Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle Recenzje 678

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,5

Oceniono na 1 z 5

Medarbejderen var mega ond og sur og havde overhovedet ingen respekt. Jeg følte mig virkelig dårligt behandlet hele vejen igennem, og stemningen var utrolig ubehagelig. Man forventer god service og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er både dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man føler sig i trygge hænder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik lavet lash-lift, og magen til ro og velvære har jeg ikke fået i lang tid. Velværen starter i indgangen, og varer ved helt til man træder ud af klinikken. Louise var sød, professionel og vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er lidt op i årene, har altid haft mørke øjenbryn - men inden for det sidste år er farven blevet LYS, og hårene er forsvundet mere og mere. Jeg har prøvet at rette det selv - men jeg skulle have g... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Salon piękności
  2. Sklep z kosmetykami
  3. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  4. Salon manicure i pedicure
  5. Salon kosmetyczny
  6. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Oplev skønhed og velvære hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende række af luksuriøse skønhedsbehandlinger designet til at fremhæve din naturlige skønhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og højkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vælge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lækker velværes massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skræddersyet til dine unikke behov og ønsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi stræber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. Besøg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og læs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skønhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvære og forkælelse.

3,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Super behandling

Super behandling
God formidabel kosmetolog
Nyder roen imens jeg bliver pielet og får ordnet vipper og bryn.
Kan kun anbefale behandling hos dandanell

7 września 2022

Hej Vibeke,

tak fordi at du har lyst til at dele din oplevelse med os her på trustpilot, vi er glade for at du finder roen når du er her i klinikken og kan nyde din behandling.

håber snart og se dig igen

Hilsen
Team Dandanell

Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

2 września 2022

Hej Susan,

tak fordi du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse <3

Oceniono na 5 z 5

Super lækker og behagelig oplevelse

Super lækker og behagelig oplevelse. Min behandler var meget venlig og grundig. Jeg vender helt sikkert tilbage.

6 sierpnia 2022

Hej Muska,

tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med din behandling og vi glæder os til at se dig igen

hilsen
Team Dandanell

Oceniono na 4 z 5

Lidt dyrt

Fin nok oplevelse i forhold til at få lavet negle, men det skete op til flere gange at jeg begyndte at bløde fordi hun var lidt voldsom. Prisen var nok også lidt for høj i forhold til resultatet. Men det holder godt.

13 lipca 2022

Hej Emilie,

Tak fordi at du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os, du havde en del negleroder som kan gøre at det er svært og få skubbet pænt tilbage, og sider der hudceller ude på neglen vil det påvirke holdbarheden, så derfor forsøger vi altid og fjerne det så skånsomt som overhovedet muligt, men ved negleroder osv kan det forsage mindre blødninger. Som jeg også fortalte dig da du var hos os at det er vigtigt med brug af negleolie for netop og modvirke og pleje negleroder og neglebånd. :-)
Men jeg er glad for at hører at neglene holdte godt og jeg håber på at se dig igen

Hilsen
Marie

Professionel behandling

Kort og godt - Yderst professionel behandling.

7 lipca 2022

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Elsebeth, tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. vi glæder os til at se dig igen. Hilsen Team Dandanell

Super godt!!!

Super godt! Kan klart anbefales

5 lipca 2022

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Emilie, mange tak for din anmeldelse, det betyder meget at du var glad og tilfreds. vi ses snart igen

Dejlig rolig stemning

16 czerwca 2022

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Laila, tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive en. Du må have en dejlig dag og vi håber snart og se dig igen. Hilsen Klinik Dandanell

Oceniono na 1 z 5

Øv øv en dårlig førstegangsoplevelse

Øv øv en dårlig førstegangsoplevelse. Havde læst mange gode anmeldelser hvorfor jeg valgte klinik Dandanel. Havde en tid til spraytan. Måtte desværre en tur på skade stuen samme morgen som behandlingen var om eftermiddagen. Ringede straks til klinikken men den var ikke åbnet endnu. Fik via telefonsvarer besked om at sende en besked om aflysning til en mail, hvilket jeg gjorde med det samme. Nu er jeg så blevet opkrævet behandlingsforløbet, hvilket ville være ok hvis jeg bare var blevet væk. Men i denne situation hvor jeg røg på skadestuen, er det er ikke ok st sende mig en regning! Øv en ærgerlig oplevelse!

11 czerwca 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Mette, tak for at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse, jeg er dog ked af at vores afbudspolitik ikke levede op til dine forventninger, det er dog utrolig svært for os som klinik og skille ad om man er syg, skal på arbejde, måske ikke lige orker behandlingen alligevel eller er kommet på skadestuen. Vi har en afbudspolitik som vi gøre gældende for alle vores kunder, og det er self ikke sjovt og skulle betale for en behandling man ikke kunne komme til, men vores tid er utrolig dyrebar, vi sætter tid af i kalenderen til dig som kunde, og i disse situationer forsøger vi altid og hjælpe med at booke tiden ud uanset årsag, men lykkes det ikke er vi nød til at opkræve for vores tabt tid. Vi vil jo meget hellere tag imod betaling for en kunde som er glad og tilfreds med sin behandling.
Hilsen Klinik Dandanell

Oceniono na 5 z 5

Søde og er meget nærværende

Søde og er meget nærværende, forsigtige fortæller/spørger om alt er ok under hele behandlingen.

10 czerwca 2022

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Michele, tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tiden til at skrive den. vi glæder os til at se dig igen, ha en dejlig dag

Altid en god oplevelse

Klinik Dandanell bor i nogle skønne omgivelser, hvor der er en rolig og hyggelig atmosfære.
Jeg får altid den dejligste ansigtsbehandling af Helle, som er super dygtig og meget grundig.
Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale et besøg hos Klinik Dandanell.

10 czerwca 2022

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Jeanet, tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er glad for at komme hos Helle, hun er nemlig helt fantastisk, det syntes vi også. ha en dejlig dag

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig shellac manicure og…

Meget dårlig shellac manicure og pedicure behandling.. shellac’en faldt af 2 dage efter. Og det var meget grimt udført..

26 maja 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Jo jo, tak for din anmeldelse, jeg kan ikke finde dig inde i vores booking system, og jeg er meget ked af at du ikke har taget fat i os i klinikken hvis du ikke har været tilfreds. du må meget gerne skrive en mail til mig på marie@klinik-dandanell.dk så jeg kan hjælpe dig og sørger for at du får en god oplevelse hos os.
Hilsen Klinik Dandanell

God behandling

17 maja 2022

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Hanne, tak fordi du skrev at du fik en god behandling, øv at du kun gav os 1 stjerne, jeg tænker at du nok har ramt forkert på knappen :)

god oplevelse

Som altid en god oplevelse, at blive behandlet af Helle!

14 maja 2022

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Lene, tak fordi du gav dig tiden til at skrive en anmeldelse på os. det sætter vi pris på. håber snart og se dig igen

Oceniono na 5 z 5

Altid dejlig og grundig behandling

Altid dejlig og grundig behandling! Sidst fik jeg lov at se efter, om der var nogle hår, jeg kunne se fra min vinkel, før vi sluttede min sugaring behandling, hvilket var rart.
Det er også skønt at man kan booke en tid lidt spontant og at i har mere end én behandler til stede, så man højst sandsynligt kan få en tid.

12 maja 2022

Odpowiedź od Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle

Hej Emilie, tak fordi at du gav dig tiden til at give os feedback på din behandling, vi er rigtig glade for at den levede op til dine forventninger :)

God service og lækker behandling 😀

God service og lækker behandling 😀
Tak Helle ☀️☀️☀️☀️☀️

1 kwietnia 2022

Hej Lis,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget at du var glad og tilfreds.
du må ha en dejlig dag og vi glæder os til at se dig igen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej