Klinik Dandanell - Skønhedsnørder klar til at forkæle Recenzje 678

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,5

Oceniono na 1 z 5

Medarbejderen var mega ond og sur og havde overhovedet ingen respekt. Jeg følte mig virkelig dårligt behandlet hele vejen igennem, og stemningen var utrolig ubehagelig. Man forventer god service og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er både dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man føler sig i trygge hænder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik lavet lash-lift, og magen til ro og velvære har jeg ikke fået i lang tid. Velværen starter i indgangen, og varer ved helt til man træder ud af klinikken. Louise var sød, professionel og vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er lidt op i årene, har altid haft mørke øjenbryn - men inden for det sidste år er farven blevet LYS, og hårene er forsvundet mere og mere. Jeg har prøvet at rette det selv - men jeg skulle have g... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Salon piękności
  2. Sklep z kosmetykami
  3. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  4. Salon manicure i pedicure
  5. Salon kosmetyczny
  6. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Oplev skønhed og velvære hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende række af luksuriøse skønhedsbehandlinger designet til at fremhæve din naturlige skønhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og højkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vælge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lækker velværes massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skræddersyet til dine unikke behov og ønsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi stræber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. Besøg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og læs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skønhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvære og forkælelse.

3,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 3 z 5

Jeg havde bestilt en pedicure og troede…

Jeg havde bestilt en pedicure og troede at det var fodbad, mv. Blev derfor overrasket da det kun var lidt filen og olie. Betjeningen var venlig, men synes det var meget lidt for 345 kr.

6 lipca 2023

Hej Else Marie

Tak fordi at du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse, vi er kede af vi ikke kunne tilbyde dig et fodbad, men vi har valgt ikke og ligge fokus på spa delen men den kosmetiske del da vi desværre ikke har pladsen til en pedicure lounge. Vi forsøger også at skrive om behandlingen via vores hjemmeside, men jeg er glad for behandlingen ellers levede op til din forventning..

Oceniono na 5 z 5

Perfekt og rar behandling af tånegle og…

Perfekt og rar behandling af tånegle og en behagelig atmosfære.

3 lipca 2023

Hej Dennis,

vi sætter stor pris på at du giver dig tiden til at dele din oplevelse

Oceniono na 4 z 5

Mine negle holder meget længere end fra…

Mine negle holder meget længere end fra tidligere negle tekniker, som jeg skiftede væk fra. Slutresultatet er også super flot og ser naturligt ud.

5 lipca 2023

Hej Therese,

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at vi kunne finde en løsning som gjorde at dine negle holder

Vi ses snart igen

Super god service

4 lipca 2023

Hej Anette,

Vi er glade for at du syntes vi yder en god service, og tak fordi du delte det med os

Virkelig professionel behandling

Virkelig professionel behandling. Marie som ejer stedet er utrolig dygtig og sød. Stedet er hyggeligt og roligt. Jeg følte mig godt taget af og nusset om. Jeg kommer igen og kan klart anbefale stedet til andre.

3 lipca 2023

Hej Sofie,

mange tak for din fine anmeldelse, jeg sætter stor pris på at du deler din oplevelse.
Jeg glæder mig til at se dig igen

Hej Maja,

tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter jeg stor pris på :)
jeg håber snart og se dig igen

Ordentlihed

God og ordentlige behandlinger og venligt personale😊

30 maja 2023

Hej Henriette,

tak for din anmeldelse og fordi at du tog dig tiden til at skrive om den. Vi er glade for at du kan lide os og vores behandlinger

Oceniono na 5 z 5

De giver en fantastisk service hver…

De giver en fantastisk service hver gang jeg besøger klinikken. Jeg har været en trolig kunde i nu over 2 år og kommer tilbage hver måned.
En kæmpe anbefaling.

7 maja 2023

Hej Karoline,

af hjertet tak for din fine anmeldelse, jeg glad for at du er tilfreds og jeg glæder mig til at se dig igen snart

Hej Heidi,

tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og vi er glade for at du er tilfreds

vi håber snart du kommer tilbage igen

god dag

Hilsen Team Dandanell

Godt taget hånd om!

Kom for at prøve sugaring for første gang og følte mig i meget trygge og professionelle hænder.

2 maja 2023

Hej Kathrine,

tak fordi du deler din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på.

Super behandling som altid

Super behandling som altid. Meget profesionelle behandlere.

10 kwietnia 2023

Hej Monica,

mange tak fordi du altid tager dig tiden til at skrive om din oplevelse, det sætter vi stor pris på

hilsen

Behandlerens venlighed

En god og behagelig oplevelse

10 kwietnia 2023

Hej Irene,

tak for at du har lyst til at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på

vi håber snart at vi ser dig igen

Oceniono na 5 z 5

Det var en super behandling.

Det var en super behandling.
Stille og rolige omgivelser

30 marca 2023

Hej Joan,

vi er glade for at du kunne lide behandlingen og omgivelserne, vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse med os

Hej Miss_isik

tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os, vi er glade for at du syntes vi er smilende og yder en god service, det betyder meget for os

Hilsen Team Dandanell <3

God stemning

God stemning.
Skøn behandling.

8 marca 2023

Hej Majbritt,

tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på

håber snart at vi ses igen

Hilsen Team Dandanell <3

Oceniono na 5 z 5

Som altid professionelt og godt…

Som altid professionelt og godt arbejde.
Der er en god og behagelig stemning

9 marca 2023

Hej Christina,

tak for din fine anmeldelse, det værdstætter vi meget at du giver dig tiden til at skrive om din oplevelse med os her på trustpilot.

Oceniono na 5 z 5

Super behandling i afslappende…

Super behandling i afslappende omgivelser. Meget dygtige behandlere. Stedet får mine allerbedste anbefalinger

5 marca 2023

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse hos os, og vi glæder og til at se dig igen

ha en dejlig aften

Marie

Oceniono na 1 z 5

Super dårlig politik 👎

Super dårlig behandling helt fra starten.
Bliver man syge med corona eller influenza SKAL man ta til tiden og må ikke melde afbud. Ellers får man kæmpe regning og bliver sendt til RKI super dårlig politik. Jeg sku aldrig meldt afbud denne dag og i wish jeg var der og smuttet jer.
Ingen situation fornemmelse. Er ked af over jeres behandling at I udnytter ens identitet.

17 grudnia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej