Jeg vil gerne give en stor ros til Abdul for hurtig handling ved mit uheld sidste lørdag hvor han tog sin telefon imens han havde ferie min bil blev meld til forsikringen om lørdagen og om mandagen k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bedste forsikring for at kunne spare en masse penge på min bilforsikring… dejlig person jeg kom i kontakt med som hjalp rigtig meget…
Jeg har skrevet en anmeldelse af Klikforsikring før og her kommer altså endnu én. Jeg har i dag talt med Abdul som er min personlige rådgiver. Igen formår han og forsikringen at rådgive mig til... Zobacz więcej
Jeg kan varmt anbefale Klikforsikring. Efter et 2 timers telefonmøde, hvor alt blev gennemgået til mindste detalje, blev vi nye kunder hos Klikforsikring. Efterfølgende har der været lidt tilre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Forsikring der gør en forskel Hos Klikforsikring handler det om mennesker. Vi tager os tid til at forstå din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer og muligheder. Vi ved, at to liv aldrig er ens – og derfor skal de heller ikke forsikres på samme måde. Hos os får du personlig rådgivning fra rigtige mennesker, der sætter sig godt ind i din livssituation og hjælper dig med deres erfaring til at opnå den helt rigtige løsning tilpasset dit behov og økonomi. Når behovet opstår, er vi kun et klik væk – eller et opkald på 📞 4120 4440. Uanset om du har brug for hjælp, rådgivning eller blot et uforpligtende tilbud, står vi klar. Vi tilbyder gode dækninger til ærlige og konkurrencedygtige priser – fordi tryghed ikke skal være kompliceret.
Nordlandsvej 88C, 8240, Risskov, Dania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Man kan intet dårligt sige her om firma elller medarbejder, hjælpsomhed, venlighed og professionel er nogle af de kvaliteter man får, udover gode forsikringer, der inddækker alle ens behov. Skud ud til Abdul, for at være en stjerne god konsulent, der har styr på det.

Odpowiedź od Klikforsikring
Jeg har i dag snakket med Abdul som ringede og gav mig et tilbud på mine forsikringer. Han tog sig tid til at gennemgå vores behov og gav os et virkelig godt tilbud på vores forsikringer. Samtalen var virkelig god og det endte med at vi takkede ja til forsikringerne selvom jeg ellers normalt aldrig siger ja samme dag. Dette viser blot den tidlig som Abdul opnåede i løbet af den timer vi talte sammen. og så sparede vi samtidig penge på vores forsikringer.

Odpowiedź od Klikforsikring
Det var en god oplevelse!
Vi havde søgt tilbud via tjek.forsikring.dk og blev efter 10 min. ringet op af en - skulle det vise sig i løbet af samtalen - meget kompetent forsikringsmægler - Abdul.
Han er en seriøs, meget kompetent og vidende mægler.
Kan kun anbefale dem på det varmeste

Odpowiedź od Klikforsikring
Abdul er seriøs, professionel og venlig, han brænder for at finde den rigtig løsning til os, og han ved, hvad han laver, det er tydeligt.
Jeg kan godt anbefale at tage en snak med ham om dine forsikringer.

Odpowiedź od Klikforsikring
Abdul fremstod professionelt og ærlig.
Generelt god behandling.
Jeg kunne spare 6000,- samlet om året med Abduls hjælp.👌🤗

Odpowiedź od Klikforsikring
I talked to Abdulrahman, and he patiently helped me to go through my current insurance and at the end he offered me a better one to return to Forsia after leaving them in early 2025, really great marketing skills Abdul, Forsia shall be happy to have you :)

Odpowiedź od Klikforsikring
Jeg har haft fornøjelsen af at have Abdul som min forsikringsrådgiver, og kunne ikke ønske bedre oplevelse. Han har været utrolig tålmodig og hjælpsom. Meget grundig. Han tager sig tid til at forklare tingene på en måde, så jeg føler mig tryg og godt klædt på til at tage de rigtige beslutninger.
Jeg mærkede tydligt at Abdul brænder for at give den bedste service.
Jeg føler mig i rigtig gode hænder hos ham, og det er en kæmpe lettelse når det kommer til noget så vigtigt som forsikringer.

Odpowiedź od Klikforsikring
Meget sød kundeservice der gjorde det let for os at finde de rigtige forsikringer😁

Odpowiedź od Klikforsikring
Fantastisk forsikringsselskab! Meget professionel service, hurtig hjælp og venligt personale. Jeg føler mig tryg og godt taget hånd om.👌

Odpowiedź od Klikforsikring
Havde super behagelig samtale med Abdul, der var behjælpelig med at få skiftet selskab og tilrettet forsikringer. Yderligere skal jeg ikke klage over at der var penge at spare på den samlede pakke.

Odpowiedź od Klikforsikring
Fik et enestående tilbud, kan helt klar anbefale dem, vis der skal skæres noget af prisen.

Odpowiedź od Klikforsikring
God service og rådgivning. Forsikringsmægler lyttede til min behov og fulgte efterfølgende op. Dialogen efter forsikringerne er tegnet har også været særdeles god.

Odpowiedź od Klikforsikring
Super behagelig og nærværende samtale med Abdul
i forhold til skift af forsikring ,og med bedre dækninger uden det vælter mit budget .
Jeg er meget spændt på vores forsat samarbejde.

Odpowiedź od Klikforsikring
Super god forsikring hvor man kan spare rigtigt mange penge. Det hele kan gøres online og tager ikke lang tid. Vi sparede en hel masse!

Odpowiedź od Klikforsikring
Jeg har i dag snakket med Abdul han er meget professionel og jeg glæder mig super meget til samarbejdet.
En meget meget tilfreds oplevelse

Odpowiedź od Klikforsikring
God og informativ behandling af forsikringssager.
Høflig og kompetent

Odpowiedź od Klikforsikring
Rigtig god hjælp fra første sekund af samtalen og fik oprettet og lavet en rigtig god besparelse årligt.
Så mange tak.

Odpowiedź od Klikforsikring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.