Kompagniet af 1991 Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg var i tvivl om str. på nederdelen. Jeg ringede til firmaet, endda 2 gange, og talte med 2 forskellige damer. Jeg modtog den rigtige str. nederdel et døgn efter jeg havde bestilt. Jeg er vildt impo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service. Den kjole jeg bestilte var desværre for stor ( og nummeret mindre udsolgt) den blev derfor sendt retur. Pengene blev meget hurtigt tilbage betalt og efterfølgende skrev de til m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Modtog hurtigt mine varer. Fin returmulighed. Da jeg efterfølgende ville bestille varer, der ikke var flere af i min størrelse og jeg ringede for at høre om de fik flere hjem, fik jeg at vide at det... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Dansk tøj firma placeret i Sønderborg. Vi sælger eget designet dametøj under brandsene ZHENZI, ZE-ZE Nordic og ANYDAY.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

310 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 76

Napisz recenzję

Godt tøj ,god pasform ,hurtig levering

Godt tøj ,god pasform ,hurtig levering, hurtig pengene tilbage efter bytning 😊meget glad for at handle tøj hos Kompagniet 1991

14 lutego 2025

Kære Gurli

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os ⭐

Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os😊

Kære Anette

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og effektiv køb og levering

Hurtig og effektiv køb og levering. Bestilte sent på eftermiddagen og fik pakken leveret dagen efter.

7 lutego 2025

Kære Berit

Oceniono na 5 z 5

Fin regnjakke i en flot farve.

Hurtig levering og en super fin regnjakke i en skøn farve😊

10 lutego 2025

Kære Pia

Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og at du blev glad for den flotte regnjakke😊

Kære Alice

Oceniono na 3 z 5

synes byttepolitikken er for ringe

synes byttepolitikken er for ringe, skal bestille nyt inden man får penge tilbage i tilfælde af at tøjet ikke passer. der gik ca 1 1/2 uge inden jeg fik penge retur

3 lutego 2025

Kære Susan

Vi beklager at der gik lidt længere tid med at modtage pengene retur end der plejer.

I vores handelsbetingelser står der at der kan gå op til 5 hverdage før returen behandles og pengene refunderes og derefter op til et par hverdage før pengene er hos dig. Det er fordi der i perioder er rigtig travlt og så går der lidt længere tid. Normalt er det indenfor 3 hverdage. I dit tilfælde blev du også ramt af en teknisk fejl fra vores side, der forlængede tiden for tilbagebetalingen, og det beklager vi meget, men det har så gjort vi har optimeret vores proces for at sikre at det ikke sker igen.

Grunden til at vi opfordrer til at du bestiller den nye størrelse, er at så er du sikker på at den er der i din størrelse og du har den hurtigt efter bestillingen, i stedet for at skulle vente på returprocessen bliver kørt igennem.

Fin frakke og hurtig levering

Fin frakke og hurtig levering

3 lutego 2025

Kære Marianne

Oceniono na 5 z 5

Jeg talte med jer om et par bukser i en…

Jeg talte med jer om et par bukser i en bestemt model og i fællesskab fandt vi frem til dem. Så blev de bestilt og vupti, 2 dage efter havde jeg dem hjemme....perfekt, tak for det.

27 stycznia 2025

Kære Dorte

Vi er kun glade for at vi sammen med dig kan finde frem til de helt rigtige bukser😊

Super service !

21 stycznia 2025

Kære Hanne

Helt præcis som forventet

Helt præcis som forventet. Fine produkter. Hurtig levering

20 stycznia 2025

Kære Charlotte

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan desværre ikke finde noget at…

Jeg kan desværre ikke finde noget at klage over.. fuldstændig tilfreds.

24 stycznia 2025

Kære Inge

Oceniono na 4 z 5

Fin vare men levede ikke op til…

Fin vare men levede ikke op til forsendelsen da varen ikke blev sendt hverdagen efter bestillingen.

2 stycznia 2025

Kære Dorte

Grunden til at den ikke blev sendt første hverdag efter var at vi holdt juleferie, hvilket også var nævnt på shoppen. Men udenfor ferier og weekender har vi helt rigtig levering inden for 1-2 hverdage :)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, og tøjet passede.

9 grudnia 2024

Kære Helle

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en dejlig oplevelse med

Jeg har haft en dejlig oplevelse med, at handle hos jer.
Mine bestilte varer kom meget hurtigt til aftale afhentnings sted.
Men da jeg åbnede pakken blev jeg især glad for medsendte smukke kort som lignede et maleri.
Hvor blev jeg glad for de søde ord.

Any day.

18 listopada 2024

Kære A.

Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og at vores lille hilsen kunne skabe glæde😊

Super god service 🥰

1 listopada 2024

Kære Rikke

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg handler her

Første gang jeg handler her. Det var en helt igennem dejlig oplevelse, nem hjemmeside, lynhurtig ekspedition, tøjet var lagt rigtig pænt sammen og pakket, så det stort set ikke var krøllet. Bestilt lidt før 15, og kunne hentes ved pakkeudlevering næste formiddag .

6 listopada 2024

Kære Lone

Oceniono na 4 z 5

D er var ingen problemer med bestilling og levering

Alt i alt tilfreds med Kompagniet af 1991

29 października 2024

Kære Leif

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, dejligt tøj, og venlig kundebetjening.

4 listopada 2024

Kære AF

Oceniono na 5 z 5

Nemt retur med det der ikke passede

14 października 2024

Kære Marianne

Kompagniet af 1991

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej