Het was heel leuk! De uitleg was goed. Alle medewerkers waren enthousiast en vriendelijk. Het klimmen was uitdagend en spannend maar heel goed te doen. Ook het tokkelen was erg leuk.
Zobacz, co mówią recenzenci
Genoten, na erg goede uitleg! Erg betrouwbare medewerkers, top ervaring, we komen zeker terug👍🏼 Het enige dat jammer was: een kind dat niet verder durfde, veroorzaakte stagnatie, die zorgde voor 30... Zobacz więcej
Uitleg over gebruik van gordels en veiligheid. Erg fijn was de oefenbaan laag bij de grond zodat je onder toezicht kon proberen. Medewerkers kwamen ervaren over en waren erg behulpzaam! Deze waren ook... Zobacz więcej
Super mooi klimbos. Verschillende niveaus tot je beschikking, ook staat bij iedere route goed aangegeven hoeveel kracht het parcours kost (d.m.v. Spierballen symbooltjes). Een goede instructie met e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ga op avontuur en kies uit een groot aanbod van klimroutes en klimlocaties: Apeldoorn, Ruurlo, Lage Vuursche en Bergen op Zoom. Reserveer eenvoudig online!
Dane kontaktowe
Asselsestraat 397, 7312 TS, Apeldoorn, Holandia
- 088 554 66 36
- info@klimbos.nl
- klimbos.nl
Goede instructie
Goede instructie, uitdagende mogelijkheden voor mijn kleinkinderen van 8 en 10 jaar!
Mooi klimbos
Mooi klimbos, goed georganiseerd, vriendelijk personeel. De junior route gedaan. Was voor ons ideal (moeder en zoon van 6).
Goede service, veiligheid gewaarborgd
Prettige sfeer, mooie omgeving
Uitdagingen voor alle leeftijden
Het was heel leuk
Het was heel leuk, goed georganiseerd de kinderen konden zelfstandig klimmen.
Mooie plek
Mooie plek, vriendelijk personeel. Jammer dat de uitleg ook voor ervaren klimmers steeds een volledig half uur duurt en dat de zwarte baan dicht is. Deze zaterdag ondanks het weer echt heel druk (te druk op 3/4 van de banen) en daardoor voor de begeleiding moeilijk bij te houden. Zowel in controle of mensen hun gordels wel goed aanhebben, of mensen echt wel toe zijn aan een bepaalde baan en te tijd die het duurt om iemand van een baan af te helpen als het bijvoorbeeld met tokkelen mis gaat. We komen hier graag, en dit was de eerste keer dat me dat opviel.
Goede uitleg aan de start van het…
Goede uitleg aan de start van het klimmen, mooi uitdagend routes.
Leuk klimbos
Super leuke middag gehad
Super leuke middag gehad! Duidelijke uitleg en mooie banen. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeer vriendelijk personeel.
We wachten tot alles open is
Het was wel vrij druk. Goede service
Voor de beginnende klimmer (13) miste we een parcours. Waarschijnlijk blauw want die was dicht. Oranje /groen bood te weinig uitdaging en bruin was nog net te spannend geweest. (wel gedaan maar niet een tweede keer aangedurfd)
Als blauw open is, komen we nog een keer.
Zeer leuke en variërende klimroutes
Zeer leuke en variërende klimroutes. Zeer deskundig en gemotiveerd personeel.
Een absolute aanrader
Voor herhaling vatbaar 👌
Ben er voor het eerst geweest met het kinderfeestje. Super leuk! De kinderen hebben zich goed vermaakt. Mijn dochter wil gelijk nog een keer 😉. Ontzettende leuke dag met veel variatie aan klimroutes.
Hartstikke mooi klimpark
Hartstikke mooi klimpark. Goede begeleiding. Voor kids, 1.30 m zijn er wel minder mogelijkheden. De hoge banen zijn dan heel verleidelijk, maar qua lengte helaas niet haalbaar. Ze gaan nog beetje groeien en dan komen we graag nog een keer terug.
kinderen vonden het erg gaaf
kinderen vonden het erg gaaf. Alleen erg jammer, dat er niets open was.
Maar helaas conora
Een leuk nieuw klimbos
Een leuke klimbos. Was fantastisch. Nieuw klimbos dus nog een paar dingen puntjes op de i zetten dan is het klimbos helemaal klaar voor optimaal gebruik.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.