Vi har en datter i 0. klasse og vi kan slet ikke genkende de mange dårlige anmeldelser herinde. Vi har ikke oplevet andet end top-engagerede lærere, fokus på trivsel og en fantastisk positiv overgang... Zobacz więcej
På kontiki lærer man livsmod, kreativitet og empati foruden høj faglighed. Jeg har gået på skolen fra 2004-14. Flere lærere går igen når jeg har besøgt skolen siden - de bliver... Zobacz więcej
Der er problemer med mobning, uro, konflikter og voldelig adfærd børnene imellem. Det er der jo desværre mange steder, men på Kontiki bliver alle bekymringer fra forældre eller endda elever... Zobacz więcej
Vi havde desværre ikke en god oplevelse med Kontiki, særligt i forhold til vores ældste barn i 4. klasse, hvor klassen gik helt i opløsning til trods for, at forældre forsøgte at råbe ledelsen... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er en lille friskole der bor i en stor gul villa, der rummer 25 voksne og ca. 200 børn fra 0.til 9. klasse. Vi har én klasse pr. klassetrin samt et specialpædagogisk tilbud, som vi kalder Stjerneklassen. Der er 20-22 børn og to faste voksne pr. klasse. Vi stræber altid efter, at have lige mange piger og drenge i hver klasse. Vi lægger vægt på at børnene opnår høj og bred faglighed, bliver gode til at begå sig i fællesskaber og gode til at samarbejde. Vi vægter det musiske, kreative og fysiske højt. Vi har vores egen SFO, som kaldes Jollen. Vi har også vores egen skolebus. Vi bruger naturen omkring os næsten ligeså meget som vores fine faglokaler. Hos os er der fokus på det enkelte barns udvikling. Både som individ og som en vigtig del af et læringsfællesskab. Hos os får du og dit barn alt det gode fra folkeskolen og meget mere. Vi er opkaldt efter tømmerflåden KonTiki. Derfor leger vi med metafore fra søfarten i det meste af det vi gør. Fx kalder vi gårdvagten ude for en Søvagt, SFO'en hedder Jollen osv.
Dania
- kontiki-skolen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Massive ledelsesproblemer
Efter flere år med børn på skolen er der ingen tvivl om at ledelsen er totalt uegnet til opgaven. Vi har oplevet mobning, uro, vold, mistrivsel og problematisk undervisning. Fælles for alle sager er at ledelsen intet gør, eller tager noget som helst seriøst.
Vi har oplevet en elevflugt fra flere klasser, heriblandt vores yngste søns klasse hvor 17 ud af 20 elever er stoppet. Skolen gør hvad de kan for at skjule og fortie, og forbyder forældre at tale sammen eller have noget på skrift. Hvad med ytringsfriheden?
Vor datter blev groft mobbet og udelukket, og ledelsen vælger at stoppe al kommunikation med os. Nu kan jeg se at sagerne gentager sig gang på gang, og masser af forældre og børn har samme oplevelser. Ikke bare nye sager, men også flere år tilbage. Vores første sag startede også for flere år siden, men med årene fandt vi ud af at der er et mønster, og noget der efter min mening er riv ruskende galt.
Skolen bør også være opmærksom på at det er ret upassende at opfordre elever til at give positiv omtale for at "overskygge" de negative kommentarer der er her. Det strider også i mod trustpilots regler. Det er en grund til at en del forældre og elever er utilfredse!
Der har været et væld af klager til STUK (Styrelsen for undervisning og kvalitet), og disse har indledt tilsyn med skolen som stadig kører. Hillerød kommune er også sat ind i sagen.