Super service! Jeg modtog en LEDlampe med defekt udtag til strømforsyning. Lidt skriverier frem og tilbage fik firmaet til at levere en ny lampe - uden at jeg skulle have besværet med at returnere den... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ordre #17218498 bestilte jeg tirsdag den 2 DEC 2025. Intet hørt endnu, deres hjemmeside fejler, eksisterer vist ikke mere. OPDATERING: Fandt ud af at der havde været problemer med Cloudfare på nette... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte to bordlamper, desværre kunne den ene ikke oplade til fuld tilfreds .. Jeg henvendte mig på mail og inden længe fik jeg tilbudt et tilgode bevis på lampens pris ( uden at returnere den gam... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlat en gång från detta företag. Ett munskydd då pandemin började 2021. Det kom ETT munskydd slarvigt inrullat i lite plast och papper helt icke sterilt och kostade 49 kr. Jag ville returnera d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Konkurspriser.dk har eksisteret siden 2014. Siden etableringen har siden vokset hastigt. Vores mål er at levere de bedste produkter til de bedste priser. Folkene bag Konkurspriser.dk har de seneste år, med stor succes, beskæftiget sig med køb og salg af varepartier. Dette betyder, at vi på vores produkter har sprunget mellemleddet over, og derfor kan give jer særdeles fordelagtige priser. Tilfredse kunder samt god kundeservice er alfa omega for os.
Voerbjergvej 40, 9400, Nørresundby, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Efter en ventetid og ærgelse over et defekt produkt får jeg endelig kontakt, og sikke en service.
Produktet bliver ombyttet, og nu krydser jeg bare fingre for, at det virker denne gang.

Odpowiedź od Konkurspriser
Min bestilling( støttestrømper) var helt perfekt, hurtig levering, og for mig er det service, god stil og opmærksom kvalitet at sende strømper i så fin en æske, 👍👏herfra

Odpowiedź od Konkurspriser
Vi har fået det vi har købt.
Pris og kvalitet hænger sammen.
Kundeservice kunne være bedre.

Odpowiedź od Konkurspriser
Fik mine varer efter to dage og de er lige som de skal være :)

Odpowiedź od Konkurspriser
Det er første gang jeg handler med Konkurspriser og jeg må sige, det har været særdeles positivt; nem bestilling, god pris og meget hurtig og korrekt levering. Alt i alt særdeles positivt!

Odpowiedź od Konkurspriser
Prisen på det produkt jeg købte var fin sammenlignet med tilsvarende varer andre steder. desværre fik jeg et forkert produkt men heldigvis blev det rettede. Jeg er dog lidt forundret over, at man ikke med det samme kan sende den nye korrekte varer inden man har returneret den forkerte varer man har fået, det synes jeg man bør lave om så derfor kun fire stjerner frem for fem.

Odpowiedź od Konkurspriser
Nemt at søge varen, super pris med stor besparelse og hurtig levering

Odpowiedź od Konkurspriser
Super service! Jeg manglede at modtage en julegave, fejlen lå ved GLS men oplevede fantastisk service fra jer. Tusind tak. I hjalp med at redde julen.

Odpowiedź od Konkurspriser
Bestilte en vare den 3.12.25 og ordrebekræftelsen sagde jeg vil få besked når varen blev afsendt og i dag den 17.12.25 har jeg stadig ikke fået besked eller min vare. I forgårs skrev jeg til dem men intet svar, i går skrev jeg igen og intet svar. Pengene blev trukket med det samme. De har ikke problemer med at sende masse reklamer til min email men intet har jeg hørt eller set til min bestilling. Ekstremt langsomt, hvis jeg overhovedet får min vare! Vil nok tænke mig en ekstra gang om hvis du tænker at bestille derfra.
Redigering: Samme dag jeg skrev anmeldelsen blev jeg ringet op og fik flere forskellige forklaringer på hvorfor jeg ikke havde fået min vare. Og at den blev sendt dagen før, men i emailen som også kom samme dag stod at den blev sendt samme dag, dagen efter kom besked fra gls om at de havde modtaget en pakke til mig og den ville blive leveret to dage efter. Tilfældighed eller hvad må man selv tænke over. Men jeg fik min vare to dage efter. Så ikke svindelside men de skulle måske tænke over at forbedre sin kundeservice. Alle andre steder jeg har handlet har jeg fået besked hvis der har været forlænget leveringstid, de har svaret på mails eller taget telefonen.
Ændrede til 2 stjerner fordi jeg fik min vare til sidst.

Odpowiedź od Konkurspriser
Jeg har handlet der mange gange, men jeg har denne gang intet modtaget, jeg har forsøgt at kontakte firmaet 2 gange på mail og 1 gang via facebook, men der er stilhed. Sådan kan man også miste kunder der egentlig var glad for firmaet. Jeg handler der i hvert fald ikke igen.. 600+ kr ud af vinduet og så i december!!

Opdateret anmeldelse.
Efter lang forsendelsestid fik jeg endelig min vare.
Butikken havde været så søde at sende en håndcreme med som en ekstra gave da jeg har ventet 3 uger.
Fin service

Odpowiedź od Konkurspriser
Jeg har den 30/11-25 bestilt en vare. Den er endnu ikke leveret. Jeg har den 15/12-25 taget kontakt via mail om forespørgsel på manglende levering, da jeg skal bruge varen til julegave.
Jeg har intet hørt derfra ej heller en bekræftigelse på min henvendelse. Syntes det er længe at vente.
Jeg er efterfølgende den 17/12-25 blevet kontaktet pr. Tlf. med oplysning om at hvis jeg ville vælge farven blå i stedet for grå, så kunne de sende den med det samme og derved undgå længere ventetid for levering.
Jeg afventer nu at modtage min vare som allerede er på vej via GLS. Tak😊
2 stjerner ændret til 3.

Odpowiedź od Konkurspriser
Jeg har valgt at ændre min anmeldelse til det gode, efter længere vente tid på et svar, er jeg blevet ringet op med en god forklaring og at de havde været stærkt presset samtidig med sygdom.
Og det har jeg selvfølgelig fuld forståelse overfor 😁 og to dage efter de havde ringet mig op, fik jeg så mine vare. Jeg er godt tilfreds og vil gerne handle med dem en anden gang 😁

Odpowiedź od Konkurspriser
Jeg bestilte en vare 30 november, som endnu ikke er modtaget, har prøvet at maile, hvor pakken bliver af. Intet svar.
Varen er ikke engang på vej endnu i følge dao.
Så dårligt

Odpowiedź od Konkurspriser
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det!
Det er nu 3 uger siden jeg placerede min ordre! Pengene er sjovt nok hævet, men har ikke set skyggen af min ordre! Har skrevet 2 mails uden at få svar. Når man ringer til jer, kan man ikke komme igennem! Virker ærlig talt som fusk!

Odpowiedź od Konkurspriser
Bestilte for to uger siden, d.30 november, har intet hørt trods at have kontaktet dem og pakken er ikke blevet sendt. Tror det er fup (:

Odpowiedź od Konkurspriser
Opdatering: De har siden forsøgt at ringe til mig adskillige gange for at få mig til at ændre min anmeldelse, sendt beskeder mm. Har til sidst måtte blokere nummeret da jeg bad dem om ikke at kontakte mig, men stadig blev de ved.
Super ubehageligt personale der presser på med beskeden om de er en lille virksomhed der ikke kan tåle dårlige anmeldelser som er insisterende på at måske en anmeldelse kan ændres.
Indtil videre ikke en særlig fed oplevelse. Bestilte en pakke d. 01/12, og jeg har siden intet hørt, og det er umuligt at finde svar nogen steder
Har forsøgt at kontakte dem pr mail, her uden svar.
Har forsøgt at ringe dem op, men enten er telefonen lukket grundet sygdom eller travlhed.

Odpowiedź od Konkurspriser
høj kvalitet vare, til rigtig god pris, hurtigt leveret.

Odpowiedź od Konkurspriser
Utrolig så god en service man kan få. Havde en reklamation på er beroligende/angstlindrende instrument der efter en måned ikke virkede mere. Den blev sendt retur for test hvilket viste det var knapperne der ikke virkede. Blev kontaktet flere gange pr telefon. Måske fordi jeg ikke havde læst at der kan være 48 timers svartid og da jeg ikke hørte noget smed jeg en negativ anmeldelse på trustpilot. Denne er nu slette.
Den defekte varer er blevet ombyttet. Virkelig god service og venlige personer i kundeservice.

Odpowiedź od Konkurspriser
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.