Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service -flotte vare/tøj - smuk indpakning -smilende venlig personale - kan klart anbefale KRÆS i Nørregade Aalborg (indehaver Heidi) De kan klare enhver kunde med smag og styling. De gør... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰 Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skriver sjældent anmeldelser, men når man får så god kundeservice, bliver jeg nødt til at gøre det. Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kræs er og har i mange år været en af mine absolut favorit butikker. De søde Kræspiger yder deres allerbedste på en nærværende måde, hvor de er lyttende ifht. ønsker og stil. De er super dygtigt til,... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Hos KRÆS kan du finde brands som Cabana Living, Ivy Cph, Gossia, Imperial, Levete Room, Pieszak, Continue, La Rouge, Black Colour, Amaze Cph, Coster Cph, Nümph m.fl. Oplev personlig styling i hjertet af Aalborg. Imens du prøver tøj serverer vi en kop frisk brygget kaffe i behagelige omgivelser og hjælper gerne med at finde et outfit som passer til lige præcis dig! Det er meget vigtigt for os, at vi ikke "KUN" bliver en modebutik, men en livsstilsbutik, hvor vi tror på oplevelse, indlevelse og nærhed, personlighed og hjertet på rette sted i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Super service i forhold til…

Super service i forhold til størrelsesvalg og hurtig levering🤩

3 sierpnia 2024

Odpowiedź od Kraes

Godmorgen, mange tak fordi du brugte tid på os herinde, det varmer.-)) Ha en rigtig fin solskinsdag. KH Heidi

Oceniono na 5 z 5

Købte på live salg 🤗 super god…

Købte på live salg 🤗 super god oplevelse. Skønne køb til gode priser🫶

16 lipca 2024

Odpowiedź od Kraes

Kære Helle, tak fordi du så med på vores live, vi håber du blev glad for dit køb..:-)) Tak fordi du tog dig til til at sende os en anmeldelse, og endnu en go en ;-))

Rigtig god sommer herfra.
Kh Heidi

Oceniono na 5 z 5

Kraes er en dejlig butik

Kraes er en dejlig butik, med stort udvalg indenfor mange mærker.
Der er en dejlig atmosfære i butikken, og et hjælpsomt og venligt personale.
Ved køb på live, er der hurtig ekspedition.
Varme anbefalinger herfra.

16 lipca 2024

Odpowiedź od Kraes

Kære Susanne, tak for alle de flotte ord, det varmer :-)) og betyder meget, at du både ser med vores live, gæster os i butikken, køber og endnu også anmelder os herinde.

STORT tak herfra os af.
Go sommer - Kh Heidi

Super god betjening.

Super god betjening.
God hjælp og vejledning til pasform, størrelser og varens krymp/looseness og vedligehold.
Følger dem også på Facebook, hvor de viser tøjet på og viser gode kombinationsmuligheder.

3 lipca 2024

Odpowiedź od Kraes

Kære Janni, tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Tak også for at følge med på de sociale medier...ja bare Stort tak herfra os af.

Dejlig sommer til dig og dine.

Kh Heidi

Hurtig og fin service

Hurtig og fin service og vedlagt et pænt og personligt kort!👌🏼☀️

30 maja 2024

Hej Dorte
Tusind tak for de fem stjerner ⭐️ Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give feedback. God weekend.

Kh. Astrid

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og søde ekspedienter

Altid god service og søde ekspedienter. Hurtig levering ved online bestilling og så bliver man så glad af den personlige hilsen i pakken.

13 maja 2024

Odpowiedź od Kraes

Kære Marlene, mange tak for den fine anmeldelse, du har givet dig tid til at lave. Den er vi super glad for, da vi hele tiden gerne vil optimerer, og se om det vi gør er tilfredsstillende- så mange tak og dejlig weekend.

Kh heidi

Hurtig behandling af ordre

Hurtig behandling af ordre, god kvalitet

13 maja 2024

Odpowiedź od Kraes

Godmorgen Concetta, mange tak for din anmeldelse. Dejligt med 5 stjerner. Ha en skøn dag. Kh Heidi

Fantastisk sødt

Fantastisk sødt, smilende og venligt personale.
Super oplevelse.
Kommer helt sikkert igen.

8 maja 2024

Hej Lene
Dejligt, at du har lyst til at komme igen! Det er lige præcis sådan det skal være. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores Kræs univers :-)

Hurtig behandling af ordre

Hurtig behandling af ordre - dejlig at der er mulighed for afhentning i butik

3 maja 2024

Hej Charlotte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi håber, at du har lyst til at handle hos os igen :-)

Oceniono na 5 z 5

Altid sød og venlig betjening hos Kræs…

Altid sød og venlig betjening hos Kræs søde piger. Kan varmt anbefale dem.

Anette

26 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kraes

Hej Anette. Vi er glade for, at du har haft en skøn oplevelse hos os. Det er lige præcis sådan det skal være :-)

Bedste shopping oplevelse.

Bedste shopping oplevelse.
Jeg elsker Kræs i Aalborg. De har de fedeste styles du ikke lige finder i andre butikker. Og så er det bare så skønt at være i butikken. Du får den hjælp du skal bruge og altid gode ideer til at sammensætte det tøj du mangler. Men UDEN man føler sig presset på nogen måder! Jeg hader hvis man føler sig presset til at købe. Så ender det som en dårlig oplevelse og ofte med køb man fortryder. Sådan er det heldigvis aldrig hos Kræs og det søde personale ☺️

2 kwietnia 2024
Opinia niezależna

Hej Susanne
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen :-)

Ekstra god service

Ekstra god service. Blev ringet op da jeg var kommet til at bestille to af samme vare. De ville bare lige høre om det var rigtig nok. Det var en fejl, så den blev rettet med det samme og fik faktisk lagt en til side i anden farve, da jeg var i tvivl om hvilken farve jeg ville ha.
Det er da service.

25 kwietnia 2024

Hej Birte
Tusind tak for alt din ros og de 5 flotte stjerner. Vi er glade for, at du handler hos os :-)
Kh. Astrid, Kræs.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk butik med super lækkert tøj…

Fantastisk butik med super lækkert tøj ♥️ de er altid søde når jeg handler i Butik Kræs…. Derfor får de en håndfuld stjerner fra mig 😍

25 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kraes

Kære Anette, tusind tak for din anmeldelse og tak for de rosende ord, det betyder alverden for os.
Vi håber du får en dejlig og solskins rig weekend - Kh Heidi

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej