Kjærgaard køreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kørelærer og har været så glad for det! Han var god til at gøre mig opmærksom på mine fejl og også mine goder! Generelt nogle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Køreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sættes stor fokus på sikkerheden, men alligevel har det altid været en hyggelig oplevelse. Der v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min oplevelse hos Kjærgaard har været fantastisk. Teori og køretimer var veltilrettelagt, og lærerne var dygtige. Min kørelærer, Al Hasan, skabte et trygt læringsmiljø. Han gav plads til fejl og bru... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Kjærgaard Køreskole viser vi vejen til kørekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kører. Gennem hele undervisningen sætter vi den enkelte elev i centrum. Forløbet fra man starter, til køreprøven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.
Storegade 22, 6800, Varde, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Igennem hele forløbet har jeg haft to virklig søde, og sjove teori lære, Rikke og
Tom.
Jeg havde Tom som køre lærer og han var altid klar på nogle gode snakke.
Jeg har altid følt mig velkommen til at skrive til min køre lærer hvis der var noget jeg manglede svar på og fik altid et hurtigt svar.
Kan klar anbefales!

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Det var en rigtig god køreskole, de var allesammen virkelig søde og svart på de spørgsmål man havde, man lærte meget, og de gjorde sårn at man kunne forstå det, skud ud til Tom, Rikke og Claus

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg er 40 år og har taget kørekort for første gang. Jeg har aldrig haft behov for et kørekort for jeg flyttede til Billund, og jeg kan ikke sige andet end at jeg er meget tilfreds med den undervisning jeg fik af min kørelærer Leo.
Leo var utrolig hjælpsom, forstående og fleksibel og hjalp mig til at komme i mål på en god og ordentlig måde, også når min motivation manglede.
Takket være Leo bestod jeg i øvrigt i første forsøg.
Leo er en stjerne -han har mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Har lige taget mit mc kort hos dem.
Jeg har haft klaus igennem forløbet.
Han er en fantastisk dygtig person, fyldt med humor.
Personligt er jeg sindsygt nervøs, men Klaus formåede at få mig til at "slappe" af til køreprøven, så jeg bestod 1 gang.
Normalt er jeg et stort nervevrag.
Klaus strækker sig rigtigt langt med henblik på at få forløbet til at hænge sammen med dit arbejde.
Men også med at sørge for at du er klar til teori/køreprøven.
Alt i Alt har det været et super forløb, og kommer sku egentlig til at savne alle de grin og hyggelige timer vi har haft på vores lille mc hold.

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har taget mit kørekort i Varde med Rikke som kørelærer, og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Vi har haft mange gode og sjove timer sammen, hvor der både har været plads til grin og seriøs læring. Rikke er tålmodig, støttende og rigtig god til at forklare tingene, så man føler sig tryg bag rattet. Jeg kommer til at huske tilbage på køretimerne med et smil. Kan varmt anbefale Kjærgaard Køreskole!

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg fik mit kørekort på første forsøg ved Kjærgaard Køreskole.
Det har været ekstremt hyggeligt, både til teori og kørelektionerne. Min kørelærer var Tom, når jeg havde kørelektioner med ham var det altid sjov, hyggeligt men også seriøs på nogle punkter.
Jeg har også kørt med Rikke, hun er sjov, sød og hyggelig også.
Jeg anbefaler Kjærgaard Køreskole så meget, alle kørelærerne er dygtige og søde. Man lærer også virkelig meget, både i teorilokalet og i bilen. Jeg er lidt trist over at det er slut, men det har været den bedste oplevelse som jeg ikke kommer til at glemme 😊

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har lige fået kørekort i første forsøg hos Kjærgaard i Varde. Hele forløbet har simpelthen været sindssygt hyggeligt, men også virkelig lærerigt.
Jeg havde Rikke som kørelærer og det har været mega hyggeligt og så er hun god til at lære fra sig. Jeg vil klart anbefale Kjærgaard

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Gode lærer og et hurtigt forløb også lækkert med slik til teori

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog mit kørekort hos Leo ved Kjærgaard Billund, og forløbet samt samværet med ham har været ud over alt forventning.
Fra opstart og helt til slut har han været meget tydeligt, god til at forklare og sørget for at man følte sig sikker og tryg i alle givende situationer.
Grundet noget personligt var der stor sandsynlighed for at jeg skulle have skiftet til et senere hold. Men med Leo’s gode humør og fleksibilitet fandt han hurtigt en løsning som passede både holdet men også mit behov.
Det er tydeligt at Leo, gerne går det ekstra skridt for at sørge for en god oplevelse for hans elever.
Kan klart anbefale Kjærsgaard køreskole og Leo som din kommende kørelærer.

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg tog mit kørekort hos Kjærgaard Køreskole i Varde. Jeg havde Taxi-Tom som kørelærer og kan klart anbefale denne skole.

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Kan klart anbefale. havde Tom som kørelærer, men også Emil i en kort periode, og begge var gode til at hjælpe og super Nice.

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har taget kørekort hos kjærgaards køreskole i skjern hos Rebecca.
Både kørelærer Rebecca og køreskolen har været en virkelig god oplevelse, og kan kun anbefales herfra. Der har været styr på vejledning og Rebecca har skabt trygge rammer, på vejen og i teori lokalet

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har haft Al Hassan som min kørelærer og jeg kan godt sige at det er den bedste køreskole og kørelærer som man kan få han forklar alt på en god måde hvor man kan forstår det hele

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Kæmpe fornøjelse og kunne køre med Hasan! Der er både hyg men man lære os noget. Kan kun anbefales.

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg kan varmt anbefale Kjærgaards Køreskole i Varde. Jeg havde Tom som kørelærer, og han gjorde hele forløbet både sjovt og lærerigt. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå, og han skaber en tryg stemning bag rattet. Forløbet har været godt planlagt, og jeg har hele tiden følt mig godt klædt på – både til teori og praksis. Det har været en positiv oplevelse fra start til slut!

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Virkelig god oplevelse hos Kjærgaard Køreskole Varde. Min underviser var tålmodig og god til at forklare tingene. Alt gik godt og store tak til min kørelærer Tom for al hjælpen.

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har haft Al Hassan som kørelærer hos Kjærsgaard Køreskole, og jeg kan helt ærligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så man føler sig tryg bag rattet.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og det er i høj grad hans fortjeneste. Hvis du overvejer at tage kørekort, kan jeg virkelig anbefale ham og selve den skole. (-:

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Kan varmt anbefalde kjærgaard kørerskole det har været en super oplevelse at tage kørekort ved dem og kan stærk anbefale deres køre lærer Al Hasan some altid har et smil på læben og godt humør med sig.

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg har taget mit kørekort hos Kjærgaard Køreskole Varde. Hele forløbet har været fantastisk, der har ikke været noget at sætte en finger på.
Min kørelærer har været Tom og med ham har man kunne være sig selv - ingen dumme spørgsmål, god, let og forståelig læring. Snakkene handler om alt mellem himmel og jord når man er ude at køre!
Det kan klart anbefales at tage kørekort hos Kjærgaard!

Odpowiedź od Kjærgaard Køreskole ApS
Jeg syndes folk skal tage sit kørerkort i Kjærgaard køreskole der er mega godt fællesskab der nede og det er mega sjovt jeg tog mit kørerkort i Varde