Meget tilfreds med de forslag jeg fik på hjemmesiden. Produkterne var det jeg forventet og ikke mindst jeg fik dem meget hurtigt.

Reakcja na opinię
Købte et bundle, hvor der manglede flere produkter. Har efterfølgende skrevet til dem flere gange angående det manglende, men har aldrig fået svar.
Reakcja na opinię
Tak for en dejlig hurtig behandling og modtagelse af en rigtig lækker creme.
Reakcja na opinię
Fantastiske produkter og service. Jeg har fået ekstra gratis creme 😍, som jeg elsker .
Napisane przez firmę

Oplev det bedste fra K-beauty med hurtig levering. Hos Koreanbeauty.dk brænder vi for K-beauty og tilbyder nøje udvalgte produkter direkte fra Sydkorea. Hos os finder du alt fra skånsom og effektiv hudpleje til makeup og innovative skønhedsværktøjer.
Koreansk hudpleje bygger på lag-på-lag-metoden og har stort fokus på fugt, balance og langvarige resultater. I stedet for at dække problemer, fokuserer K-beauty på at styrke og pleje huden i dybden – med milde ingredienser og innovative formuleringer.
Vi er en webshop, der tilbyder hurtig levering og personlig service. Uanset om du er ny inden for K-beauty eller en erfaren hudplejeentusiast, hjælper vi dig med at finde de rette produkter til din hudtype og dine behov.
Hudpleje Makeup HårplejeSvartalundvägen 1 , 302 35 , Halmstad, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od KOREANBEAUTY.DK
Tak for en dejlig hurtig behandling og modtagelse af en rigtig lækker creme.

Odpowiedź od KOREANBEAUTY.DK
Stort udvalg til bedste priser, og hurtig levering. Kan varmt anbefales 😃

Odpowiedź od KOREANBEAUTY.DK
Lang leveringstid, og utrolig besværlig returnering, hvor man selv skal sørge for fragt og som også ender med at blive dyr.

Virkelig hurtig levering. Fik også en gave 👌 kan varmt anbefale 🫶

Odpowiedź od KOREANBEAUTY.DK
Leveringen, jeg bor i næstved og har lige fået besked om at jeg kan hente min pakke 62 km væk. Den kommer jeg ikke til at hente er lidt vred

Odpowiedź od KOREANBEAUTY.DK
Cremen er sikkert udmærket. (gave til barnebarn). - men 45 kr i levering og så var der yderligere told. Det er alt for meget, for et produkt, der ellers er rimelig i pris.

Odpowiedź od KOREANBEAUTY.DK
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.