Den bedste service - chattede med Natasha midt på aftenen - havde ikke forventet svar på det tidspunkt - men hun var så hjælpsom og gjorde det så let. Anbefaler virkelig - priser er også helt tilforla... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hurtig levering, men de kan ikke tælle. Jeg bestilte 25 påskekort, men fik 24. Måtte bruge en time for at køre i byen for at købe det sidste. Gider normalt ikke at brokke mig, men når jeg gentagne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z plakatami
- Dostawca prezentów firmowych
- Sklep z kartkami z życzeniami
- Drukowanie zaproszeń
- Sklep z mapami
- Wywoływanie zdjęć
Napisane przez firmę
Kortspecialisten.dk / X-Paper ApS har i over 20 år arbejdet med- samt produceret printartikler og vi er derfor meget erfarne indenfor vores felt. Dette har primært været via salg af julekort til erhvervslivet, hvorfor vi specielt er eksperter indenfor kort området. I 2022 udvidede vi vores shop med nye produktkategorier, hvorfor du i vores webshop nu finder produkter som: plakatkort – plakater – æsker og kort til private til de fleste temaer og anledninger. Vores ambitioner er bestemt ikke små – sammen vil vi indenfor få år arbejde på at blive Danmarks førende webshop indenfor kort og plakat produkter – Teamet bag Kortspecialisten❤️
Dane kontaktowe
Hovedgaden 512, 2640, Hedehusene, Dania
- info@kortspecialisten.dk
- kortspecialisten.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Alt perfekt
Alt perfekt. Rigtig god og solid indpakning med både papskive og boblekuvert, samt hurtig levering med PostNord.
Købte lidt forskellige kort
Købte lidt forskellige kort, til firma brug. Fine kort til en okay god pris ;o)
Fast and as expected.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Jeg havde bestilt noget som desværre gik tabt hos PostNord. Jeg kontaktede dem og uden problemer hjalp de mig med at få en ny plakat hurtigt, så jeg kunne nå at få den til min søns dåb. Virkelig god service!
God Service 👍👍😃
Fint kort til god pris
Rigtig fine kort med fin tydelig skrift…
Rigtig fine kort med fin tydelig skrift og gode farve motiver.
Fantastisk udvalg
Virkelig gode kort til enhver lejlighed.
Fandt lige det rette.
Meget hurtig levering.
Nem bestilling, hurtig levering, god pris
Jeg skulle bruge et stort kort til en gave, og fandt hurtigt et flot kort i A4 format, Prisen var kun 40 kr., og det er billigt for sådan et stort kort. Nem bestilling, og hurtig levering (jeg hentede selv kortet på firmaets adresse senere på dagen). Kan absolut anbefales.
Købte et kort.
Købte et kort, var smukt pakket ind, og blev leveret smukt til adressen. Ingen problemer med at finde eller at bestille hos jer.
Fine kort oh hurtig levering👍.
Den bedste service nogensinde
Den bedste service - chattede med Natasha midt på aftenen - havde ikke forventet svar på det tidspunkt - men hun var så hjælpsom og gjorde det så let. Anbefaler virkelig - priser er også helt tilforladelige
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.