Jeg var så heldig at snakke med ejeren af hjemmesiden og hun er det sødeste menneske! Hun anbefalede mig produkter som passede lige til mig, og efter et par uger kan jeg allerede se en kæmpe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk udvalg af produkter, til de rigtige priser. Man kan ikke ramme ved siden af med koreansk hudpleje. Indpakningen var mega cute og flot og jeg elsker den lille vareprøve jeg fik, sådan noge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lækre produkter, men mange af dem var ikke tilgængelige, så det var en lidt skuffende oplevelse. Man kan overveje at fjerne de produkter, der "kommer snart", så man ikke hele tiden tænker "yes, den... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlet et par gange hos Kleanse, og kan varmt anbefale hjemmesiden, hvis man er fan af koreanske hudplejeprodukter. Jeg har brugt koreanske produkter i flere år og støtter helst de danske hjemm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kleanse.dk er en dansk K-Beauty webshop, der specialiserer sig i originale og kvalitetsrige koreanske hudplejeprodukter. K-Beauty er blevet en global skønhedssensation med millioner af tilfredse brugere, og hos Kleanse gør vi det nemt for dig at få adgang til de mest populære, effektive og trendsættende produkter direkte fra Sydkorea. Vi adskiller os ved at være mere end blot en webshop. Kleanse.dk er drevet af uddannede kosmetologer, som sikrer, at du altid får faglig vejledning og en tryg, velinformeret købsoplevelse. Vores ekspertise inden for koreansk hudpleje betyder, at vi nøje udvælger produkter, der giver dokumenterbare resultater, og som passer til alle hudtyper og hududfordringer. På Kleanse finder du nogle af verdens mest anerkendte K-Beauty brands, så du aldrig går glip af nye skønhedstrends, virale produkter eller influencer-favoritter. Vi opdaterer løbende sortimentet og lytter til vores kunder. Hvis du savner et bestemt brand eller produkt, kan du altid sende os dit ønske via vores ønskeboks – vi elsker at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Vi prioriterer en shoppingoplevelse i topklasse med: – Lynhurtig levering i hele Danmark – Fremragende kundeservice, hvor alle henvendelser besvares personligt – Gratis prøver i hver ordre, så du kan udforske endnu flere K-Beauty favoritter Hos Kleanse.dk får du ikke kun produkter – du får kvalitet, ekspertviden og den bedste K-Beauty oplevelse i Danmark.
Søren Nymarks vej 19A, 8270, Risskov, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
På trods af pakken blev væk
Kun positiv feedback herfra 💫💫💫
Jeg modtog min ordre hurtigt og varerne var pænt pakket ind 🎁
Jeg handler gerne hos kleanse.dk igen 👍

Odpowiedź od Kleanse
Verdens klasse sted at fylde din hylde op med koreansk hudpleje. Jeg er kæmpe fan, de er tilmed lyn hurtige til at sende din ordre!

Odpowiedź od Kleanse
Elsker den har brugt produktet anua cleanser og det er bare godt til min hud

Virkelig gode produkter
Det er virkelige gode produkter og med hurtig levering🤩🤩

Odpowiedź od Kleanse
Hurtig levering og billigt!
Kan helt klart anbefale.

Odpowiedź od Kleanse
Fantastik shopping oplevelse og levers altid hurtigt ❤️😊

Odpowiedź od Kleanse
Det gik fuldstændig som forventet.
Dejligt med små prøver.

Odpowiedź od Kleanse
Billigere end konkurrenterne 🧡 Super hurtige – blev pakket og sendt afsted på under en time.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min første bestilling af koreansk creme og det gør jeg gerne igen.
Hurtig levering, alt i processen var top👍🏻

Odpowiedź od Kleanse
Gode priser og levering til tiden. Alt som det skal være.

Odpowiedź od Kleanse
Hurtig levering. Lækre produkter. Vil handle hos dem igen.

Odpowiedź od Kleanse
Jeg kan lide varerne til pleje af ansigt og kroppen, sammen med, at få god information, konsultation og service.

Odpowiedź od Kleanse
Skønne produkter til en god pris.
Og så er der altid hjælp at hente, når man står forvirret med et produkt, eller ikke ved hvad man skal købe til sin hud.
Jeg har kun godt at sige om KLEANSE.♥️♥️♥️♥️

Odpowiedź od Kleanse
God service, gode produkter og god pris - whats not to like! Hjemmesiden er også dejligt let at finde rundt på og god til at give inspiration til nye produkter.

Odpowiedź od Kleanse
Nem bestilling og god opfølgning med flere informations mails

Odpowiedź od Kleanse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.