Goedkoopste van nederland en top kwaliteit. Eigenlijk schrijf ik nooit recensies, maar dit is echt een uitblinker
Zobacz, co mówią recenzenci
Onlangs een Iphone 13 orgineel batterij gekocht. Snelle levering en alles werkt naar behoor. Ook contact gehad met de klantenservice. Reageerde snel en wilde graag helpen. Ik snap de negatieve reviews... Zobacz więcej
Snelle levering na de bestelling en soepele communicatie. Verkeerd besteld onderdeel zonder probleem kunnen ruilen. Erg blij mee. Wederom een snelle levering van het juiste onderdeel na terugsturen... Zobacz więcej
I hope all of you get your ordered component, because the delivery is the only thing they did welll with me. Ordered iPhone 12 backglass and as they claim it are original parts, mine was not origi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Voor de beste onderdelen voor jouw iPhone, iPad of MacBook ben je bij Koopjeonderdelen aan het juiste adres. Geniet vandaag nog van snelle levering en de beste prijzen op de markt.
Dane kontaktowe
Pieter Korffstraat 3, 1785JE, DEN HELDER, Holandia
- info@koopjeonderdelen.nl
- koopjeonderdelen.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Helemaal top
Al 7 bestellingen geplaatst hier. Hele goede kwaliteit en goede service
Goedkoopste van nederland
Bad customerservice
I hope all of you get your ordered component, because the delivery is the only thing they did welll with me. Ordered iPhone 12 backglass and as they claim it are original parts, mine was not original at all.
Also when I want to return the component, customer support cannot be reach (yea a emailadres is mentioned, but when do you guys look at it, seriously? I am waiting for a long time already!)
So yea hope this states how unhappy I am with the service the company provided.
Snelle levering, prettig contact
Snelle levering na de bestelling en soepele communicatie.
Verkeerd besteld onderdeel zonder probleem kunnen ruilen. Erg blij mee.
Wederom een snelle levering van het juiste onderdeel na terugsturen van verkeerd bestelde onderdeel. Heel fijn.
Nette producten
Nette producten, 1 klein onderdeel verkeerd geleverd, maar netjes opgelost. Prima ervaring!
Pleasant and Quick customer experience
Bought a spare part for my phone which was defective. The customer service refunded my purchase within 48 hours and responded to my emails within a few hours. Excellent service and unfortunate incident with the spare part.
Iets ontvangen van 17,49 euro /…
Iets ontvangen van 17,49 euro / Teruggestuurd via brievenbus want het was klein. Na lange tijd en over en weer gemaild uiteindelijk zei de medewerker van Koopje onderdelen:(ik heb daar screenshot van !!!!) JA HOOR ,ik heb uw retour VERWERKT! MAAR U KRIJGT VAN ONS GEEN GELD TERUG ,WANT U HEEFT GEEN RETOUR BEWIJS! Meneer, u heeft het ontvangen en verwerkt dus het is aangekomen en idd ik heb geen retour bewijs want ik heb het door de brievenbus gedaan. Maar jullie hebben het in goede orde ontvangen,dus svp 17,49 terugstorten.Geen poot aan de grond te krijgen daar.
BOL ingeschakeld, klantenservice, financiële afdeling, hoofdkantoor. Na 10 dagen teruggebeld .. en wat krijg je te horen???? Ondanks bewijs dat koopje onderdelen het pakje retour ontvangen hebben! EN VERWERKT hebben , zegt bol ....tja ,er staat dat het verwerkt is ,dus ontvangen...MAAR..... EIGENLIJK IS HET NIET VERWERKT!!!?????
HU?????? EINDE VERHAAL!
Dit slaat nergens meer op! 17,49 kun je dus naar fluiten !!! Coulance vanuit BOL is ook ver te zoeken!! Kortom , KOOPJE ONDERDELEN 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻ZO GA JE NIET MET KLANTEN OM !!!Hier nog even een reactie nav het antwoord op deze klacht vd koopjes onderdelen klantenservice: Wel heeeeel toevallig dat er net twee dezelfde retourzendingen waren van dit artikel ,zijn toch op twee verschillende NAMEN besteld?? Medewerker heeft dus niet goed opgelet en verkeerde goedkeuring van ontvangst aan klant doorgeven! En nu opeens zeggen dag het verkeerd was ?? En...als u goed gelezen heeft is het pakketje DIRECT IN DE BRIEVENBUS GEDEPONEERD. (Adres was met grote letters met zwarte stift erop geschreven !) Dus idd geen ontvangst bewijs van post.nl , wel retour gemeld op de site. Het had jullie gesierd! als bedrag van 17,49 euro gewoon terug gestort was, of desnoods de helft .BoL heeft ons ook aan het lijntje gehouden .
Gelukkig is het maar 17,49 .Het gaat ons om de manier waarop dit nu afgehandeld wordt. Niet klantvriendelijk

Iphone 13 originele batterij
Onlangs een Iphone 13 orgineel batterij gekocht. Snelle levering en alles werkt naar behoor. Ook contact gehad met de klantenservice. Reageerde snel en wilde graag helpen. Ik snap de negatieve reviews niet…
Slecht slecht slecht
Slecht slecht slecht. Zowel klantenservice als kwaliteit als de misleidende advertenties. Helaas veel geld betaald voor een scherm die niet juist werkt. Groene gloed en flikkert soms.
Misleidende beschrijving en slechte klantenservice
In de productbeschrijving stond dat het een hoogwaardig scherm zou zijn, maar na slechts drie dagen gebruik zaten er al allemaal dode pixels op. Het scherm is dus helemaal niet van goede kwaliteit. Ik heb meerdere keren gemaild, maar krijg geen enkele reactie van de verkoper. Erg teleurstellend!
Oplichter!
Oplichter!! Hij presenteert op zijn website alsof hij originele onderdelen verkoopt. Echter zijn het refurbished producten. Hij stuurt zomaar iets naar je toe wat je niet hebt besteld. Reageert niet op mails.

Brak kontaktu z firmą
Brak kontaktu z firmą. Zamówienie nie wysłane
Onbetrouwbaar
Punt 1. Originele iphone 13 batterij is pulled new en dat word niet vermeld op de website noch dat er een melding zou komen dat de batterij niet origineel is.
Punt 2. Batterij is leeg ipv 50% zoals het bewaaradvies is, gelukkig deed deze nog laden.
Punt 3. Zeggen dat de verzending is gedaan maar dat is een leugen als u met paypall betaald hebben zij dat 1 of 2 dagen later binnen als u het van uw rekening af laat schrijven via paypall en dan pas word verzonden.
Punt 4. Ik plaats de batterij en er komt geen 100% te staan en stuur een email ervoer en krijg volgend bericht:
Beste,
Wij verkopen als een van de weinigen échte originele batterijen voor iPhone's. Deze garantie krijgt u van ons.
Ik zal even kort toelichten over de afkomst, conditie en de melding van onze originele batterijen:
Onze originele batterijen worden uit nieuwe iPhone's gehaald. Deze toestellen zijn ingekocht om hier de onderdelen uit te halen voor wederverkoop. Hierdoor kunnen wij met volle 100% zeggen dat wij als een van de weinigen originele onderdelen aanbieden. De batterijcapaciteit/batterijconditie is hierdoor nog op de volle 100% capaciteit.
Wij krijgen dagelijks vragen over de ''belangrijke batterij-informatie'' en hier hebben wij een uitleg over. De functie van de melding is een waarschuwing voor het feit dat de batterij vervangen is door een niet-officiële reparateur. Authorized Apple reparateurs kunnen deze melding deactiveren. Een derde partij zoals u of Koopjeonderdelen kan dit niet, hierdoor verschijnt de melding op uw beeld. Maar wees gerust, het is slechts een loze waarschuwing. Het heeft geen enkele invloed op de prestaties van de iPhone accu, beeldscherm of de iPhone zelf. Of je nu een originele batterij of een replica batterij installeert, de melding zal hoe dan ook verschijnen.
Mocht u nog vragen hebben, hoor ik het graag.
Met vriendelijke groeten,
.................. naam mag niet worden gedeeld hier schijnbaar (wettelijk wel toegestaan)
Klantenservice | Koopjeonderdelen.nl
HET IS MIJ GELUKT, HIJ STAAT OP 100% EN DE MELDING HEB IK WETEN TE VERWIJDEREN. HIJ KOMT WEL ALS GEBRUIKT NAAR VOREN IN DE APPARAAT EN ONDERHOUDS GESCHIEDENIS!
Ik heb een foutje gedaan bij besteling
Ik heb een foutje gedaan bij besteling, snel mail naar kooopjeonderdelen gestuurd, een vriendelijke aantwoord gekregen, dat alles geregeld is. Heel goede ervering mee !!

Iphone 11 Scherm besteld
Iphone 11 Scherm besteld, super top! makkelijk erop zetten op de juiste manier.
Nieuw scherm besteld en meteen binnen…
Nieuw scherm besteld en meteen binnen gekregen. Top service.
Helemaal klaar met dit bedrijf.
Helemaal klaar met dit bedrijf.Voor het eerst hier iets besteld; een iPad Air scherm voor 175 euro. Bij ontvangst zag ik aan de achterzijde van het scherm een deukje in een afdekplaatje, maar aangezien het scherm werkte heb ik daar geen acht op geslagen. En geen foto van gemaakt. Dat was een dure fout. Toptip, maak foto's van je bestelling voor je het in gebruik neemt.
Want na een paar dagen verschenen er strepen in het beeld. Contact opgenomen met het bedrijf. Ik kon het scherm op eigen kosten retourneren, dan zouden zij met de fabrikant contact opnemen. Dat moest wel i de originele doos, en in originele staat. Nog een tip; bewaar de doos nog een tijd!
Al vrij snel ontving ik een mail. Er zat een deuk in een afdekplaatje, dat volgens hen kwam door onjuist gebruik en montage, en derhalve kon ik geen aanspraak maken op garantie. Ondanks dat ik aangaf dat de deuk er al zat en ik bij montage geen gereedschap had gebruikt dat zo'n deuk kon veroorzaken bleven ze bij hun standpunt. Ik kon nog wel het scherm weer terugkrijgen, nu op hun kosten.
Ik heb de fout gemaakt door geen foto's van het scherm te maken bij ontvangst, maar het enorme gebrek aan coulance en de striktheid van hoe iets geretourneerd moet worden steekt me. Het gaat tenslotte om een groot bedrag.
Maar het toppunt was dat ik een reprimande kreeg omdat ik het scherm (omwikkeld met bubbelplastic) had verstuurd in een kartonnen brievenbus envelop. Dat kon toch niet met zo'n delicaat scherm. Nou oké, daar hebben ze gelijk in. Maar wie schetst mijn verbazing; ik kreeg het scherm teruggestuurd als brievenbuspakketje!?
Eens, maar nooit meer Koopjeonderdelen.nl.

Defect scherm geleverd
Defect scherm geleverd. Om deze tegen een ander scherm om te ruilen moest ik deze voor eigen kosten terugsturen…..
Vervolgens krijg ik ook nog te horen dat het scherm in nieuwstaat terug gestuurd had moeten worden… hoe kan dat als je er na installatie achterkomt dat het scherm het niet doet.. begrijp dat het in nieuwstaat geruild moet worden als je besluit het product niet te kopen of wilt ruilen. Maar het gaat om een defect scherm. Een defect scherm
geleverd heeft mij dus extra geld gekost. Dus geen bestellingen meer hier.

Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Zeker aanbevolen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.