Kompas360 hjalp os med at opdatere og sætte vores webshop op, på den mest professionelle måde. De er super dygtige og svarer altid på telefonen. Så kun de største anbefalinger herfra.
Kompas360 har designet min hjemmeside og resultatet taler tydeligt for sig selv. For mig er processen og kundeoplevelsen det jeg gerne vil fremhæve. Der har igennem hele forløbet været en super go... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kompas360 har netop udarbejdet, opsat og optimeret vores nye hjemmeside hos wensien.dk Vi har fra første møde følt os taget godt af, blevet grundigt vejledt og ikke mindst har deres dygtige folk le... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde brug for en ny hjemmeside, uden at vi havde nogle egentlige ønsker. Derfor tog vi kontakt til Kompas360 som havde frie hænder til layout og design. De kom hurtig med et udkast og ramt... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Med hovedkontor i Thisted, er vi personlige, nede på jorden og arbejder ud fra en 360 graders tilgang til dit marketingsetup. Alle kompetencer er samlet under samme tag, kombineret med fordelagtige vilkår, foruden abonnementer, underskrifter og bindinger. Vi tror på at det er relationen samt dialogen der skal bære det langsigtede samarbejde - IKKE din underskrift.
Sydhavnsvej 2M, 7700, Thisted, Dania
- info@kompas360.dk
- kompas360.dk
Loyal og troværdig!
Fantastisk med loyale og troværdige folk! Hele kompas360 har været loyale og hjælpsomme i forløbet på opbygning af hjemmeside og webshop.
Jeg er SÅ tilfreds med resultatet. Hvor er det fantastisk, at en så stor flok sætter sig ind i dine behov og ønsker.
Kun de bedste anbefalinger herfra!
De fortjener skulderklap!
Vi benyttede Kompas360 i forbindelse hjemmside
Vi benyttede Kompas360 i forbindelse med udfærdigelse af vores hjemmeside og vi følte os fra starten i sikre hænder. Vi overlod med vilje meget af arbejdet til Kompas360 i håb om, at de kunne spare os for noget arbejde, hvor vi alligevel ikke var eksperter.
Denne opgave løste Kompas 360 til fulde.
Ydermere vil vi fremhæve deres support, som var hurtig og effektiv.
Thy Padel
Uanset hvem jeg har talt med
Uanset hvem jeg har talt med, eller arbejdet sammen med ved KOMPAS360 har det været meget konstruktivt og professionelt, og jeg synes at vi er endt ud, med en helt fantastisk flot hjemmeside, som slår sløjfe på vores visuelle identitet.
Jeg er meget glad, og jeg vil til hver en tid anbefale KOMPAS360.
Professionel rådgivning og udførelse.
Professionel rådgivning og udførelse.
Meget venlige og imødekommende mennesker. Lydhøre overfor vores ønsker og ideer. Samtidig rådgivende vedr. disse. Vi føler os i gode hænder. Både med selve hjemmesiden, men også med den markedsføringsmæssige del. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Kompas360.
Har kun gode erfaringer med Kompas360…
Har kun gode erfaringer med Kompas360 som har lavet 2 hjemmesider for mig. Sidste hjemmeside for mine skraldespandsskjulere
Kan varmt anbefales 😉
God service!
Hjælpsomme, ærlige, dygtige og hurtig eksekvering på opgaver.
Fantastisk god og kompetent oplevelse…
Fantastisk god og kompetent oplevelse herfra.
Kompas360 har virkelig lavet et rigtig flot stykke arbejde med vores nye website. Vi er helt vilde med designet og er rigtig glade for at vi valgte Kompas360 til denne løsning. De formår virkelig at forstå kunden og lave et design der er perfekt :)
De største anbefalinger herfra !
Engageret og professionel
Jeg har igennem et år samarbejdet med Kompas360 om markedsføring af vores virksomhed, og jeg har været meget glad for samarbejdet. Kompas er en engageret og professionel virksomhed, og jeg er sikker på, at vi skal samarbejde sammen om fremtidige projekter.
Jeg kan helt klart anbefale kompas360
Jeg kan helt klart anbefale kompas360. De er både professionelle og nærværende. Hele samabejdet har været konstruktivt. De er desuden gode til at fange ens ideer, samt realisere dem.
Kompas360 har lavet en hjemmeside som…
Betal aldrig før det er helt færdigt. De lyver, lover og intet sker. Hjemmeside skulle være færdig 1-1, men blev 1-3, men de har stadig ikke færdiggjort det. De er ligeglade med kunderne når pengene er modtaget.

Odpowiedź od Kompas360
Jeg vil varmt anbefale Kompas360 til…
Jeg vil varmt anbefale Kompas360 til alle. Vi har fået en virkelig fin ny hjemmeside, og de har haft stor tålmodighed med os som kunde. Samtidig har de lyttet og forstået alle vore ønsker.
Imødekommende og kompetente medarbejdere
Alle indledende bekymringer om “kjøwenhavneri” er gjort til skamme og jeg/vi ser frem til at samarbejde med Kompas360 i årene der kommer.
Vi har fået lavet ny hjemmeside med hjælp fra Kompas360 og er blevet mødt af kompetente og imødekommende medarbejdere hele vejen rundt. Vores særlige krav og ønsker til fx. programmering af plugins er blevet forstået og løst på en fin måde.
Kompas er usædvanlig hurtige til at reagere på henvendelser og gode til at få lukket aftaler - ikke kun når der skal skrives under, men også når de sidste løse ender skal på plads. Har ind til videre kun positivt at sige om Kompas360
Kompetent og serviceminded
Kompetent og serviceminded - processen har været nem, og vi er meget tilfredse med vores nye hjemmeside. Bedste anbefalinger herfra.
Ekspertise, kommunikation, imødekommenhed og forståelse.
Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Kompas360. Vi blev taget godt imod af Lars og resten af teamet. De har et stærkt team som kan lave stort set alt lige fra en super flot hjemmeside, understøttende API'er, video/billede produktion, digital strategi, paid ads, SoMe.. You name it, they bring it!
De har fået en super flot ny lokation, som er værd at tage et smut forbi og se.
De største anbefalinger går til Lars og Kompas360.
Professionel service
Good service, professional approach to the solutions, super competent employees and a focus on user-friendly solutions.
Super god service og dialog
Super god service og dialog
Nem proces og et fantastisk resultat
Tak for den flotte nye hjemmeside 👍
Jesper - Nextcar.dk
Et godt "jysk" firma
Et godt "jysk" firma, hvor der ikke står noget mellem linjerne. Super professionelle, er dygtige til at se muligheder. Er god til at tage de rigtige billeder og videoer og sammensætte derefter. Vi hos PK Lastvognsservice er meget tilfredse med vores nye hjemmeside.
Hjemmeside
Jeg kan god anbefale Kompas360 til andre som skal have lavet en ny hjemmeside.
1000 tak til Kompas360 for det fine arbejde med vores nye hjemmeside👍😊👏.
Fugleparken
Super fint arbejde - ekselent service.
Absolut anbefalelses værdig. Vi glæder og til fremtidigt samarbejde.
Rengøringsfirmaet Thy
Hej med jer.
Tak for en rigtig fed hjemmeside. Vi får mange flotte tilkendegivelser på den.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.