Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst. Ville gerne have det leveret men kunne ikke lige finde ud af at få det med på ordren. Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kom ind for at prøve en bamsestol og skulle bruge 2 stk. Jeg fik beskeden - du kan desværre kun se den gennem en rude ind til mødelokalet, fordi der holdes møde......... Øh - elendig service! H... Zobacz więcej
Hurtig levering, ingen problemer! Har bestilt kontorstol og hævesænkebord i to omgange, hurtig levering inden for nogle få dage som lovet med fragtmand. Varerne var i fin stand og som forventet.
Reakcja na opinię
Over 2 omgange har vi nu bestilt hæve/sænke borde hos kontormøbler.dk Begge gange med en særdeles fin service. God support og hurtig levering.
Napisane przez firmę
Kontormøbler.dk er i branchen for at skabe noget der er bedre, nemmere og hurtigere – Det er kontorindretning på den nemme og inspirerende måde med hurtig levering.
Med en stærk digital tilgang skal indretningsprocessen inspirere og glide nemt og hurtigt hele vejen fra tegnebrættet til den færdige indretningsløsning.
Tilst Søndervej 106, 8381, Tilst, Aarhus, Dania
Købte 2 reoler i deres outlet i Tilst.
Bestilte varerne ringede - fik den bedste service fredag hvor de vendte tilbage mandag som aftalt.
med en mulighed for at en af deres montører kunne levere hos mig allerede om onsdagen. Til en fair pris.
Jeg handler der gerne igen. !

Over 2 omgange har vi nu bestilt hæve/sænke borde hos kontormøbler.dk
Begge gange med en særdeles fin service.
God support og hurtig levering.

Odpowiedź od KontorMøbler.dk - Aarhus
Jeg kom ind for at prøve en bamsestol og skulle bruge 2 stk.
Øh - elendig service!
Heldigvis er der andre der vil sælge to bamsestole til mig!
Vi fik hjælp gennem telefonen til at reparere et hæve-sænkebord, som andre aktører bare ville udskifte. Vanvittig god service og ærlighed omkring vores problem. Kontormøbler.dk kan 100% anbefales.

Odpowiedź od KontorMøbler.dk - Aarhus
Nem bestilling på hjemmeside, og hurtig levering. Så fem stjerner herfra :-)

Odpowiedź od KontorMøbler.dk - Aarhus
Hurtig levering. Lever fuld ud op til beskrivelsen af produkt.
Hurtig levering, ingen problemer!

Odpowiedź od KontorMøbler.dk - Aarhus
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.