Jeśli chodzi o produkt, który zamówiłam to ciężko powiedziec. To był prezent i go nie użyłam. Ale byłam pod wrażeniem ekologicznej strony przesyłki. Papierowa taśma, konopne wypełnienie i do produktu... Zobacz więcej

Bardzo dobra szybka obsługa klienta. Mailowe wsparcie z pytaniami, zakupami, przesyłkami niemal w czasie rzeczywistym. Nigdy się nie spotkałem z tak dobrą obsługą.To się chwali. Ceny standardowe jak... Zobacz więcej

Kolejne zamówienie utwierdziło mnie w przekonaniu że Konopny Buch to wyjątkowo rzetelny i przyjazny dla klienta sklep. Obsługa klienta 10/10 Jakość produktów 10/10 Jeśli wachasz się co wybrać... Zobacz więcej

Konopny buch .. jest to jeden z lepszych sklepów internetowych jaki znalazłem.. szybki czas realizacji zamówienia .. zaangażowanie w pracę którą wykonują i rzetelne podejście do klienta. Zamawiam o... Zobacz więcej

1. Na miejscu 3. wśród 5 najlepszych firm w kategorii Sklep z ziołowymi produktami leczniczymi

Wybieramy tych najlepszych, aby mieć pewność co do jakości sprzedawanych przez nas produktów. U nas nie ma miejsca na kompromisy. Zdrowie Klienta – rzecz święta. Sklep CBD

4,9

Doskonała

Elegancko

Wszystko elegancko

1 czerwca 2025

Odpowiedź od u Bucha

Dziękujemy za tak pozytywną opinię - to czysta przyjemność obsługiwać takich klientów! Doceniamy czas i wysiłek włożony w podzielenie się z nami Twoimi doświadczeniami. Do zobaczenia!

Szybka wysyłka

Mega szybka wysyłka co jest super na plus. Paczka przyszła na dzień po złożeniu zamówienia. Przystępne ceny ale jedynie zamówienia mógłby by być pakowane nieco ładniej i staranniej

23 czerwca 2025

Probs Buchy xD

Szybko, sprawnie i w temacie. Dobra robota!

2 czerwca 2025

Dobre produkty

Dobre produkty, elegancka obsługa

2 czerwca 2025

ONLINE W-WA: https://www.ubucha.pl/menu

Wszystko na tip top a nawet lepiej

Wszystko na tip top a nawet lepiej, super obsługa i mega szybka wysyłka polecam

3 czerwca 2025

ONLINE W-WA: https://www.ubucha.pl/menu

Żelki bez cukru z cbd i żelki z grzybami

Zamówiłam żelki bez cukru z cbd i z grzybami, niestety produkt odbiega od oczekiwań... to nie są standardowe żelki, są bardzo zbite i przypominają raczej suszone owoce, w smaku również bez rewelacji, czuć gorzki smak cbd, żelki z grzybami smakują "specyficznie ", ale napewno nie trawą cytrynową... zamówiłam je dla dziecka z autyzmem, które ma problem z przyjmowaniem jakichkolwiek leków i supli i niestety jest to niewypał... cena nieadekwatna do produktu...

7 maja 2025

Buch dba o klientów.

Jest miło gdy w paczce znajduje się smaczny cukierek i rabat na kolejne zakupy. Przesyłka ekspresowa, wszystko się zgadza.

26 kwietnia 2025

Super

Super, duży wybór produktów, ceny najniższe na rynku. Polecam!

18 kwietnia 2025

Relax

Szybka dostawa. Wysoka jakość towaru (:

25 lutego 2025

ONLINE W-WA: https://www.ubucha.pl/menu

Może nie najlepiej, za to jako tako.

Produkty spoko, ceny przyzwoite, jednakże strona internetowa pozostawia wiele do życzenia.

4 kwietnia 2025

Odpowiedź od u Bucha

Cześć, możemy prosić o więcej informacji na temat strony? Dzięki.

Świetna obsługa 🔥

Musze przyznać że spotkałem sie z naprawde bardzo miła i pozytywną obsługa klienta, co pomogło I ułatwiło mi ogarnecie zakupów😎🙏🏼

Bardzo polecam!

20 marca 2025

Buch z Tobą!

Gorąco polecam

Opis asortymentu pierwsza klasa , obsługa i wysyłka również. Gratisy do większych zamówień są miłym zaskoczeniem

2 lutego 2025

Buch z Tobą!