Billigt og nemt at bestille, kom hurtigt. Det skal også bemærkes, at valueringen fra Trustpilot kom nogle dage efter pakken var hentet, og ikke da den var bestilt, som sker andre steder.
Reakcja na opinię
Når man handler i Korsør Hvidevarecenters webshop, føles det som at handle med din lokale fagprofessionelle. Du får lynhurtigt svar fra Phillip, når du sender en mail eller taler i telefon med ham. Ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har brugt butikken ifm. opgradering til ny Siemens kogeplade med integreret emhætte. Når nu manualen er dårlig og aldeles utilstrækkelig, så er det guld værd at man kan få kvalificeret hjælp. De... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er et lokalt firma beliggende i Korsør, der har fokus på at levere den bedst mulige service til alle vores kunder.
Brogade 1-3, 4220, Korsør, Dania
- info@korsorhvidevare.dk
- korsorhvidevare.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Vi købte et komfur
Vi købte et komfur, hvor vi fik virkelig en god og fremragende service. Det blev leveret og installeret hurtig og effektiv. Det er et sted, som jeg anbefaler til mine venner og familie at tage hen.🤗

Bare virkelig god service
Bare virkelig god service. Jeg forstår ikke, hvordan pakkerne kommer så hurtigt frem.
Min nr. to ordre var en forespørgsel på en bestillingsvare. Der var hurtigt svar fra dem. De kunne sagtens have forsinket processen, men i stedet gik de lige en ekstra mil for at få ordren afsted hurtigst muligt.
Det er en af de sjældne gange, hvor det hele bare spiller 100.

Denne butik kan anbefales
Rigtig god service når man ringer til dem, og super hurtig levering . Fik mine varer dagen efter bestilling . Ikke sidste gang jeg bruger Korsør Hvidevarecenter 👍

Alt i orden!
Der var ikke så meget slinger i valsen. Hurtig levering, og alt var som det skulle være!💪

Hurtigt, nemt og billigt
Jeg søgte rundt på nettet efter en bestemt gryde jeg ville købe. Fandt den gryde jeg ville havde - fandt den flere steder på nettet men til meget forskellige priser - men Korsør Hvidevarecenter var en af de billigste og derfor blev gryden købt der. Jeg bestilte den den ene dag og fik den til afhentning den næste dag i pakkeshoppen. :-)

Odpowiedź od Korsor Hvidevarecenter
Hurtig og sikker betjening og til den…
Hurtig og sikker betjening og til den rigtige pris

Odpowiedź od Korsor Hvidevarecenter
Købte et stort Gram køleskab via…
Købte et stort Gram køleskab via hjemmesiden. Butikken kontaktede mig straks telefonisk, og takkede for handlen. De orienterede mig om, at skabet ville blive transporteret til Bornholm snarest.. Skabet kom to hverdage senere, i super stand. Det blir' vist ikke meget bedre. Klar anbefaling herfra.