God og hurtig eksekvering. Jeg er, som mange andre marketingfolk, næsten altid i tidspres. Jeg kontaktede KOMO, da jeg havde behov for sparring ift. et radiospot + produktion af lyden til det. D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Agencja marketingu i mediów
- Producent filmowy
- Agencja marketingowa
- Agencja marketingu internetowego
- Usługi SEO
Napisane przez firmę
KOMO er specialister i at formidle budskaber gennem lyd, video og online content. Vi skaber unikke løsninger, der engagerer og inspirerer – fra idéudvikling til færdig produktion. Med mange års erfaring inden for radio, tv, biograf og digitale medier, sørger vi for, at dit brand bliver set og hørt. Vi samarbejder tæt med både kunder og bureauer for at sikre, at hver produktion afspejler den ønskede tone og stil. Uanset om det gælder store kampagner eller mindre produktioner, står vi klar til at levere kreativt, tilpasset content, der rammer din målgruppe.
Nytoftevej 8, Nybo, 7400, Herning, Dania
- 9642 6040
- produktion@komo.dk
- komo.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk samarbejde
Mit samarbejde med Komo har været en virkelig positiv oplevelse. De har hjulpet mig med SEO-optimering, som har givet min butik et markant løft i søgeresultaterne. Derudover er deres produktbilleder utrolig professionelle og virkelig hjælpsomme i at vise mine produkter på den bedst mulige måde. Jeg føler mig altid velkommen og godt behandlet, og det er helt klart et samarbejde, jeg vil fortsætte med. Anbefales på det varmeste!
En hurtig, effektiv og professionel oplevelse
Vi har fået produceret et segment til en radioreklame hos KOMO. Det var en hurtig, effektiv og professionel oplevelse med et godt resultat til følge.
Stor hjælp med lyd til reklamefilm
Komo hjalp med at gøre højskoles reklamefilm lydklar til at køre på TV2. De sørgede for at overgangene fra et speak til et andet var pænt og hjalp med baggrundsmusik. De var behagelige at arbejde sammen med, effektive og gode til at rådgive. Overførsler frem og tilbage var nemt ligesom at de selv kunne lægge den endelige version op i TV2's bookingsystem.
KOMO - professionel og kompetent
Jeg brugte KOMO ifm. udvikling af video materiale, samt hjemmeside til KV25 valg. Jeg oplevede KOMO som en professionel og yderst kompetent i hele forløbet. Fra start til slut følte jeg der var styr på alt og jeg kunne slappe af og hvile i forløbet. Kæmpe anbefaling gives hermed videre.
KOMO er et særdeles professionelt firma…
KOMO er et særdeles professionelt firma som altid leverer et flot produkt.
Anbefaling af Komo
Anbefaling af Komo – Ergonomisk sparring til kunde
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Komo i forbindelse med udviklingen af en række undervisningsfilm om ergonomi og løfteteknik til medarbejderne hos en kunde. Formålet har været at forebygge arbejdsrelaterede skader og reducere sygefravær – og resultatet er blevet både professionelt og brugbart.
Komo har leveret en super professionel indsats hele vejen igennem – fra idéudvikling til færdigredigeret film. Øvelserne er nøje udvalgt og demonstreret af fysioterapeut Jens Peter Thorsager fra Midtjysk Fysioterapi, og medarbejdere fra kunden har medvirket i optagelserne, hvilket har givet filmene en autentisk og relevant vinkel.
Materialet dækker centrale emner som:
Ergonomi i stående og siddende arbejde
Forflytning og korrekt løfteteknik
Forebyggende tips og håndtering af uheld
Myter og fakta om belastning og skader
Der er desuden mulighed for at få kortere klip med enkelte øvelser til opslag og intern brug, hvilket gør materialet endnu mere anvendeligt i hverdagen.
Vi giver Komo de varmeste anbefalinger – både for deres faglighed, samarbejdsevne og det flotte slutresultat. Et stærkt bidrag til arbejdsmiljøet hos kunden!
Super kompetente og flinke mennesker.
Har haft en rigtig god oplevelse ifm. opdatering af min hjemmeside.

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
KOMO har hjulpet mig med film og…
KOMO har hjulpet mig med film og elektronisk valgplakat samt noget opsætning til en udendørs reklameskærm.
De er meget kompetente og med hele vejen.
Det færdige resultat har også været helt i top og jeg har intet at udsætte på deres arbejde.
Kort og godt 100% professionelt og til priser hvor de fleste kan være med.

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
KOMO giver gode råd til iværksættere
KOMO har bidraget med stærke oplæg for iværksættere og er samtidig en værdifuld del af vores kuponhæfte, hvor de tilbyder en times gratis rådgivning til nye iværksættere. De er altid klar med skarp sparring på markedsføringsstrategi og udfordrer på en konstruktiv måde, så man træffer de rigtige beslutninger inden for marketing og online markedsføring. Jeg kan varmt anbefale KOMO – de inspirerer, giver konkrete råd og skaber værdi for iværksættere.

Great Experience
The final product was fantastic. The turnaround was very quick and the team was very flexible. We have used them previously and the work was great and definitely plan to use them in the future.

Reklamefilm
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Komo Film/Lyd/Online i forbindelse med produktionen af en reklamefilm til Midtjysk Albyg – og det har været en yderst professionel oplevelse fra start til slut.
Komo udviser stor forståelse for vores ønsker og behov, og de formåede at omsætte vores idéer til en skarp, visuel flot og effektiv reklamefilm, der rammer præcist den målgruppe, vi gerne vil nå. Deres team arbejdede engageret, var lydhøre over for feedback, og leverede til aftalt tid og i høj kvalitet.
Det har været en gnidningsfri proces præget af god kommunikation, kreativ sparring og høj faglighed. Vi kan varmt anbefale Komo til andre virksomheder, der ønsker professionel videoproduktion med et stærkt og dedikeret hold bag kameraet.
— Midtjysk Albyg

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
Professionel arbejde lige fra start til afslutning af projektet.
Som altid ydes der et godt stykke arbejde, og alt er planlagt ned i mindste detalje. Vi bruger Komo Film og Lyd til alle vores videoer om det er til spiller præsentation eller det er til profoleringsfilm til vores samarbejdspartner. Vi har kun positive tilkendegivelse for det arbejde Komo Film og Lyd og online udfører.

Rigtig god oplevelse.
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med KOMO Film, Lyd og Online Marketing – og det har været en helt igennem professionel og positiv oplevelse. Teamet er både passioneret og kompetent, og de formår virkelig at sætte sig ind i kundens behov og vision.
Deres kreative tilgang og høje faglige niveau skinner igennem i det endelige produkt, uanset om det er film, lyd eller online marketing. Jeg følte mig lyttet til og godt guidet gennem hele processen, og resultatet oversteg mine forventninger.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker kvalitet, kreativitet og en samarbejdspartner, der går det ekstra skridt.

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
Fantastisk samarbejde, med et godt resultat :)
Komo - Film, har været helt fantastisk til at forstå hvad vi ønskede.
De har lavet en reklame film for os til TV2 - som lever op til hvad vi forventede og mere til. De får 5 stjerne for et godt stykke arbejde. Det er ikke sidste gang vi bruger dem :)

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
Kreativ og meget professionelt produktionsselskab
Komo er et meget kreativ produktionsselskab til radioreklamer. De er yderst professionelle og leverer altid topkvalitet. En engageret og pålidelig samarbejdspartner, som jeg varmt kan anbefale.

Meget professionel leverandør
Vi har hos JT Works været meget tilfredse med den hurtige service som vi har fået hos Komo. Alle aftaler bliver overholdt og hurtig eksekveret. Der er god opfølgning på opgaverne efterfølgende og man føler at man som kunde er i trygge hænder også når opgaven er løst. Vi vil benytte os af Komo i fremtiden og kigger også på at udvide samarbejdet.

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
God og hurtig eksekvering!
Der gik lige præcis 2 hverdage før vi havde første udkast og én yderligere hverdag før mine rettelser var lavet og jeg kunne sende spots direkte til mediehuset. Det er bare lækkert!

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
KOMO har vist sig at være en yderst professionel og kreativ partner.
Spar Nord har haft fornøjelsen af at samarbejde med filmselskabet KOMO i forbindelse med produktionen af brandingfilm til vores kampagner for Succesvirksomhed og Totalrådgivning. Hver gang har vi modtaget et perfekt slutresultat, der til fulde har indfriet vores forventninger. KOMO har vist sig at være en yderst professionel og kreativ partner.

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
vi har fået lavet nogle rigtig fine…
vi har fået lavet nogle rigtig fine tegneseriefilm hos Komo, der var god kemi og udveksling af foreløbige udkast igennem forløbet, så det har fungeret helt fint.

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
Rigtig godt samarbejde og god sparring
Rigtig godt samarbejde. Sammen med Jonathan fik vi udviklet en anderledes imaging til vores station
Udover den rigtige lyd, så er det også en sparring om at lyden skal lyde moderne og nutidig

Odpowiedź od KOMO - Film | Lyd | Online
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.