Kitwerkdirect Recenzje 119

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gregory is een aardige en beleefde man en daarbij een echte vakman. Tijdens zijn werkzaamheden hebben we een goed en gezellig gesprek gehad terwijl Gregory zijn vakmanschap handhaafde. Kortom indi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gregory is makkelijk in contact, reageert snel en heeft heel net werk geleverd. Hij heeft onze badkamer en keuken opnieuw gekit. Zeer tevreden over de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Oceniono na 5 z 5

Goede ervaring met kitwerk direct. Is snel met reageren, denkt mee en komt makkelijk tot een afspraak. Sociale rustige maar bovenal kundige man, die de tijd neemt om alles netjes en secuur te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gregory een paar jaar geleden via internet gevonden voor mijn keuken. Dat heeft hij toen fantastisch gedaan. Onlangs had ik lekkage in de badkamer en heb ik hem opnieuw gebeld. Binnen dag stond de af... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wykonawca
  2. Złota rączka

Napisane przez firmę

Welkom op de Trustpilot-pagina van KitwerkDirect! Ik streef ernaar om mijn klanten de beste service en kwaliteit te bieden als het gaat om kitwerk. Uw tevredenheid is mijn topprioriteit, en daarom waardeer ik uw feedback en beoordelingen hier op Trustpilot enorm. Uw ervaringen helpen mij niet alleen om te groeien en te verbeteren, maar ze bieden ook waardevolle informatie voor anderen die overwegen gebruik te maken van mijn diensten. Heeft u onlangs gebruik gemaakt van mijn diensten? Deel dan uw ervaring en laat mij weten hoe ik het heb gedaan! Als u overweegt om met mijn samen te werken, nodig ik u uit om de beoordelingen van mijn tevreden klanten hieronder te lezen.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Superfijn bedrijf

Superfijn bedrijf. Duidelijke en snelle communicatie. Hield rekening met het feit dat ik het werk graag snel wilde laten plaatsvinden. Zeer vriendelijk, netjes gewerkt en het eindresultaat is perfect.

2 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Goede en prettige service!

Gregory is vriendelijk en werkt netjes. Hij neemt de tijd en levert goede service. Ik had een extra vraag voor de kit rondom mijn gootsteen en hier heeft hij ook bij geholpen (ook al was dit niet mijn oorspronkelijke hulpvraag).
Hele goede ervaring en zou hem in het vervolg opnieuw benaderen!

27 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Ontzettend tevreden met het kitwerk

Ontzettend tevreden met het kitwerk! Gregory heeft bij ons de douche opnieuw gekit en dat heeft hij echt perfect gedaan. De afspraak was snel geregeld en hij kon op korte termijn beginnen. Hij werkt snel, laat alles netjes achter en is vriendelijk. Zeker een aanrader als je iemand zoekt die vakkundig en betrouwbaar is!

10 września 2024

Netjes

Netjes

Werkt erg netjes en de communicatie is correct! Vloer ziet er heel mooi uit!

9 września 2024

Afspraken nagekomen

Afspraken nagekomen, volgens afgesproken tijd gestart en volgens afspraak in de badkamer kit verwijderd en super netjes opnieuw gekit. Wij zijn zeer tevreden en raden Greg 100% aan. Gr, Raymond uit Utrecht.

28 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik ben ontzettend tevreden met de…

Ik ben ontzettend tevreden met de service en het vakmanschap van Kitwerkdirect. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ik met een professional te maken had. De communicatie verliep vlot en helder.

De kwaliteit van het kitwerk is top! Elke naad is strak afgewerkt en het resultaat ziet er perfect uit. Wat ik vooral waardeerde, was het deskundige advies over de juiste kitkleur; Greg dacht echt mee om de beste match voor mijn badkamer te vinden.

Kortom, ik kan Kitwerkdirect aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar hoogwaardig kitwerk!

27 sierpnia 2024

Aanrader!

Snelle reactie ontvangen op mijn vragen. Goede communicatie en duidelijke afspraken gemaakt.

Afgeleverde werk is top en ziet er perfect strak uit. We zijn erg tevreden alles ziet er prachtig uit.

Verder erg vriendelijk en neemt de tijd om één en ander uit te leggen. Echte professional.

Absolute aanrader, zeker 5 sterren.

26 sierpnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Goede kitter voor nette prijs

Greg is een goede kitter die snel en netjes werkt.
Hij reageert snel, komt zijn afspraken na en doet zijn werkzaamheden voor een eerlijke prijs.
Ook denkt hij mee in welke kitkleur het beste past.
Kortom, aan te raden!

19 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden met het resultaat.

Zeer tevreden met het resultaat.
Gregory is een fijne rustige man, afspraak maken kon op korte termijn, neemt de tijd voor je vragen en werkt netjes, met een strakke afgewerkte badkamer als resultaat.

16 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

We zijn erg blij met Kitwerkdirect!

We zijn erg blij met Kitwerkdirect!
Hij heeft bij ons 2 keer gekit en beide keren zijn we zeer tevreden. Denkt mee, reageert snel en komt makkelijk tot afspraak.

Als persoon zeer rustig, klantvriendelijk en werkt netjes. Zeker anderen aan te raden wat we inmiddels ook hebben gedaan.

17 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej