Informacje dotyczące firmy

1. Przedsiębiorca pogrzebowy

Napisane przez firmę

"Persoonlijk Betrokken Vertrouwd” Een uitvaart gaat niet alleen over afscheid nemen. het gaat over liefde, over herinneringen en over mensen. Als een dierbare overlijdt, staat de wereld stil. Op dat moment is het fijn als er iemand naast u staat, iemand die luistert, helpt, en het overzicht houdt wanneer alles op zijn kop staat. Wij zijn Knuivers uitvaart, een familiebedrijf met een hart voor mensen. En al meer dan 37 jaar begeleiden wij families in een van de meest kwetsbare momenten van het leven. Dat doen we met rust, aandacht en vooral: met oprechte betrokkenheid. Vanaf het eerste telefoontje tot ver na de uitvaart zijn wij er. Met tijd, ruimte en respect voor jullie en jouw wensen. Of het nu gaat om een (kerkelijke) begrafenis of crematie, een klassiek of juist een modern afscheid denken wij mee, dragen zorg, en regelen alles tot in detail. Geen standaard aanpak, maar een uitvaart die echt past bij wie uw dierbare was. Wist u dat u vrij bent om zelf te kiezen wie de uitvaart verzorgt, ook als u verzekerd bent bij een grote maatschappij zoals Monuta, Dela of ASR (Ardanta)? Veel mensen denken dat zij verplicht zijn de uitvaart door hun verzekeraar te laten uitvoeren, maar dat is niet het geval. Of u nu een kapitaal- of naturaverzekering heeft, Bij Knuivers uitvaart kunt u gewoon terecht. Wij verzorgen de uitvaart volgens de voorwaarden van uw polis, zonder dat u financieel nadeel heeft. Wij begrijpen dat praten over geld niet altijd makkelijk is, zeker in een emotionele periode. Toch vinden wij het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarom bieden wij u graag een kosteloos en vrijblijvend kostenoverzicht op maat. Wanneer wij een uitvaart verzorgen, ontvangt u altijd vóóraf een helder en transparant overzicht van de kosten. Bij Knuivers uitvaart staan uw wensen centraal en uw recht op duidelijkheid. Want wij geloven dat: een mooi afscheid begint bij vertrouwen. Aandacht, tijd dat geven wij graag aan úw familie. Knuivers uitvaart, dichtbij, vertrouwd en altijd persoonlijk. Met een warme groet, Ramona en Johan Knuivers

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

De ideale warme ontzorgers in moeilijke tijd.

Ramona en Johan hebben de uitvaart van A tot Z zeer goed geregeld en begeleid en heel veel zaken geregeld waardoor wij als nabestaanden totaal werden ontzorgd. De dienst en uitvaart waren met ontzettend veel warmte en gevoel opgezet en uitgevoerd. De communicatie was ook super, ze houden je goed op de hoogte tijdens de hele periode en ronden alles ook nog heel netjes af. Een tien met een griffel.

5 maja 2026

Odpowiedź od Knuivers Uitvaart

Dank je wel! Wat een mooie woorden.

Warme groet,
Johan en Ramona

Knuivers Uitvaart respect staat voorop

Wij hebben de begeleiding van Knuivers Uitvaart als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste moment waren zij ontzettend behulpzaam, meedenkend en oprecht sympathiek. In een moeilijke periode namen zij veel zorgen uit handen en dachten ze in alles met ons mee.
Alles werd tot in de puntjes geregeld, met oog voor detail en respect voor onze wensen. Dit gaf ons rust en vertrouwen, waardoor wij ons konden richten op het afscheid nemen.
Wat mij en mijn familie betreft is Knuivers Uitvaart absoluut een aanrader.:::
Dank jullie wel Ramona en Johan

28 lutego 2026

Odpowiedź od Knuivers Uitvaart

Dank je wel voor deze mooie woorden!! wij hebben het met alle liefde gedaan!
Liefs, Johan en Ramona

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk , warm en met zo veel respect is alles geregeld.

Warm, persoonlijk en alles wat we wilde werd geregeld voor het afscheid van mijn vader.
Ontzorgen in een tijd van verdriet daar zijn Johan en Ramona geweldig in.

14 lutego 2026

Odpowiedź od Knuivers Uitvaart

dank je wel voor deze mooie woorden!

Wij hebben het met veel liefde gedaan.

Warme groet,
Johan en Ramona

Oceniono na 5 z 5

Ramona is een warme vrouw

Ramona is een warme vrouw, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!
Johan en Ramona zijn toegankelijk, denken goed mee en vullen elkaar perfect aan.

10 marca 2026

Dankjewel voor deze mooie review ❤️

Met een warme groet,

Johan en Ramona Knuivers

Zo respectvol

Zo respectvol, liefdevol en warm. Ramona en Johan leven zich in in de familie. Hoe gaat dit gezin/ deze familie met elkaar om. Ook stellen ze vragen.
Heel fijn! Fantastisch geregeld! Jij vraagt zij doen.
Ook de overledene wordt perfect verzorgd met liefde ♡
De uitvaart wordt gedaan zoals de familie/ overledene wil. Zo mooi en respectvol! Dank jullie wel @ knuivers.uitvaart.nl

20 stycznia 2026

Dankjewel voor deze mooie review ❤️

Met een warme groet,

Johan en Ramona Knuivers

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej