Jeśli chodzi o produkt, który zamówiłam to ciężko powiedziec. To był prezent i go nie użyłam. Ale byłam pod wrażeniem ekologicznej strony przesyłki. Papierowa taśma, konopne wypełnienie i do produktu... Zobacz więcej
Bardzo dobra szybka obsługa klienta. Mailowe wsparcie z pytaniami, zakupami, przesyłkami niemal w czasie rzeczywistym. Nigdy się nie spotkałem z tak dobrą obsługą.To się chwali. Ceny standardowe jak... Zobacz więcej
Kolejne zamówienie utwierdziło mnie w przekonaniu że Konopny Buch to wyjątkowo rzetelny i przyjazny dla klienta sklep. Obsługa klienta 10/10 Jakość produktów 10/10 Jeśli wachasz się co wybrać... Zobacz więcej
Konopny buch .. jest to jeden z lepszych sklepów internetowych jaki znalazłem.. szybki czas realizacji zamówienia .. zaangażowanie w pracę którą wykonują i rzetelne podejście do klienta. Zamawiam o... Zobacz więcej
Wybieramy tych najlepszych, aby mieć pewność co do jakości sprzedawanych przez nas produktów. U nas nie ma miejsca na kompromisy. Zdrowie Klienta – rzecz święta. Sklep CBD
Metro Nowy Świat-Uniwersytet, poziom 1/lok. 1012, 00-046, Warsaw, Polska
Mega szybka wysyłka co jest super na plus. Paczka przyszła na dzień po złożeniu zamówienia. Przystępne ceny ale jedynie zamówienia mógłby by być pakowane nieco ładniej i staranniej

Odpowiedź od u Bucha
Wszystko na tip top a nawet lepiej, super obsługa i mega szybka wysyłka polecam

Odpowiedź od u Bucha
Zamówiłam żelki bez cukru z cbd i z grzybami, niestety produkt odbiega od oczekiwań... to nie są standardowe żelki, są bardzo zbite i przypominają raczej suszone owoce, w smaku również bez rewelacji, czuć gorzki smak cbd, żelki z grzybami smakują "specyficznie ", ale napewno nie trawą cytrynową... zamówiłam je dla dziecka z autyzmem, które ma problem z przyjmowaniem jakichkolwiek leków i supli i niestety jest to niewypał... cena nieadekwatna do produktu...

Odpowiedź od u Bucha
Jest miło gdy w paczce znajduje się smaczny cukierek i rabat na kolejne zakupy. Przesyłka ekspresowa, wszystko się zgadza.

Odpowiedź od u Bucha
Super, duży wybór produktów, ceny najniższe na rynku. Polecam!

Odpowiedź od u Bucha
Produkty spoko, ceny przyzwoite, jednakże strona internetowa pozostawia wiele do życzenia.

Odpowiedź od u Bucha
Boskie kakao stawia na nogi, praca na zmiany z tym kakaem nie są straszne nie mam zjazdów nocnych.Polecam:)

Odpowiedź od u Bucha
Musze przyznać że spotkałem sie z naprawde bardzo miła i pozytywną obsługa klienta, co pomogło I ułatwiło mi ogarnecie zakupów😎🙏🏼
Bardzo polecam!

Odpowiedź od u Bucha
Już wielokrotnie zamawiałam żelki Green Out blueberries oraz sweet bears- fantastyczne produkty które odprężają i uspokajają układ nerwowy. Obsługa też 10/10. Bardzo polecam :)

Odpowiedź od u Bucha
Bardzo szybka dostawa miły kontakt wszystko na plus. Polecam.

Odpowiedź od u Bucha
Opis asortymentu pierwsza klasa , obsługa i wysyłka również. Gratisy do większych zamówień są miłym zaskoczeniem

Odpowiedź od u Bucha
Przesyłka dotarła bardzo szybko, dobrze zabezpieczona, co do produktu to nie wiem, jeszcze nie próbowałam