K-pop Webshop Recenzje 58

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super aardige webshop beheerders :) Ik stuurde voor mijn aankoop een vraagje over de Enhypen sin vanish keyring plushies en kreeg bijna gelijk een duidelijke antwoord. Ook werden de goederen snel (vei... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik heb Enhypen's romance:untold inceptio versie besteld en was er erg blij mee, alles wat erin zat was niet beschadigd en het is echt. ❗️De hoeken van de doos waren helaas wel gescheurd😭(gelukkig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snel verzonden en binnen gekomen, goed verpakt en leuke extraatjes erbij gekregen. Daarnaast ook redelijke prijzen voor de albums, ik ben er zeer blij mee en ga hier zeker in de toekomst weer bestel... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering met lief extraatje

Snelle levering met lief extraatje, duidelijk dat eigenaren goed snappen wie hun klanten zijn (jonge meiden). Onze dochter is zo blij dat ze op een betrouwbare plek haar k pop dingen kan kopen, en dat het ook betaalbaar is voor haar!

11 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Goede shop-ervaring, maar wel met een verbeterpunt...

Inmiddels is dit mijn 3e bestelling.

Weer een paar fantastische albums gekocht. Snelle levering (volgende dag in huis), een paar Freebies en een persoonlijke tekst achterop het bedank-kaartje, met de hand geschreven! Waar zie je dat tegenwoordig nog XD. Heel leuk!

Ik geef gewoon weer 5 sterren, maar dit keer wel met een verbeterpunt: gebruik liever ruimere verzenddozen en meer verpakkingsmaterialen!
Mijn albums pasten samen nog net in een brievenbuspakketje. Er zat een laag bubbels omheen, maar niet alles was perfect gedekt. De postbode heeft geprobeerd het in de brievenbus te doen, maar paste blijkbaar niet goed. Zat uiteindelijk een scheur in de hoek van de doos, dicht in de buurt van één van de albums. Gelukkig heeft dat niet voor schade gezorgd op die plek.

Liever zie ik dat er wat ruimere dozen worden gebruikt en meer verpakkingsmateriaal (kies ook liever voor gewone pakketverzending i.p.v. brievenbuspakketjes, dan heb je alle ruimte om de items veilig te verpakken). Dat zal zeker niet voor alle items nodig zijn, maar als het allemaal 'maar net' past, is de kans op schade groot wanneer het pakketje een harde klap krijgt.

Begrijp me niet verkeerd: de manier waarop K-pop Webshop inpakt, is al beter dan de gemiddelde shop van tegenwoordig. Ik hoop alleen dat mijn feedback ervoor zorgt dat het de volgende keer nog beter wordt.

7 kwietnia 2026
Logo K-pop Webshop

Odpowiedź od K-pop Webshop

Bedankt voor de feedback. We zullen hier in het vervolg extra opletten!

Top service

Geweldig! Ik ben ook heel blij met de twee extra kaartjes die meegegeven werden. Hartstikke leuk! <3

6 kwietnia 2026

Helaas pakket niet ontvangen

Helaas pakket niet ontvangen
Mogelijk door de Pasen drukte niet op tijd ontvangen

Pakket netjes ontvangen
Alles was in orde
Fijne webshop

6 kwietnia 2026
Logo K-pop Webshop

Odpowiedź od K-pop Webshop

Wat vervelend dat het pakket niet is aangekomen. Zou u misschien contact willen opnemen met support@kpopwebshop.nl dan kunnen we kijken wat er aan de hand is en tot een oplossing komen (misschien is het pakketje nog onderweg vanwege de paasdagen/drukte en anders sturen we het opnieuw op of storten we het geld terug). Wij versturen sowieso alle pakketten binnen 1 werkdag. Wij zijn afhankelijk van postnl voor de bezorging...

Top klantenservice

Helaas het bestelde artikel niet ontvangen door een fout van de bezorgdienst. Zeer snelle reactie van Jacintha met een heel fijne snelle oplossing. Als ik weer iets nodig heb bestel ik zeker daar opnieuw!!

5 marca 2026

een aanrader!

Ik was eerst een beetje terughoudend om hier te bestellen. Ik kon de winkel niet maar na wat research toch gedaan 🎉

We hadden al heel snel het Enhypen album binnen wat mijn dochter graag wilde :)

Jullie hebben er een klant bij :)

9 marca 2026

Netjes geregeld

Snel verzonden en binnen gekomen, goed verpakt en leuke extraatjes erbij gekregen. Daarnaast ook redelijke prijzen voor de albums, ik ben er zeer blij mee en ga hier zeker in de toekomst weer bestellen.

Het enige jammere is dat ze per artiest (ik heb alleen naar stray kids gekeken) een redelijk beperkt aanbod hebben, dus het zou leuk zijn als deze met de tijd wellicht zou groeien! Dat gezegd hebbende is het wel een groot pluspunt dat de beschikbare accordion versies zelf gekozen kunnen worden ipv dat je een willekeurige versie krijgt, wat ik helaas bij veel andere bedrijven zie terugkomen.

6 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej