Lækre produkter og hurtig levering 👏🏼 Som altid formidler og leverer Karina de lækreste produkter med stort fokus på faglighed og gode ingredienser.
Den bedste rutine jeg nogensinde har investeret i for mig selv♥️ Hver 6. uge kommer jeg forbi Karina for at få ordnet bryn og vipper og hvilken skøn oplevelse hver gang! Karina er hjertevarm men s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fra 1. Gang jeg satte mine ben hos Karina har jeg mærkede nærvær, interesse og forståelse for mine behov. Jeg har været ekstrem neglebider og har nu igennem 1/2 år fået hjælp til at få flotte negle.... Zobacz więcej
- Salon piękności
- Dzienne spa
- Spa i pielęgnacja twarzy
- Sklep z produktami dla zdrowia i urody
- Salon kosmetyczny
- Centrum wellness
Napisane przez firmę
En skønhedsklinik med fokus på naturlig skønhed og økologi. Ro og velvære i stille og rolige omgivelser. Her bliver du altid mødt af den samme behandler, Karina Prangsgaard Poulsen som har drevet klinikken siden 2017, samt været i faget siden 2012.
Gammelhavn 7 , 7100, Vejle , Dania
- Kontakt@klinik-prangsgaard
- klinik-prangsgaard.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Min varmeste anbefaling
Min varmeste anbefaling. Sød, smilende og professionel behandling.

Odpowiedź od Prangsgaard
Karina er en fantastisk og rolig…
Karina er en fantastisk og rolig behandler. Som sørger for at man er komfortabel og tilpas under behandlingen. Er god til at afhjælpe problematikker, og finde en god løsning. Stor ros herfra.

Absolut anbefalingsværdigt
Jeg har været ved Karina flere gange og afprøvet forskellige behandlinger. Der er en skøn afslappende atmosfære og behandlingerne er fantastiske samt den efterfølgende vejledning til hudpleje hjemme. Min hud stråler, og ligeså gør mit sind efter en time på den varme briks under Karinas kyndige hænder. Jeg kan kun anbefale Karina.

Et helt fantastisk sted ☺️
En dejlig intim atmosfære, med stor professionalisme med velvære i øjemål ❤️
Jeg har igennem længere tid fået lavet negle, plus forskellige ansigtsbehandlinger.
Jeg oplever altid meget stor professionalisme, og Karina sætter sig ind i, hvilke resultater jeg ønsker at opnå.
Jeg føler mig tryg og godt mødt af Karina i alle behandlinger, og kan varmt anbefale hende ❤️

Hjertevarm og dygtig 🫶🏼
Jeg har fået flere behandlinger og oplever Karina som super dygtig og sød. Hun har helt styr på hvad hun laver og jeg følte mig tryg fra start til slut. Hjertevarm og rolige omgivelser.
Jeg kommer helt sikkert igen! Stor anbefaling herfra ❤️

Odpowiedź od Prangsgaard
Yderst profession og den bedste service
Er kommet i klinik prangsgaard siden den åbnede. Elsker karinas behandlinger og går altid derfra 100% tilfreds. Hun bruger de lækreste produkter og kan sit kram til perfektion. Vil anbefale Karina til alle.

Perfekt hver gang
Får farvet og vokset bryn hos Karina. Perfekte hver gang!🌸 Altid dejlig og rolig stemning i klinikken!

Odpowiedź od Prangsgaard
Karina forstår altid at skabe en rolig…
Karina forstår altid at skabe en rolig og blid stemning og en følelse af maksimal velvære, når man er I hendes hænder uanset om det er dybderens eller ansigtsmassage. Hvis jeg havde råd fik jeg ansigtsbehandling hos hende hver uge. Mine vipper holder altid længere, når Karina har lavet lift på dem i forhold til de andre steder, som jeg har prøvet. Ville ønske hendes fine klinik lå tættere på min bopæl, så kom jeg altid hos hende - uden tvivl.

Karina - Du er en engel.
Jeg har været ekstrem neglebider og har nu igennem 1/2 år fået hjælp til at få flotte negle. Ydermere har Karina vejledt mig i hvordan min teenagere hud skal behandles.
🌟🌟🌟🌟🌟 til Karina.

Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse - upersonligt og mangelfuld. Det var en gave - 100 min i himmelen med hudanalyse! Ingen af delene intræf

Odpowiedź od Prangsgaard
Prangsgaard er en lille hyggelig…
Prangsgaard er en lille hyggelig klinik, hvor man føler sig velkommen, så snart man træder ind af døren. Karina er sød, smilende, meget dygtig til sit arbejde, samt professionel. Hun har hjulpet mig med gode råd et utal af gange. Jeg vil anbefale hende til alle.

Odpowiedź od Prangsgaard
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.