Fick hjälp med att beställa varor till Sverige. Marianne var mycket hjälpsam och återkopplade hela tiden avseende läget och på mina frågeställningar. Allt var i sin ordning. Min mamma ar mycket nöjd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God oplevelse. Har i den forgange måned 2 gange bestilt via hjemmesiden. Der går ikke mere end ca en halv time fra afgivelse af ordre, før der kommer besked om at varen er pakket og klar ti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har handlet rigtig meget hos Klarissa o& Nora, gennem en del år.. Altid super god betjening... Butikken har et godt udvalg af tøj, fra XS til ''storpige'' størrelser... til den modne kvinde. Pr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skøn forretning, men stort og flot udvalg af tøj i str. 34-56. Den rigtig, rigtig gode oplevelse ved at handle hos Klarissa og Nora blev fulgt i mål af en super sød, dygtig og serviceminded indehave... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Klarissa & Nora forhandler mode til kvinder i str. 36 til 56. Vi har mange forskellige mærker at vælge mellem. Bl.a. Skovbjerg, Janne K, Vanting, Cat & Co, Ofelia tøj og Fransa. Vi har også Plus Size tøj fra Fransa PLUS, Wasabi, Cassiopeia, Zhenzi, ONLY Carmakoma og Vanting Collection. Du kan shoppe både på vores webshop www.klarissa.dk og i vores butik på Mariagervej 91 i Randers. Har du spørgsmål til vores varer, størrelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os via tlf. eller mail, som kan findes på vores webshop.
Mariagervej 91, 8920, Randers, Dania
Som altid en fin oplevelse at handle hos KLARISSA & NORA.
Bredt udvalg, rimelige priser, gode tilbud, venlig og faglig kompetent betjening.

Odpowiedź od Klarissa & Nora
Det har været en god oplevelse og der har ikke været problemer med at få pengene retur.

Odpowiedź od Klarissa & Nora
Skøn forretning, men stort og flot udvalg af tøj i str. 34-56. Den rigtig, rigtig gode oplevelse ved at handle hos Klarissa og Nora blev fulgt i mål af en super sød, dygtig og serviceminded indehaver.
Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til andre om, at handle der.
Mvh Birthe

Fantastisk butik.
Mange skønne muligheder for valg af tøj.
Jeg havde meget nemt ved, at finde en masse forskelligt, som jeg var vild med og som bare måtte med mig hjem.
Desuden var priserne meget fair
Mindst lige så vigtigt, er at servicen var så god og jeg følte mig virkelig velkommen.
Jeg vender helt sikkert tilbage igen.

Odpowiedź od Klarissa & Nora
Hurtig levering og lille overraskelse i pakken. Dejligt.

Odpowiedź od Klarissa & Nora
Fantastisk service hos Klarissa og Nora fra webshoppen Klarissa.dk.
Det er første gang, jeg har købt tøj fra deres hjemmeside. Jeg er virkelig ovenud tilfreds både med mit køb, og den hurtige modtagelse af varerne. Jeg vil helt klart vende tilbage, og jeg kan varmt anbefale alle at handle der.

Odpowiedź od Klarissa & Nora
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.