Kijk uit, dit zijn oplichters. Nadat je je bestelling betaald hebt hoor je niets meer. En ze zijn telefonisch en per whatsapp en per mail niet te bereiken. Ik ben er ingestonken voor 84 euro en ga aan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Helaas hebben wij een hele nare ervaring bij deze winkel. Wij hebben met kerst 2 cavia’s gekocht. Binnen 2 maanden is er eentje overleden. We zijn zelfs nog naar de dierenarts gegaan maar het m... Zobacz więcej
Je krijgt veel informatie mee over je nieuwe dieren. De betrokkenheid is groot en de service ook. Ook na je start met je nieuwe dieren blijft de interesse. De dwergratten verkeren in uitsteken... Zobacz więcej
Wij hebben onze cavia's laten koppelen bij 'T Knaagplein. We hadden een tijdje terug twee broertjes gehaald die prima met elkaar omgingen, maar toen er een derde beertje bij kwam zijn ze begonnen met... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Hoenkoopse Buurtweg 34B, 2851AK, Haastrecht, Holandia
- 31 85 047 02 63
- info@knaagplein.nl
- kleinveefokkerij.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również

tamme beestjes
wij hebben en hamstertje gekocht super lief en binnen 2 dagen tam, houd van knuffelen en is het beste beestje wat je kan voorstellen

Odpowiedź od 't Knaagplein
Voor ons de tweede dwerghamster gekocht…
Voor ons de tweede dwerghamster gekocht bij Kleinvee Fokkerij. Na een heel vrolijke ervaring met Suus (hamster 1) die na 2,5 jaar met verdriet is begraven gekozen voor een nieuwe hamster, Sjors. Na even wennen nu net zo vrolijk als zij voorganger. Bij koop straalt zorg voor de diertjes duidelijk, is er een passend verblijf, hoe te verzorgen etc..
Bestellen van bodem en voer is eenvoudig en altijd snel bezorgd. Gewoon goed.

Hele fijne fokkerij
Hele fijne fokkerij, ivm met ziek ratje meteen hulp geboden en in contact gebleven, hier blijven we terugkomen !!

Odpowiedź od 't Knaagplein
Goede service, helaas een muisje overleden
Goede service, de dieren zitten in grote hokken en de dieren zagen er gezond uit. Ik heb er 4 muisjes gekocht van 8 weken oud. Helaas is er een muisje overleden toen ze bijna 10 weken oud was. Ze deed al een beetje anders dan de rest. Ik begrijp dat dit probleem niet komt door de fokker en dat heel veel muizen plotseling overlijden, maar ik vond het wel heel jammer. De andere 3 muizen zijn wel gezond.

Odpowiedź od 't Knaagplein
Blij dat we jullie hebben gevonden!
Gisteren zijn wij geweest om voor onze dochter gerbils te kopen. Enorm vriendelijk geholpen, ze nemen alle tijd voor uitleg en te luisteren naar je vragen.
De verblijven van de dieren zagen er keurig uit. Wij kopen hier voortaan al onze spullen en kijken met een super goed gevoel terug op deze middag.

Odpowiedź od 't Knaagplein
Mooie kleine goed verzorgde hamsters
Mooie klein goed verzorgde hamsters. Ook de andere dieren goed verzorgd en genoeg ruimte. Er wordt schoon gewerkt, er is veel kennis en ook een groot assortiment voor knaagdier en verblijf. Wij hebben een hamster van 5 weken meegenomen, zeer tam, lief en ziet er goed uit. Bij afhalen wordt verplicht tot vervoer in een mandje en het hamstertje krijgt nestmateriaal mee uit het verblijf zodat het vertrouwd voelt. Ook een verkoopsbewijs wordt meegegeven met instructies. Ik zou mijn volgende knaagdier hier zeker kopen

Odpowiedź od 't Knaagplein
Zij hebben het welzijn van de dieren op…
Zij hebben het welzijn van de dieren op de eerste plaats!
3 ratjes gekocht
3 ratjes gekocht. Ze waren allemaal goed gezond. De beestjes zitten er netjes bij. De prijs was ook conform. Netjes zoals je verwacht
Ik heb een hamster gekocht en na drie…
Ik heb een hamster gekocht en na drie dagen lagen er baby’s in de kooi.

Odpowiedź od 't Knaagplein
Ruime keuze bij mensen die er verstand van hebben
Het zit een beetje verstopt maar als je het hebt gevonden kun je hier alles vinden! Je moet bang zijn voor knaagdieren want je hoort en ziet ze overal! Van te voren even gebeld om te vragen of er genoeg keuze was en daarna online een afspraak ingepland. Gaf me toch een beter gevoel dan de dierenwinkel en ze konden veel aanvullende info geven. Mocht jij je reismandje vergeten zijn: ook deze zijn daar te koop!
slechte service, slechte ratjes
TL;DR: allebei de ratjes waren gelijk ziek bij aankomst een ratje is hierdoor dood, de andere bijt steeds in mijn vingers.
Update:
Doordat ze me de verkeerde antibiotica kuur hebben gegeven is de infectie van mn ratje overgeslagen op de gehoorgang. Hij werd dus opnieuw ziek en toen probeerde ik contact op te nemen. Uiteindelijk kon ik ze bereiken en zeiden ze weer dat ik een appje kon sturen met een filmpje. Nou daar hebben ze niet op gereageerd en tegen die tijd moest ik al met mn ratje naar de noodhulp en is hij overleden. Nu zit ik nog met het andere ratje die de hele tijd in mn vingers bijt.
Eigenlijk is er maar 1 dag geweest dat ze goede service hadden, verder namen ze nauwelijks de telefoon op of reageerde ze op whatsapp. Die ene dag hebben ze dus de verkeerde antibiotica gestuurd.
Originele verhaal:
Ik heb nu een paar weken geleden twee ratten gehaald bij kleinvee. Bleek dat ze gelijk ziek waren toen ze bij mij waren. Ms waren ze al ziek voordat ik ze op kwam halen maar in de winkel leken ze zeker prima gezond. Dus ik contact opnemen met de fokkerij om te vertellen dat ze ziek zijn. Filmpje opgestuurd om te laten zien dat ze zich ziek gedragen en snotterig zijn. Toen hebben ze kosteloos antibiotica opgestuurd die ik ze tijdje heb gegeven. Ze zijn nu heel stuk beter.
Contact via de app was snel en duidelijk dus dat was erg fijn. Ik stuurde filmpje en ze belde me direct terug met aanwijzingen over hoe we het gingen oplossen.
rat , ratjes , ratten

Odpowiedź od 't Knaagplein
Vriendelijk personeel maar zieke ratjes
Mensen waren vriendelijk maar ik heb twee zieke ratjes gekregen.
Uiteindelijk was dit een luchtweginfectie en er is geen gezondheidscheck gedaan wat wel op de website stond.
Super service nadat onze 1e hamster…
Super service nadat onze 1e hamster helaas na een half jaar overleed mochten wij een nieuwe uitzoeken.
Hamster gekocht
Wij hebben een hamstertje gekocht bij dit bedrijf. Het diertje was goed gezond. Wat ik leuk vind is dat de dieren in mooie natuurlijke verblijven gehouden worden en ze geen tralie kooien e.d. hebben. Geven goed advies wat de juiste manier is om het diertje te houden.
Very helpful and knowledgeable
Very helpful and knowledgeable! The animals are well cared for.
Goeie kwaliteit alles
Goeie kwaliteit producten en erg lieve medewerkers met goede ervaring en informatie over elk knaagdier.
Goed geholpen
Er was geen hamster meer
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.