Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle Recenzje 678

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,5

Oceniono na 1 z 5

Har givet 1500 kr for eyelash extension og farve og ret af bryn. Da jeg kom ud og så mig i bilens bakspejl, kunne jeg se, at venstre øje, hvor behandler Louise havde sagt, at jeg havde flest egne vipp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er både dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man føler sig i trygge hænder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg er lidt op i årene, har altid haft mørke øjenbryn - men inden for det sidste år er farven blevet LYS, og hårene er forsvundet mere og mere. Jeg har prøvet at rette det selv - men jeg skulle have g... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Første gang jeg får lavet et helt nyt sæt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... Zobacz więcej

1. Salon piękności
  2. Sklep z kosmetykami
  3. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  4. Salon manicure i pedicure
  5. Salon kosmetyczny
  6. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Oplev skønhed og velvære hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende række af luksuriøse skønhedsbehandlinger designet til at fremhæve din naturlige skønhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og højkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vælge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lækker velværes massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skræddersyet til dine unikke behov og ønsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi stræber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. Besøg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og læs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skønhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvære og forkælelse.

3,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Kan kun anbefales!

Kvinderne hos Dandanell er aldrig andet end ovenud søde, sympatiske, men vigtigst af alt; hammer dygtige!

Jeg kan kun anbefale folk at besøge dem!

10 czerwca 2021
Oceniono na 1 z 5

Får positivt svar på Corona test og…

Får positivt svar på Corona test og sender straks en mail med afbud 19 timer før min tid.
Spørger om tiden kan rykkes, men det kan den ikke jf deres politik omkring afbud som hedder 24 timer.
Modtager samme dag, som min tid var, en opkrævning på fuld behandling og orientering om, at sagen er overdraget til inkasso - under betalingsfristen!
Har været i dialog og appeleret til at finde en løsning, men uden forståelse.
Det var min første booking hos dem, og det har jeg fortrudt lige siden... og nu med mit navn registreret hos et inkassofirma på fakturaens første dag.
Hold jer langt væk !

7 czerwca 2021

Hej Karina,

Jeg er ked af din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger.
Selv under disse corona tider er vi nød til at sætte nogle rammer i forhold til afbud i det omfang at vores tid ikke går tabt og vi derfor mister vores indtjenings mulighed, vores tid er dyrebar ligesom din. Jeg tilbyd dig at du kunne sende mig noget hvori jeg kunne se at du var positiv smittet med corona, da jeg så ville fjerne din behandling uden betaling. Dette ønskede du ikke og der er vi nød til at holde fast i vores afbudspolitik for at have fælles regler ved alle vores nye og gamle kunder.
På trods denne kedelig oplevelse for os begge, ønskes du en god aften

Hilsen

Rigtig flotte faciliteter

Rigtig flotte faciliteter! Søde mennesker.

4 czerwca 2021

Hej Karoline,

tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive en, det altid rart med feedback.
Håber at se dig snart igen
Hilsen Marie

I var meget venlige

I var meget venlige - vi skulle købe et gavekort.

4 czerwca 2021

Hej Birthe,

tusind tak for din feedback, vi er glade for du var tilfreds med dit besøg hos os selvom du blot skulle købe et gavekort.
Vi håber på at se dig igen

Hilsen

Oceniono na 5 z 5

Stor tilfredshed - altid smil og god service

Jeg er altid tilfreds, når jeg går fra klinikken:-)

13 maja 2021

Hej Susanne,

mange mange tak for din meget fine anmeldelse, det betyder meget for os at du er glad og tilfreds.
vi glæder os til at se dig igen

<3- hilsen

Oceniono na 5 z 5

God og meget kompetent behandling.

God og meget kompetent behandling.
Lækre, indbydende og hyggelige rammer.

8 maja 2021

Hej Annika,

1000 tak for din meget fine anmeldelse, det betyder så meget for os at du er glad og tilfreds med at komme hos os.
vi glæder os til at byde dig velkommen snart igen

<3- hilsen

Oceniono na 5 z 5

Super dejlig venlig og sød betjening /…

Super dejlig venlig og sød betjening / service og helt bestemt et sted jeg kommer igen

5 maja 2021

Hej Pia,

mange tak for din feedback på din oplevelse hos os og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os

vi glæder os til at se dig igen

Kommende inkasso sag for 349,-

24 timers afbudspolitik og 100% betaling. Tjaaa, sådan holder man da i hvert fald ikke fast på sine kunder!

Jeg er på udkig efter en ny massør, da min tidligere massør skal flytte. Jeg har benyttet Klinik Dandanell en enkelt gang tidligere, og jeg logger derfor ind for at bestille en ny tid. Der er en ledig tid 2 timer senere, så den snupper jeg.

Uheldigvis bliver jeg rigtig dårlig cirka en times tid senere og ringer for at aflyse min tid. Kan dog ikke komme igennem på telefonen, da der er frokostlukket. Jeg venter ca. 15 min. og ringer tilbage, hvor jeg bliver gjort opmærksom på deres afbudspolitik. Jamen jeg er jo syg, så hvad kan jeg gøre???

De få gange jeg har måtte melde afbud til frisør, kosmetolog, fodterapeut, fysioterapi eller lign. bliver jeg ønsket god bedring, og ellers bare spurgt om jeg selv booker en ny tid online, når jeg er frisk. Har ALDRIG oplevet andre klinikker i Roskilde og omegn have denne afbudspolitik (eller praktisere den), måske fordi beløbet for den tabte indtjening for 1/2 times behandling er noget mindre, end hvis kunden føler sig urimeligt behandlet og benytter en anden klinik fremover.

Har trods alt benyttet min sidste massør/ kosmetolog i 12 år, så måske er der bedre service når man er stamkunde end når man er ny kunde....

Efter mailkorrespondance med indehaveren, fastholder hun deres afbudspolitik og påstår, at hun har flyttet min tid til en anden behandler i håb om at de kunne nå at få en anden kunde ind på min tid. Det lyder meget mærkeligt, for der var ingen ledig tid som andre ville kunne booke, da jeg loggede ind efter telefonsamtalen. Hverken hos den pågældende behandler eller hos andre behandlere.

Yderligere var der heller ingen ledig tid hos den pågældende behandler, da jeg tjekkede dagen forinden. Så der må være en anden kunde der har aflyst selvsamme tid mindre end 24 timer før, siden der lige pludselig var en ledig tid jeg kunne booke. Hvor er rimeligheden i at klinikken kan tjene 2 gange på den samme tid???

Indehaveren påstår, at der i bekræftelse på tidsbestilling, bliver sendt påmindelse om afbudspolitik på sms og mail. Det gør der ikke!

Afbudspolitik eller ej, det er en ting. Havde jeg booket en tid 5 dage forinden, så havde jeg nok også haft større forståelse for det. Men det drejer sig om en tid jeg bestilte 2 timer forinden, og måtte aflyse ca. 1 time senere (hvis de ellers havde taget telefonen). En tid de måske slet ikke kunne afsætte med 2 timers varsel alligevel. Et firma der har denne moral overfor nye og eksisterende kunder, er ikke et firma jeg vil være kunde hos!

Jeg har efterfølgende læst anmeldelser fra andre kunder, som har oplevet at få tilsendt regninger og trusler om inkasso fra Klinik Dandanell. Tænk at man byder sine kunder den behandling. Jeg er målløs og ville ønske jeg havde læst disse anmeldelser inden, for så havde jeg ALDRIG booket en tid. Den håndtering af kunder kan jeg slet ikke bakke op om! Men det er jo så den vej det må gå, for har ganske enkelt ikke råd til at betale for en ydelse jeg ikke har fået (er sygemeldt og har kun råd til massage af helbredsmæssige årsager).

Jeg målløs over indehaverens manglende forståelse for noget der drejer sig om 1 times forskel og 349,- Tænk at hun vil miste en ny potentiel kunde for det!

1 maja 2021

Kære Maria,

Tak for din feedback.

Jeg er meget ked af at læse denne oplevelse du skriver du har haft, samt opfattelse af Klinik Dandanell.
Det stemmer absolut ikke overens med det vi gerne vil opnå og vægter højt - Nemlig service!

Men da du bookede tiden, stod vores afbudpolitik alle steder, for netop at minimere disse situationer. Det er supersvært at kunne planlægge en kalender, med en varsel på 10 min, så derfor er vi nød til at have en fælles afbudspolitik som gælder.

Hav en rigtig dejlig dag!
De bedste hilsner Marie, Klinik Dandanell

Hej Ane,
tak for din anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med din oplevelse og resultat hos os.
Vi glæder os til at se dig igen

Luksus

Dejligt at blive forkælet igen

Hej Malene,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne forkæle dig igen :)

Oceniono na 5 z 5

Super fin service og så fik jeg…

Super fin service og så fik jeg neglelakken med hjem.

Hej Majbrit,

tak for din anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med din behandling og service hos os, det betyder rigtig meget for os.
Vi glæder os til at se dig igen

Kan klart anbefale Klinik Dandanell

Kan klart anbefale Klinik Dandanell - dygtig og kompetent massage

Hej Heidi,

tak for din feedback, vi er glade for du var tilfreds med din behandling hos os

Fantastisk behandling

Super god, og grundig, behandling af spraytan jeg fik i går. Hun var virkelig omhyggelig 😊

Hej Christine,

tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du er glad for resultatet og glæder os til at se dig igen.
De bedste hilsener Marie

Meget sød og dygtig kosmetolog

Meget sød og dygtig kosmetolog
Jeg fik lavet en pedicure med shellak på tånegle. Meget fine negle, men kunne godt have tænkt mig at der var gjort mere ud af selve fodbehandlingen.

Hej Katja,

tak for din feedback, det betyder rigtig meget for os. Hvis du ønsker en mere dybdegående behandling af fødder kan jeg anbefalde dig en Luksus spa pedicure næste gang da der er mere fokus på fødderne, shellac er mere en kosmetisk behandling med lakkering.
Glæder mig til at se dig igen

Oceniono na 5 z 5

Altid sødt og professionelt personale

Altid sødt og professionelt personale. Har altid været glad for de behandlinger og resultater når jeg har været der.

Hej,

tak for din feedback, vi er så glade for at du var tilfreds med din behandling og håber og se dig snart igen

De bedste hilsner Marie

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej