Vi kan kun sige positive ting om Dimi og hans team. Det er meget dygtige, hurtige og samvittighedsfulde håndværkere . Vi fik omfuget murværk og efterset soklen på vores hus. Superfint arbejde og t... Zobacz więcej
Fik gutterne fra Klimamurer ud for at ordne facaden på en murermesterville fra 1935 og kvaliteten i deres arbejde er bare uovertruffent! Har fået omfuget 2 vægge, skiftet +30 sten og ordnet en ny... Zobacz więcej
Har kun positivt at sige om Dimi og hans team. Så behagelig, dygtig og samvittighedsfuld håndværker skal man lede længe efter. Vi fik ordnet fuger på murværk, skiftet mursten og spartlet sokkel. Al... Zobacz więcej
Fik omfuget huset på rekordtid denne sommer, fræset og fuget med Kalkmørtel som egner sig bedst til en gammel dame fra ‘28. Har selv været i byggeriet i godt 40 år nu, og har set lidt af hvert. Kan k... Zobacz więcej
DIT MURVÆRK - VORES PASSION Hos Klimamurer har vi en passion for sunde og vedligeholdte facader. Hos Klimamurer har vi en tydelig ambition om at agere som en kvalitetsbevidst, troværdig og ordentlig virksomhed og samarbejdspartner. Vores mål er at være kendt for respekt for det gode håndværk af højeste kvalitet, som vi og vores samarbejdspartnere bestræber os på at levere til vores kunder.
Arnold Nielsens boulevard 31, 3.th, 2650, Hvidovre, Dania
- 61717000
- DHconsulting@outlook.dk
- klimamurer.dk
Her er et firma der kommer til aftalt…
Her er et firma der kommer til aftalt tid, udfører et første klasses arbejde, rydder op efter sig og alt sammen til den aftalte pris

Odpowiedź od Klimamurer.dk