopiero za drugim razem wziąłem bonus, 100% od 100 zł, obrót x30, czternaście dni. Rozpisałem sobie na kartce ile muszę obrócić, wyszło 3000 zł, co przy stawkach po 2 zł zajęło mi jakieś cztery wieczory. Zszedł w dziewięć dni. Wypłaciłem 220 zł przelewem zwykłym, przyszło w dwa dni robocze, dokładnie w terminie podanym u kasjera.
Tak właśnie chciałem to sprawdzić.
Konkretny plus
Konkretny plus: wyłączyłem dźwięk w Reactoonz; runda i saldo wróciły poprawnie, po powrocie ekran był czytelny bez szukania w FAQ.
Po powrocie sprawdziłem wypłatę 120 zł
Po powrocie sprawdziłem wypłatę 120 zł; potwierdzenie pojawiło się przed lobby, w tym momencie brzmiało normalnie między wiadomościami.
sortowanie po dostawcy
sortowanie po dostawcy, prosta funkcja w katalogu, wybieram producenta i lista gry sie zawęża od razu.
zasady bonusu proste do zrozumienia
zasady bonusu proste do zrozumienia, bez trudnych słów i bez zagadek.
Po powrocie otworzyłam stół live na…
Spędziłem wieczór na przeglądaniu…
Spędziłem wieczór na przeglądaniu katalogu slotów i jest przyzwoitej wielkości bez bycia przytłaczającą ścianą tysiąca gier których nigdy nie tkniesz. Ograłem Sweet Bonanza, Gates of Olympus, Big Bass i parę nowszych Hacksawów, wszystko ładowało się w sekundę czy dwie na LTE. Wyszukiwarka i filtry po producencie naprawdę to ogarniają, a rząd ulubionych sprawia że szybko wracam do swoich.
Bez zastrzeżeń jeśli chodzi o gry.
Po logowaniu podmieniłam rozmazany…
Po logowaniu podmieniłam rozmazany dokument adresowy; krok przeszedł na zaakceptowany, u mnie nie ciągnęło mnie po menu z telefonem w ręku.
w sumie ok
w sumie ok: testowałem niski limit później; ekran pokazał czas oczekiwania, w praktyce to wystarczyło na starym telefonie.
przy drugiej kawie śledziłem upload z…
przy drugiej kawie śledziłem upload z telefonu; nie prosili o cały pakiet od nowa, w moim teście reakcja była szybka w pociągu.