Fantastisk service -flotte vare/tøj - smuk indpakning -smilende venlig personale - kan klart anbefale KRÆS i Nørregade Aalborg (indehaver Heidi) De kan klare enhver kunde med smag og styling. De gør... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰 Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skriver sjældent anmeldelser, men når man får så god kundeservice, bliver jeg nødt til at gøre det. Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kræs er og har i mange år været en af mine absolut favorit butikker. De søde Kræspiger yder deres allerbedste på en nærværende måde, hvor de er lyttende ifht. ønsker og stil. De er super dygtigt til,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos KRÆS kan du finde brands som Cabana Living, Ivy Cph, Gossia, Imperial, Levete Room, Pieszak, Continue, La Rouge, Black Colour, Amaze Cph, Coster Cph, Nümph m.fl. Oplev personlig styling i hjertet af Aalborg. Imens du prøver tøj serverer vi en kop frisk brygget kaffe i behagelige omgivelser og hjælper gerne med at finde et outfit som passer til lige præcis dig! Det er meget vigtigt for os, at vi ikke "KUN" bliver en modebutik, men en livsstilsbutik, hvor vi tror på oplevelse, indlevelse og nærhed, personlighed og hjertet på rette sted i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte
Nørregade 8, 9000, Aalborg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Helt vildt god service! Det svares Hurtigt på mail døgnet rundt. Sød og professionel kundeservice

Odpowiedź od Kraes
Bestilte en Kongis Long Silk Kimono d. 9.7.2021. Den er super fin og svarede til hvad jeg forventede. Super fin service.
Mvh Ordre nr. 7009

Odpowiedź od Kraes
Fik ønskeskjorten tilsendt i smuk og flot indpakning og havde den på 2 dage efter ankomst med GLS og den passede perfekt … hurtig med posten og rimelige priser og masser af lækre varer…bliver absolut ikke sidste gang jeg handler hos KRÆS.🌟🌟🌟🌟🌟
Tina fra Helsingør

Odpowiedź od Kraes
Upptäckte till min stora glädje att Kraes, som har ett rikt utbud av kläder i mina favoritmärken Cabana Living och Banditas, skickar till Sverige! Hurra! La in min beställning på fredag, och tisdag var de framme. Oerhört effektivt! Supernöjd med kläderna, köpte tre byxor i tre olika storlekar, och alla passade, tack vare den utförliga beskrivningen av modell och storlek på webbsidan. Fick även en trevlig handskriven hälsning i paketet, det är sånt som gör att man vill handla där igen. Och det kommer jag garanterat att göra! Stort tack, keep it up! :)

Odpowiedź od Kraes
Tak for den gode oplevelse , det var at handle hos jer , vi "ses" !
Hilsen Lisbeth

Odpowiedź od Kraes
Jeg bestilte en kjole som jeg hurtigt modtog. Fin pakket ind og med håndskrevet hilsen. Kjolen var desværre ikke som håbet og jeg sendte den tilbage. Jeg modtog meget hurtigt besked om retur og modtog pengene på min konto. Super service 🌸☀️

Odpowiedź od Kraes
De har bare sådan nogle lækre styles hos Kraes.com i Aalborg. Jeg har lige shoppet nogle sorte korte leggings - mere a la cykelshorts fra Sofie Schnoor. De er bare super behagelige at have på, og pakken kom allerede et par dage efter. Jeg kommer helt sikkert igen Kræs, hi hi.

Odpowiedź od Kraes
Fantastisk butik med rigtig fin betjening og søde, venlige piger. Køber man på webshoppen får man den sødeste hilsen, som de har givet sig tid til at skrive trods travlhed. Så kæmpe respekt til hele Kraes holdet.

Odpowiedź od Kraes
Ej men altså.. hvor er den dog fin min nye mormor undertrøje med hulmønstre i som i de gode gamle dage og som jeg sådan har savnet!
Super hurtig ekspedition, fin indpakning og en lille sød hilsen :-)

Odpowiedź od Kraes
En butik der har sin egen stil. Bliver altid mødt med et smil og altid god vejledning.
Dejlig, vi er så heldige, at have sådan en butik i hjertet af Aalborg.

Odpowiedź od Kraes
Lækker unik butik i hjertet af Aalborg - med en service helt i top🙏🏻

Odpowiedź od Kraes
Jeg har kun godt at sige om KRÆS. Dejlig butik at være i, får den hjælp man har brug for og der er kun lækre varer i butikken. Og køber man online, har man varerne lynhurtigt.

Odpowiedź od Kraes
Den bedste og smilende service. Altid venlige og hjælpsomme og ikke mindst ærlige, når man vil høre den sande mening om hvordan tøjet sidder ....
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Kraes
Altid god service. Lækker indpakning ved forsendelse af pakker. Inspiration og kreativitet online.

Odpowiedź od Kraes
Hurtig og perfekt levering af vare der svarer til billeder og beskrivelser

Odpowiedź od Kraes
Står du lige og mangler noget nyt så kan du roligt smutte forbi kræs i Nørregade for de står altid parat til at hjælpe dig 😄

Odpowiedź od Kraes
Super dejlig og inspirerede butik at handle hos. Kræs pigerne er altid gode til at hjælpe en og er altid i super fantastisk humør. Det er absolut min favorit butik når der skal købes tøj😍 Servicen er i topklasse så her får i lige fem⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.

Odpowiedź od Kraes
Super dejlig butik, og det samme med personalet.. Ved online handel, sendes hurtigt, samt hurtigt svar, ved spørgsmål.

Odpowiedź od Kraes
Jeg handler hos Kraes både i butikken og på Webshoppen. Personalet gør altid sit bedste for at servicen er fuldstændig i top, jeg oplever dem som meget nærværende og personlige😀under Coronaen laver de Livetorsdag, fantastisk initiativ👏Og de er forhandlere af det skønneste tøj😀

Odpowiedź od Kraes
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.