Brandnow ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hos Falke Markiser har vi har haft en rigtig god oplevelse med Brandnow i forbindelse med skiltning på både bygning og biler. Hele processen har været professionel fra start til slut, med god kommunik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med mit arbejde som Brand Manager for Two Wheel Company A/S, har vi benyttet Køge Skilte Center ApS. Vi skulle have folieret vores varebil og vi fik en fantastisk service af Peter f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fra jeg sendte et ChatGPT udkast til Peter til reel udførsel af indpakning af bil gik der nærmest ingen tid. Han kunne tage bilen ind næsten med det samme under den forudsætning at han måtte arbe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds! Meget professionel foliering af demobil samt nye facade skilte til vores kontor. Fangede lyn hurtigt vores stil & tone og passede det elegant ind i vores brand book. Stor an... Zobacz więcej

1. Szyldy reklamowe
  2. Drukowanie cyfrowe
  3. Grafik
  4. Sklep z znakami i szyldami
  5. Usługi poligraficzne

Napisane przez firmę

Vi er din grafiske leverandør, der omsætter dine tanker og ideer til visuelle løsninger, som er værd at kigge langt efter!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

75 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Tak til Peter for et kanon arbejde..

Tak til Peter for et kanon arbejde... Han designede og lavede det flotteste logo til min nye firmabil... Og tilmed med meget hurtig udrykning... Stærkt arbejde 👌

12 stycznia 2021

Odpowiedź od Brandnow ApS

Hej Thorbjørn. Vi takker for de pæne ord!

Oceniono na 5 z 5

Lever op til deres navn virkelig flot…

Lever op til deres navn virkelig flot arbejde både grafisk men også for montørene er yderst tilfreds og kan varmt anbefale dem til andre.
Super service hele vejen igennem
Tusind tak er virkelig glad for bil, klistermærker og byggepladsskilte :)

29 grudnia 2020

Odpowiedź od Brandnow ApS

Hej Mark. Vi takke for de pæne ord! :-)

Godt kommende nytår her !

Oceniono na 1 z 5

De har opkøbt køge folie center

De har opkøbt køge folie center, der har vi fået lavet en del ting og har prøvet at få repareret ødelagt folie på vores biler inden for garanti perioden, det har ikke været muligt men fik dog en særdeles dårlig og uforskammet "service" Svaret siger alt, og nu er det ikke mig der finder på noget køge folie center er gået konkurs og jeg skylder ikke en øre det fik du også svar på fra min bogholder

3 grudnia 2020

Odpowiedź od Brandnow ApS

Kære Martin. Historien er vi er skiftet over til ApS. Og faktum er vi ikke gider handle med folk som ikke betaler sine regninger og konstant er ubehøvlet. Samme svar fik du også på google anmeldelser.

Trods alt ønsker vi dig en god aften og tak for din anmeldelse.

Ekstra tilføjelse til dit udvidede svar. Du har ikke betalt din regning for ting du har fået. Så derfor handler vi ikke med dig.

Professionelt arbejde

Jeg har selv, og den forening jeg er en del af brugt Køge Skilte Center ved flere lejligheder.
Alle dage har resultatet været som ønsket, eller bedre.
Servicen er i top, og har man brug for rådgivning til sine ideer eller hjælp til udførelsen af det, står personalet gerne til rådighed for at hjælpe og guide udfra deres branche erfaring.
Det er ikke sidste gang jeg bruger dem, og jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge dem!

25 listopada 2020

Behjælpelig og professionel

God service, aftaler blev overholdt, var fleksible og fandt hurtigt en tid da vi var klar.

Jeg har mange gange fået trykt og leveret ting, men sjældent man føler sig tryg, Peter var dygtig til at hjælpe os i den rigtige retning.

6 listopada 2020

Foliering af trailer.

Jeg har fået sat noget reklame på vores biler, samt fået hel folieret en trailer hos Køge Skilte Center.
Servicen er helt i top, Peter og hans folk var super god ift. rådgivningen og forslag til hvordan det kunne se ud, plus der var hurtig eksekvering på opgaven og rigtig flot udført arbejde.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Køge Skilte Center.
Thomas Vrou
MAYDAY vinduespolering ApS

20 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Professionel service og kvalitet i top

Peter og hans team leverer service, kvalitet og ide’er i særdeles særklasse.
Uanset om jeg har haft simple skilte opgaver, eller udfordrende opgaver har Køge folie center vendt tilbage med flere løsninger, arbejdet stopper ikke før alt spiller ned i mindste detalje 😊 tusind tak for de opgaver i har udført, der kommer meget mere i fremtiden 😊😊
De største anbefalinger herfra 👍🏻

6 lutego 2020

ALLE pengene værd......

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Køge Folie Center.
Top professionel og total snor lige arbejde med fuld folie indpakning af min nye SEAT *****

26 stycznia 2017
Oceniono na 5 z 5

Vi er meget tilfredse med resultatet af vores tour-bus, som blev lavet af køge foliecenter. Vi fik en rigtig flot vogn tilbage, og under processen var der god kommunikation, og der blev svaret hurtigt.
Tak fra Fridthjof Film :-)

12 stycznia 2017

Solfilm på Ford

Vi har lige fået vores bil tilbage efter have monteret 5 ruder med solfilm hos Køge Folie center.
En suveræn god service undervejs, med løbende emails hvor de gav god information og rådgivning. Vi besluttet os for at tage 5% toning I sidste ende og slut resultatet er vi meget tilfredse med.
Vil klart anbefale dem til andre der leder efter et godt sted.!

10 lipca 2015
Oceniono na 4 z 5

Meget høftlig og hurtig betjening. Hmm

Hurtigt arbejde, vi har lige fået det sat op, så nu må vi se hvor holdbart det er.
Men jeg/vi er yderst tilfredse.
Vi har fået lavet logo på facade og indvendige kontorer.
Det varede så ikke så længe med den gode service.
Har nu forsøgt at få det sidste lavet - siden juli.
Det kan ikke anbefales.

29 czerwca 2015

Perfekt!

Peter er super dygtig, han overholder aftalen og man for det lige præcis som man gerne vil have det, vi er super tilfredse og kan kun anbefale Køge foliecenter!

31 maja 2015
Oceniono na 1 z 5

Helt elendigt arb.

Har flere steder hvor folien har givet sig. Dette er blevet sagt og peter har haft bilen flere gange. Men igen og igen blev det det jo ikke godt. Især ikke når man bare prøver at varme på de steder, hvor folien ikke var lagt ordenligt på. Det er spild af penge, men ikke mindst tid at bruge dette sted. Kan dog også sige, at efter lidt tid, begynder folien at give sig flere steder, bare vent.

8 lutego 2015

Hej Raiders. Kan du fortælle os hvem du er? Mvh. Køge folie center

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej