Very much a scam
Very much a scam!
I invested $1K to slowly accumulate interest over time. Around $12K mark they sent me a contract to pay them additional $2.5K to be allowed to withdraw investment. I refused and they deactivated my account.
KP Funds is a global investment firm focused on helping investors succeed in the fast-moving world of trading. Founded by experienced financial professionals, our goal is straightforward: to deliver steady returns through smart, data-driven strategies. We operate across multiple markets and pride ourselves on being transparent and trustworthy—so you can feel confident partnering with us to grow your wealth.
Stany Zjednoczone
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Very much a scam!
I am a victim. They told me that I had to upgrade before I could take my money out. They advised me to continue making deposits into their platform. I complained, but they wouldn't take action. They disregarded me. You scammers, you will be punished. Please tell others about them so that others won't fall victim to the same fraud that I did.
Just search their website and you'll see everything. They're a complete scam.
Their platform doesn't exist. Don't be fooled.
The previous reviews were all paid for by them. Don't believe them, or you'll lose your money.
Yes, this is a legitimate company. I asked them to provide FCA and other documents, but they didn't even have one. How can a company not have a privacy policy? I can't even find one.
Don't trust this platform! It's a scam. Don't be fooled by their schemes.

Odpowiedź od KP Funds (Krepta Vale)