Kompresso Recenzje 167

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte kwaliteit steunkousen, heb degene met rits besteld, echt chinese kwaliteit. Kan nieuw product krijgen maar eerst pakketje terug sturen naar China. Dit kost 14,00. Ik neem mijn verlies,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

order nr 22763De sokken die we gekocht hebben doen niet aan de verwachtingen, ik blijf pijn houden ik wilde ze terugsturen maar de douane kosten zijn meer dan de 40 euro die ze gekost hebben heb... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Wat een super fijn bedrijf met zeer professionele medewerkers. Via Kompresso had ik voetsleeves besteld. Helaas waren deze voor mij niet geschikt. Na contact met Kompresso heb ik nu compressie kousen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zeer slechte kwaliteit steunkousen

Ik neem mijn verlies, koop hier geen steunkousen ! Wees gewaarschuwd.

6 kwietnia 2026

Hallo Patrick,
Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie. Dit is zeker niet de indruk die wij willen achterlaten. We zouden het zeer waarderen als we de kans krijgen om dit voor u recht te zetten. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we uw situatie nader kunnen bekijken en u zo goed mogelijk kunnen helpen. Bedankt voor uw feedback.

Stast op janceesvanosnabrugge @mail.com

heb diverse mails geschreven maar daar krijg ik geen goed antwoord op
ja ik kan andere aanschaffen met korting maar begrijpelijk dat ik dit zeker niet meer doe
we komen er dus niet uit

16 marca 2026

Hallo nel,
Bedankt voor het delen van je ordernummer.
We hebben dit nagekeken in ons systeem, maar de naam die je gebruikt komt helaas niet overeen met de naam die bij dit ordernummer geregistreerd staat.

Om dit verder voor je te kunnen onderzoeken en je goed te helpen, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail. Op die manier kunnen we je situatie beter bekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.

Goede ervaring

Alles is prima gegaan. Heb zelfs na de eerste bestelling direct een tweede bestelling geplaatst wat ook prima ging. Redelijk snel geleverd, zo tussen de 7-10 dagen. Kousen zitten prima en ik heb eindelijk geen pijn meer bij het dragen ervan. Ze geven druk en verlichting bij vermoeide benen.

20 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

De kompresso sokken en handschoenen…

De kompresso sokken en handschoenen zitten lekker maar ik voel niet echt verbetering

4 stycznia 2026

Hallo Sonja,
Bedankt voor uw eerlijke review 🙏 Fijn om te horen dat de sokken en handschoenen comfortabel zitten.

De resultaten kunnen inderdaad per persoon verschillen. Sommige mensen merken al verbetering bij het eerste gebruik, terwijl bij anderen het effect vooral merkbaar wordt bij langdurig en consequent gebruik. We hopen dat u bij regelmatig dragen alsnog meer resultaat zult ervaren.

Topprodukt

Ik wilde het eerst niet geloven maar zoals het spreekwoord zegt,baat het niet,schaadt het niet.
Ik draag de handschoenen 's nachts en sta op met veel soepelere gewrichten.
Top!!

14 stycznia 2026

Waardeloos bedrijf. Weggegooid geld

Al eerder een review geschreven over kompresso en ondanks allerlei beloftes en "begrip" kom je geen stap verder
Al diverse malen de voorwaarden gevraagd waarnaar verwezen werd maar die krijg ik niet toegestuurd. Het lagere aanbod maanden geleden geaccepteerd om van het gezeur af te zijn en nu is dat ineens coulance. Ik hou op met berichten sturen, je komt geen stap verder en ze blijven er maar omheen draaien. Product is ook nog eens van slechte kwaliteit. Bij drogisten in Nederland zijn dezelfde te krijgen die veel beter zijn. Koop hier niet. Weggegooid geld. En 90 dagen geld terug garantie kan je ook wel vergeten. Spullen moeten aangetekend terug naar China op kosten van de klant en dat is duurder dan het product.

Nu blijkt ineens dat het eerder gedane hogere voorstel een fout was. Lekker makkelijk van een probleem afkomen zo. Wederom bestel hier niets.

En zoals verwacht de schijn klantvriendelijkheid reactie van Kompresso. De voorwaarden waarnaar wordt verwezen zeggen niets over de voorstellen die gedaan worden. Hier tenminste 8x om gevraagd. Nooit gekregen.

Wederom allemaal loze woorden. Trap hier niet in.

28 stycznia 2026

Hallo Monique,
Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om voor de tweede keer een beoordeling te schrijven. Conform onze algemene voorwaarden, die zichtbaar en leesbaar zijn op onze productpagina, behouden wij ons het recht voor om diensten en aanbiedingen te wijzigen. Wij vragen om uw begrip, aangezien oplossingen van tijd tot tijd kunnen veranderen en afhankelijk zijn van de specifieke situatie.

Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de oplossing die u heeft ontvangen, en het spijt ons dat u dit zo heeft ervaren. Wij streven er altijd naar om elke klant de best mogelijke oplossing te bieden, maar soms kan het voorkomen dat een klant zich niet volledig tevreden voelt. Wij hopen dat uw ervaring ons zal helpen onze service in de toekomst verder te verbeteren.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej