Konkurspriser Recenzje 3719

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 5 z 5

Super service! Jeg modtog en LEDlampe med defekt udtag til strømforsyning. Lidt skriverier frem og tilbage fik firmaet til at levere en ny lampe - uden at jeg skulle have besværet med at returnere den... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ordre #17218498 bestilte jeg tirsdag den 2 DEC 2025. Intet hørt endnu, deres hjemmeside fejler, eksisterer vist ikke mere. OPDATERING: Fandt ud af at der havde været problemer med Cloudfare på nette... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte to bordlamper, desværre kunne den ene ikke oplade til fuld tilfreds .. Jeg henvendte mig på mail og inden længe fik jeg tilbudt et tilgode bevis på lampens pris ( uden at returnere den gam... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har handlat en gång från detta företag. Ett munskydd då pandemin började 2021. Det kom ETT munskydd slarvigt inrullat i lite plast och papper helt icke sterilt och kostade 49 kr. Jag ville returnera d... Zobacz więcej

1. Dyskont
  2. Centrum outletowe

Napisane przez firmę

Konkurspriser.dk har eksisteret siden 2014. Siden etableringen har siden vokset hastigt. Vores mål er at levere de bedste produkter til de bedste priser. Folkene bag Konkurspriser.dk har de seneste år, med stor succes, beskæftiget sig med køb og salg af varepartier. Dette betyder, at vi på vores produkter har sprunget mellemleddet over, og derfor kan give jer særdeles fordelagtige priser. Tilfredse kunder samt god kundeservice er alfa omega for os.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Bytteservice

Efter en ventetid og ærgelse over et defekt produkt får jeg endelig kontakt, og sikke en service.
Produktet bliver ombyttet, og nu krydser jeg bare fingre for, at det virker denne gang.

16 stycznia 2026

Hej Bente

Tak for din anmeldelse – og tak for din tålmodighed.
Vi beklager selvfølgelig ventetiden og den frustration, det defekte produkt har givet.

Vi er glade for, at vi fik løst sagen med en ombytning. Produktet er blevet tjekket grundigt inden afsendelse, så alt meget gerne skulle være i orden denne gang.

Skulle der mod forventning opstå noget, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen.

Støttestrømper

Min bestilling( støttestrømper) var helt perfekt, hurtig levering, og for mig er det service, god stil og opmærksom kvalitet at sende strømper i så fin en æske, 👍👏herfra

7 stycznia 2026

Hej Brian

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glad for, du havde en god oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk. Vi prøver altid at yde vores bedste for at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

Oceniono na 3 z 5

Du får hvad du køber

Vi har fået det vi har købt.
Pris og kvalitet hænger sammen.
Kundeservice kunne være bedre.

15 grudnia 2025

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi er glad for at I har fået det bestilte, og håber du er tilfreds med det modtaget.

Vi beklager at der har været ventetid på kundeservice - vi har gjort opmærksom omkring dette på hjemmesiden, så vi håber på en forståelse for dette.

Samtidig havde vi prøvet telefonisk kontakt af flere dage, for at få hurtig og effektiv kontakt, hvorefter vi skrev via mail, da det telefonisk ikke var muligt.

Vi kom også frem til en ekstraordinær løsning, for at finde en hurtig og effekt løsning, så vi er kede af, at dette ses som ikke være tilfredsstillende service, når vi har prøvet at gå ud over de normale rammer.

Jeg håber trods alt, at du er tilfreds med din bestilling og skulle der være andet vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, så sig endelig til.

Oceniono na 5 z 5

Fik mine varer efter to dage og de er lige som de skal være :)

8 stycznia 2026

Hej Bitten

Oceniono na 5 z 5

Det er første gang jeg handler med…

Det er første gang jeg handler med Konkurspriser og jeg må sige, det har været særdeles positivt; nem bestilling, god pris og meget hurtig og korrekt levering. Alt i alt særdeles positivt!

23 grudnia 2025

Hej Vagn

Du kan godt handle her

Prisen på det produkt jeg købte var fin sammenlignet med tilsvarende varer andre steder. desværre fik jeg et forkert produkt men heldigvis blev det rettede. Jeg er dog lidt forundret over, at man ikke med det samme kan sende den nye korrekte varer inden man har returneret den forkerte varer man har fået, det synes jeg man bør lave om så derfor kun fire stjerner frem for fem.

22 grudnia 2025

Hej Anders

Vi beklager selvfølgelig pakkefejlen og ulejligheden derved. Det er desværre vores politik at modtage det forkert leveret produkt retur, før vi kan sende et ny. Ellers kan vi stå i situationene ikke at modtage produktet retur, og samtidig have sendt et nyt. Så det er for at undgå, at vi ender i sådanne situationer.

Men vi håber du er tilfreds, nu du har modtaget det bestilte produkt. Vi prøver nemlig altid at yde vores bedste for at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

Stor besparelse

Nemt at søge varen, super pris med stor besparelse og hurtig levering

Hej Sanne

Oceniono na 5 z 5

Super service! Jeg manglede at modtage en julegave, fejlen lå ved GLS men oplevede fantastisk service fra jer. Tusind tak. I hjalp med at redde julen.

17 grudnia 2025

Hej Ditte

Oceniono na 2 z 5

Mangler min vare nu 14 dage senere

Bestilte en vare den 3.12.25 og ordrebekræftelsen sagde jeg vil få besked når varen blev afsendt og i dag den 17.12.25 har jeg stadig ikke fået besked eller min vare. I forgårs skrev jeg til dem men intet svar, i går skrev jeg igen og intet svar. Pengene blev trukket med det samme. De har ikke problemer med at sende masse reklamer til min email men intet har jeg hørt eller set til min bestilling. Ekstremt langsomt, hvis jeg overhovedet får min vare! Vil nok tænke mig en ekstra gang om hvis du tænker at bestille derfra.

Redigering: Samme dag jeg skrev anmeldelsen blev jeg ringet op og fik flere forskellige forklaringer på hvorfor jeg ikke havde fået min vare. Og at den blev sendt dagen før, men i emailen som også kom samme dag stod at den blev sendt samme dag, dagen efter kom besked fra gls om at de havde modtaget en pakke til mig og den ville blive leveret to dage efter. Tilfældighed eller hvad må man selv tænke over. Men jeg fik min vare to dage efter. Så ikke svindelside men de skulle måske tænke over at forbedre sin kundeservice. Alle andre steder jeg har handlet har jeg fået besked hvis der har været forlænget leveringstid, de har svaret på mails eller taget telefonen.
Ændrede til 2 stjerner fordi jeg fik min vare til sidst.

3 grudnia 2025

Hej Elva

Tak for din anmeldelse – og vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

For god ordens skyld vil vi gerne knytte en kommentar til forløbet: Din ordre blev lagt i perioden lige efter Black Week, hvor vi oplevede ekstraordinært travlhed. På vores webshop gjorde vi i den periode opmærksom på, at der kunne forekomme længere leveringstider samt svartider på kundeservice. Derudover fremgik det også af produktbeskrivelsen, at der var forlænget leveringstid på netop dette produkt.

Vi var heldige at modtage varen på lager dagen før din anmeldelse, hvorefter den blev pakket og gjort klar til afsendelse. Om pakken var nået at blive afhentet af GLS på det tidspunkt, kan vi desværre ikke bekræfte med sikkerhed.

Vi forstår dog fuldt ud, at manglende opdatering og svartid kan være frustrerende, og det beklager vi naturligvis.

Vi er glade for, at du trods alt modtog din vare kort efter, og håber, at den lever op til dine forventninger. Hvis der fortsat er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ingen kontakt & ingen pakker

Jeg har handlet der mange gange, men jeg har denne gang intet modtaget, jeg har forsøgt at kontakte firmaet 2 gange på mail og 1 gang via facebook, men der er stilhed. Sådan kan man også miste kunder der egentlig var glad for firmaet. Jeg handler der i hvert fald ikke igen.. 600+ kr ud af vinduet og så i december!!

Hej Stine

Vi beklager meget, at du havde haft en utilfredsstillende oplevelse, og at vores svartid dengang var længere end normalt. Vi var i en travl periode, som vi også havde gjort opmærksom på på webshoppen, og vi håbede derfor på forståelse for forsinkelsen.

Som vi fik forklaret, da vi efterfølgende kom i kontakt med dig, var et af de bestilte produkter ikke på lager, hvilket var oplyst i produktbeskrivelsen. Derfor var din ordre ikke blevet sendt på daværende tidspunkt.

For at yde en god service fik vi ændret din ordre, og du fik tilsendt et ekstra produkt uden beregning som kompensation – naturligvis sammen med det andet, du havde bestilt.

Vi syntes derfor ikke, at den nuværende anmeldelse afspejler det samlede forløb af din handel, da du efterfølgende modtog det, du havde betalt for.

Vi havde håbet, at vores efterfølgende service og håndtering af sagen havde forbedret din oplevelse.

Vi ville derfor sætte pris på, hvis din anmeldelse afspejlede hele forløbet og ikke kun dele af købsoplevelsen, da det ellers ikke giver et retvisende billede af handlen hos os.

Oceniono na 4 z 5

For ca 3 uger siden købte jeg en vare…

Opdateret anmeldelse.
Efter lang forsendelsestid fik jeg endelig min vare.
Butikken havde været så søde at sende en håndcreme med som en ekstra gave da jeg har ventet 3 uger.
Fin service

29 listopada 2025

Hej Karin

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glad for, du kunne vende din oplevelse om til det bedre, med en lille ekstra gave i din bestilling.

Det er selvfølgelig beklageligt, når der er længere leveringstid. Det kan forekomme på visse produkter, men det er noget vi gør opmærksom på i produktbeskrivelsen.

Oceniono na 3 z 5

Leveringstid

Jeg har den 30/11-25 bestilt en vare. Den er endnu ikke leveret. Jeg har den 15/12-25 taget kontakt via mail om forespørgsel på manglende levering, da jeg skal bruge varen til julegave.
Jeg har intet hørt derfra ej heller en bekræftigelse på min henvendelse. Syntes det er længe at vente.

Jeg er efterfølgende den 17/12-25 blevet kontaktet pr. Tlf. med oplysning om at hvis jeg ville vælge farven blå i stedet for grå, så kunne de sende den med det samme og derved undgå længere ventetid for levering.
Jeg afventer nu at modtage min vare som allerede er på vej via GLS. Tak😊
2 stjerner ændret til 3.

Hej Annie

Vi beklager den længere leverings tid. Det er et produkt vi har gjort opmærksom på havde længere leveringstid, da vi havde ventet dem hjem.
Vi havde heldigvis, som du skriver, samme model i anden farve, som vi kunne sende med det samme.

Vi håber du er tilfreds med det leveret produkt! 😊

Oceniono na 4 z 5

Super fine produkter i forhold til prisen 👍

Hej Allan

Oceniono na 5 z 5

Jeg har valgt at ændre min anmeldelse til det gode 😁

Jeg har valgt at ændre min anmeldelse til det gode, efter længere vente tid på et svar, er jeg blevet ringet op med en god forklaring og at de havde været stærkt presset samtidig med sygdom.
Og det har jeg selvfølgelig fuld forståelse overfor 😁 og to dage efter de havde ringet mig op, fik jeg så mine vare. Jeg er godt tilfreds og vil gerne handle med dem en anden gang 😁

28 listopada 2025

Hej Dennis

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glad for, at vi kunne vende din oplevelse til det positive, så du havde en god oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk. Vi prøver altid at yde vores bedste for at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

Oceniono na 2 z 5

Ingen varer intet svar

Jeg bestilte en vare 30 november, som endnu ikke er modtaget, har prøvet at maile, hvor pakken bliver af. Intet svar.

Varen er ikke engang på vej endnu i følge dao.

Så dårligt

30 listopada 2025

Hej Susan

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med din ordre.

For god ordens skyld vil vi gerne knytte en kommentar til forløbet: Ordren blev lagt i forbindelse med Black Friday, hvor der generelt var længere leveringstider og svartider på kundeservice, hvilket vi naturligvis beklager, hvis det har bidraget til din oplevelse.

Det pågældende produkt havde på bestillingstidspunktet en længere leveringstid, hvilket også fremgik af produktbeskrivelsen. Efterfølgende var vi i kontakt med dig og fandt en løsning, hvor vi i stedet kunne tilbyde en alternativ farve, som var på lager – og denne blev sendt og leveret til dig.

Vi beklager, hvis forløbet ikke har levet op til dine forventninger, men vi håber, at vores efterfølgende dialog og løsning har været med til at forbedre din oplevelse.

Hvis der stadig er noget, vi kan gøre for at rette op på oplevelsen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skulle du have lyst til at opdatere din anmeldelse på baggrund af det samlede forløb, vil vi naturligvis sætte stor pris på det.

Hvis man kunne give 0 stjerner

Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det!

Det er nu 3 uger siden jeg placerede min ordre! Pengene er sjovt nok hævet, men har ikke set skyggen af min ordre! Har skrevet 2 mails uden at få svar. Når man ringer til jer, kan man ikke komme igennem! Virker ærlig talt som fusk!

15 grudnia 2025

Hej Anders

Vi beklager meget, at du havde haft en utilfredsstillende oplevelse, og at vores svartid dengang var længere end normalt. Vi var i en travl periode (bl.a. omkring Black Week), som vi også havde gjort opmærksom på på webshoppen, og vi håbede derfor på forståelse for forsinkelsen.

Efter vi kom i kontakt med dig, fik vi afklaret, at ordren – selvom den var lidt længere undervejs end normalt – faktisk var blevet leveret til pakkeshoppen. Da den ikke blev afhentet inden for fristen, var den dog allerede blevet returneret til os på tidspunktet for din anmeldelse.

Vi forklarede samtidig, at da den manglende afhentning ikke skyldtes os, ville der normalt være gebyrer forbundet med en gensendelse. Efter dialog valgte vi dog at tilbyde at sende pakken afsted igen uden ekstra omkostninger som en ekstraordinær service. Vi manglede blot en bekræftelse fra dig på, at leveringsoplysningerne var korrekte, da en mulig årsag kunne have været forkerte oplysninger, som gjorde, at du ikke modtog besked om afhentning. Vi afventede fortsat din tilbagemelding for at kunne færdiggøre sagen.

Da vi har været i dialog og fundet en løsning, som kun mangler din bekræftelse, mener vi ikke, at anmeldelsen giver et retvisende billede af det samlede forløb.

Vi vil derfor høre, om der er noget yderligere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, da vi samtidig vil sætte stor pris på, hvis du havde lyst til at opdatere din anmeldelse, så den afspejlede hele forløbet.

Oceniono na 1 z 5

Bestilte for to uger siden

Bestilte for to uger siden, d.30 november, har intet hørt trods at have kontaktet dem og pakken er ikke blevet sendt. Tror det er fup (:

30 listopada 2025

Hej Alex

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os – det er naturligvis ikke det indtryk, vi ønsker at give.

I perioden omkring Black Week oplevede vi rekordstor travlhed, hvilket desværre har medført forsinkelser på både ordrebehandling og kundeservice. Det beklager vi meget og håber på din forståelse for situationen.

Vi har siden været i kontakt med dig og fået leveret din ordre, som vi håber, du har været tilfreds med.

Hvis vores efterfølgende service har været med til at forbedre din oplevelse, eller hvis der er noget, vi fortsat kan gøre for at rette op på den, er du meget velkommen til at sige til. Skulle du opleve, at din samlede oplevelse har forbedret sig, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil overveje at revurdere din anmeldelse.

Du ønskes en god dag.

Oceniono na 1 z 5

Indtil videre ikke en særlig fed…

Opdatering: De har siden forsøgt at ringe til mig adskillige gange for at få mig til at ændre min anmeldelse, sendt beskeder mm. Har til sidst måtte blokere nummeret da jeg bad dem om ikke at kontakte mig, men stadig blev de ved.
Super ubehageligt personale der presser på med beskeden om de er en lille virksomhed der ikke kan tåle dårlige anmeldelser som er insisterende på at måske en anmeldelse kan ændres.

Indtil videre ikke en særlig fed oplevelse. Bestilte en pakke d. 01/12, og jeg har siden intet hørt, og det er umuligt at finde svar nogen steder

Har forsøgt at kontakte dem pr mail, her uden svar.
Har forsøgt at ringe dem op, men enten er telefonen lukket grundet sygdom eller travlhed.

1 grudnia 2025

Hej Sofia

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os – det er naturligvis ikke den følelse, vi ønsker at efterlade.

Vores eneste intention har været at få løst din sag hurtigst muligt. Derfor tog vi i første omgang kontakt telefonisk, da det her virkede som den mest effektive måde at hjælpe på, og kommunikationen på det tidspunkt oplevedes som uproblematisk fra begge sider. Vi fulgte efterfølgende op, da vi gerne ville sikre os, at du havde modtaget din ordre inden for den aftalte tidsramme, og at alt var i orden.

Indtil du gjorde os opmærksom på, at du ikke ønskede yderligere kontakt, var vi ikke klar over, at vores opfølgning blev oplevet som generende. Da dette blev tydeligt for os, respekterede vi naturligvis dit ønske og stoppede al kontakt.

Det er korrekt, at vi har nævnt, at vi ville sætte pris på, hvis du ville overveje at opdatere din anmeldelse, da vi oplevede, at sagen blev løst tilfredsstillende, og at din ordre nåede frem som aftalt. I vores dialog gav du også udtryk for, at alt var i orden, hvilket var grunden til, at vi troede, oplevelsen efterfølgende havde været positiv.

Vi beklager oprigtigt, hvis vores forsøg på at yde god service er blevet opfattet som ubehagelige – det har på ingen måde været hensigten.

Vi håber, at du er tilfreds med det modtagne produkt, og skulle der være noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

top kvalitet, pris, levering

høj kvalitet vare, til rigtig god pris, hurtigt leveret.

3 grudnia 2025

Hej Hanne

Oceniono na 5 z 5

Utrolig så god en service man kan fåg

Utrolig så god en service man kan få. Havde en reklamation på er beroligende/angstlindrende instrument der efter en måned ikke virkede mere. Den blev sendt retur for test hvilket viste det var knapperne der ikke virkede. Blev kontaktet flere gange pr telefon. Måske fordi jeg ikke havde læst at der kan være 48 timers svartid og da jeg ikke hørte noget smed jeg en negativ anmeldelse på trustpilot. Denne er nu slette.
Den defekte varer er blevet ombyttet. Virkelig god service og venlige personer i kundeservice.

28 listopada 2025

Hej Lisbeth

– Konkurspriser.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej