En vildt god oplevelse
Patrick får skabt en utrolig rar stemning og er en yderst kompetent formidler. Kurset var vildt sjovt og jeg lærte meget. Håber jeg får mulighed for at gøre det igen!

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
KlatreKlar.dk er en lille virksomhed med stor kærlighed for klatring. Vi tilbyder klatrekurser til både vægklatring og træklatring, eller blot en oplevelsesrig dag med klatring.
Maltavænget 4, 3100, Hornbæk, Dania

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Patrick fra Kltareklar.dk er en fremragende instruktør. Han er nede på jorden og giver dig en grundig gennemgang af stoffet.
Vi havde nogle fantastiske dage på kurset.

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Fremragende kursus, super kvalificeret underviser og godt tilrettelagt, og derudover var det både sjovt og hyggeligt!
Jeg var på træklatrekursus hos Patrick i sommeren 2016 og det var en rigtig god oplevelse.
Der var kompetent undervisning og man følte sig hele tiden sikker.
Patrick er god til at lære fra sig og kan svare på alle de mærkelige spørgsmål man kommer med.
Klatreklar får min klare anbefaling.

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Sublimt træklatreintruktørkursus hos Patrick. God og grundig undervisning.

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Jeg begyndte, at klatre sammen med nogle gode geocaching kollegaer og derfor altid følt mig sikker, men har også manglet den sidste forståelse af sikkerheden selv.
Jeg vil også gerne kunne klare mig selv og vide at det jeg gør er sikkert, så derfor da jeg fik muligheden for at kunne tage på kursus, skulle det gøres.
Det vise sig at jeg havde okay styr på mange ting, men bestemt meget glad for at få det pudset af og vide hvorfor det skal gøres på den måde.
Patrick er i mine øjne et dejligt menneske og en virkelig god instruktør. Han er der og forklarer roligt, hvis man gøre noget forkert og derfor føler jeg mig helt sikker under hans vejledning.
Jeg kan varmt anbefale andre, at tage kurset hos KlatreKlar.dk

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Jeg kan varmt anbefale at tage på to dags begynderkursus i træklatring i januar. Når man som mig er lidt bange for højder, men der alligevel er noget der gør man gerne vil op i træerne, er det lige det kursus der skal til for at man kan føle sig sikker. At man kun er fire på holdet giver en god mulighed for at stille alle de dumme spørgsmål og man følte et rigtig godt overblik fra instruktørens side. Der var en god mængde teori versus at prøve denne teori af i praksis. Man fik lov til at udfordre sig selv og blev man lidt for udfordret (der nåede jeg til) fik man hjælp med det samme - og under kyndig vejledning fik jeg en enorm succesoplevelse!

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Meget kompetencegivende kursus med en kvalificeret instruktør, der på en både udfordrende og alligevel behagelig måde giver kursisterne erfaring med både udstyr, teknik og sikkerhed. Klart anbefalesværdigt.

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Generelt godt tilrettelagt kursus, hvor det vekslede mellem fysisk udfoldelse og gennemgang af udstyr, regler m.m. Kan kun anbefales

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Jeg kan kraftig anbefale KlatreKlar til alle der går og tænker på at klatre i træer. Patrick er en rigtig god formidler og kan sit kram.

Odpowiedź od KlatreKlar.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.