Vores spejder gruppe har nu to gange haft fornøjelsen af hjælp fra klima consult på vores to gamle air con enheder. Gode lødig vejledning og sparring omkring den rette løsning. Vi er fuldt tilfredse o... Zobacz więcej
Jeg har flere gange brugt Klima Consult til opstart af både luft-luft og luft-vand varmepumper med stor tilfredshed. Simon er faglig dygtig, udfører et pænt stykke arbejde, overholder sine afta... Zobacz więcej
Vi kan på det varmeste anbefale Simon og hans firma Klimaconsult. Ikke alene har han løst opgaven perfekt med installeringen af varmepumpe - både indenfor den aftalte pris og tid - men han gav super g... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
God service, og en aftale er en aftale
God service: aftaler holdes, aftalt pris sniger sig ikke op og de valgte løsninger, materialer er i top, oprydning bagefter etc. Kan absolut anbefales.
Vi fik skiftet en gammel luft til luft…
Vi fik skiftet en gammel luft til luft varmepumpe med en ny med to indedele. Simon var hurtig til at respondere på vore henvendelse, kom med det bedste tilbud ud af tre leverendøre. Yderligere var installationen helt i top, meget pænt sat op. Han var også super god til at forklare om de forskellige varmepumper. Prisen og tidsplanen holdte og ingen overraskelser. Super glad for den oplevelse, kan kun anbefale klimaconsult på det varmeste.
Kan kun anbefale Simon
Kan kun anbefale Simon, går super professionelt til opgaven
Super service og meget professionel…
Super service og meget professionel rådgivning. Jeg vil helt sikkert bruge Simon igen. Kan varmt anbefales.
Godt arbejde
Godt arbejde!
Super service og rigtigt godt arbejde.
Tak til Simon 👍
Super service og kompetent rådgivning
Super service og kompetent rådgivning! Levering og installation som aftalt og efterladt pænt og ryddet. Kan kun anbefales
Hurtig respons, god kvalitet
Hurtig respons, god kvalitet, og fast pris på arbejdet inden udførsel, helt sikkert jeg vil bruge Simon igen.
Super service, god rådgivning ingen uventet ekstra udgifter, samt hurtig levering. Kan helt klart anbefales.
Rigtig god og positiv service som klart…
Rigtig god og positiv service som klart kan anbefales videre
Jeg har flere gange brugt Klima Consult…
Simon er faglig dygtig, udfører et pænt stykke arbejde, overholder sine aftaler og er der, når man har brug for det. Prisen er fair og jeg har aldrig oplevet overraskelser, når fakturaen er fremsendt.
Arbejdets udførelse har på intet tidspunkt givet anledning til reklamation, hverken teknisk eller visuelt.
Har du samtidig tid til at følge med i Simons arbejde, kan du med stor fordel suge til dig af den viden og de gode råd, som han velvilligt deler ud af - det kan hurtigt gøre dit liv som varmepumpeejer en del bedre.
Arbejdet perfekt udført
Super sød fyr, der kom og gav et tilbud og kom med gode løsningsforslag. Arbejdet perfekt udført og der blev ryddet pænt og nydeligt op efterfølgende. Min varmeste anbefaling.
Professionelt arbejde og god rådgivning
Jeg valgte Klima Consult v/Simon Larsen da han har mange års erfaring med installation af varmepumper, og samtidig ligger firmaet godt placeret i forhold til min position i nordsjælland.
Jeg var meget i tvivl om hvilken varmepumpe der passede til mit behov, men efter råd og vejledning fra Simon besluttede jeg mig for “Mitsubishi LN Hero” pumpen, hvilket jeg på intet tidspunkt har fortrudt.
Jeg var noget bekymret i forhold til installationen, da der jo skal bores et forholdsvis stort hul igennem ydervæggen på mit hus.
Den bekymring var dog ikke nødvendig, da Simon var meget omhyggelig og professionel, og man fornemmede hurtigt at det var vigtigt for Simon at levere et arbejde som jeg var tilfreds med, og ikke mindst at han også selv kunne stå inde for sit udførte arbejde.
Simon er meget rolig og behagelig, han er kompetent og havde svar på alle mine spørgsmål.
Dagen hvor installationen foregik blev der gjort meget ud af at jeg fik det lige præcis som jeg gerne ville have det
Jeg er meget tilfreds med Simon’s arbejde, som matcher godt til min perfektionisme.
Han har derfor mine bedste anbefalinger.
Fantastisk service og hurtig…
Fantastisk service og hurtig ekspedition - og godt udført arbejde. Simon lyttede og forstod vores ønsker og alt er udført perfekt. Helt klart en kæmpe stor anbefaling herfra.
Fantastisk service
Har brugt klimaconsult flere gange. Servicen er i top både ved opsætning og service på anlæg.
Kan kun give den mine bedste anbefalinger ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Meget højt serviceniveau
Meget højt serviceniveau. Simon giver også gode råd til energibeskyttelse og vedligeholdelse af varmepumpen. De bedste anbefalinger herfra.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.