Reakcja na opinię
Tüm kitab.nl ailesine samimi calismalarindan dolayi cok tesekkur ederim. Bulunmasi neredeyse imkansiz, nadir kitaplari dahi titizlikle tedarik ettiler. Sayfasi,kapagi yaralanmamis, elimle secip almisc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bazı hikâyeler sadece kitaplarda yazmaz; bazıları yaşanır, hissedilir ve nesilden nesile aktarılır. Işte Kitap.nl’nin hikâyesi de böyle başladı… 2001 yılında, sevgili Kemal Amcamız, içindeki büyük kitap sevgisiyle Hollanda’nın ilk online Türkçe kitap satış sitesini kurdu. O, kitapları sadece birer kitap olarak görmedi; her birini, bir dünyaya açılan kapı olarak sevdi. Yıllar boyunca sayısız okurun hayatına dokundu, insanları en güzel hikâyelerle, en değerli bilgilerle buluşturdu. Biz ise, kitaplara gönülden bağlı iki kadın girişimci olarak, bu güzel mirası devraldık. Kemal Amca’nın emekle, sevgiyle kurduğu bu dünyayı daha da büyütmek, daha fazla insana ulaştırmak için buradayız. Çünkü biliyoruz ki, kitaplar yalnızca sayfalardan ibaret değil; onlar bizi anlayan, bize yol gösteren, bazen de içimizi ısıtan dostlarımızdır. Kitap.nl olarak, sadece bir alışveriş sitesi değil, kitap tutkunlarının buluştuğu bir yuva olmak istiyoruz. Yeni yazarlar keşfetmeniz, eski dost kitaplarınıza kavuşmanız, her satırda yeni dünyalara açılmanız için buradayız. Kitapların büyüsüne inanıyor, bu yolculuğa sizlerle devam etmekten gurur duyuyoruz. Birlikte daha çok hikâye biriktireceğimiz nice yıllara…
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kitap sağ salim geldi. Hiçbir yerinde yıpranma, ezilme veya hasar yoktu. İçindekilerin hepsi eksiksiz çıktı. Üründen ve alışverişten çok memnun kaldım. Bundan sonra kitaplarımı hep buradan alacağım. Teşekkür ederim.📚😊
De levering is erg snel en ik kan hier altijd alle boeken vinden waar ik naar op zoek ben. Echt een aanrader!

Odpowiedź od www.kitap.nl
Hele goede service en een groot assortiment aan boeken. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od www.kitap.nl
Kitap 6-9 iş günü içinde gelecek yazıyor süre çoktan doldu hala gelmedi. Whatsapp'tan iletişime geçtim özür dileme yok bi şey yok, kitabınız bu hafta kargoya verilecek diyor daha. Online'dan hiçbir şeyi takip edemiyorsun iptal etsen direkt edemezsin illa biriyle iletişime geçmen lazım. Hiç profesyonel bir sistemleri yok.

Odpowiedź od www.kitap.nl
Ik ben super tevreden met mijn bestelling bij kitap.nl,een snelle en vriendelijke service

Odpowiedź od www.kitap.nl
Ik kan alle boeken die ik zoek op deze website vinden. Ik had een keer een probleem met mijn wachtwoord, maar nadat ik dit had gemeld, werd het snel opgelost. De levering is uitstekend. Er worden geen beloftes gedaan die niet nagekomen kunnen worden. Ik ben erg tevreden over mijn boekhandel en raad deze zeker aan!

Odpowiedź od www.kitap.nl
Kitap.nl’den ilk defa üye olmadan alışveriş yaptım. Satın aldığım kitap yeni çıktığı için Türkiye’den temin edileceği yazıyordu ve açıkçası biraz geç gelir diye düşünmüştüm. Ancak firma o kadar hızlı davrandı ki, cumartesi akşamı verdiğim sipariş cuma günü öğlen Belçika’daki adresime ulaştı! Kargo süreci beklediğimden çok daha çabuk ilerledi. İçinden çıkan nazik teşekkür kartı için de ayrıca teşekkür ederim. Güvenilir ve çok hızlı bir alışveriş oldu.
Türkçe kitaplara erişim sağlanması elbette çok değerli ama buradaki fiyatlandırmanın mantığını gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
Örneğin Charlie Mackesy’nin “Çocuk, Köstebek, Tilki ve At” kitabı Türkiye’de indirimli olarak yaklaşık 500 TL’ye (yaklaşık €11-12) bulunabiliyorken burada €37+ fiyatla listelenmiş durumda. Üstelik buna kargo dahil değil ve teslim süresi de 6-9 iş günü olarak belirtilmiş.
Benzer şekilde “Eleanor Oliphant Gayet İyi” kitabı Türkiye’de indirimde yaklaşık 179 TL’ye (yaklaşık €4) satılırken burada €14.70 fiyatla listeleniyor.
İşin ilginç tarafı şu: Türkiye’deki sitelerden bireysel sipariş verip uluslararası kargo ödendiğinde bile toplam maliyet çoğu durumda daha düşük kalıyor.
Bu seviyedeki fiyat farkı artık yalnızca ithalat veya lojistik maliyetiyle açıklanabilir görünmüyor. Gerçekten bu fiyatlandırmanın mantığını anlayabilen varsa açıklasın lütfen.

Odpowiedź od www.kitap.nl
Birkac farkli siteden kitap siparisi verdim ama ya cok gecikti ya da hic gelmedi, o yuzden baya hayal kirikligi yasadim. Sonra Kitap.nl’yi denedim ve aradigim kitaplarin hepsini bulabildim. Hatta sitede olmayanlari sordum, sag olsunlar hemen eklediler. Gercekten ilgililer. Artik kitap alisverisi icin baska yere bakmam, yeni kitapcimi buldum diyebilirim
Kitaplarim zamaninda ve özenle paketlenmis sekilde geldi. Musteri hizmetleri ayrica cok tatli ve anlayisli. Sorularima hizlica cevap verdiler. Tesekkurler Kitap.nl
Hartelijk dank voor uw interesse. Als Turk die in Nederland woont, is het beste wat ik kan doen naar een café gaan en een boek lezen. Mijn eerste bestelling is zonder problemen aangekomen; het is een fantastische boekwinkel die warm, vriendelijk en zorgzaam is

Odpowiedź od www.kitap.nl
Kitap çok güzel keyifle okuyorum kitabın adı keşke tanımasaydım seni

Odpowiedź od www.kitap.nl
Mütevazi ve kaliteli müşteri hizmetine/iletişimine hayran kaldığım bir Kitabevi sonunda buldum. Ürün ellerinde yoksa veya sipariş gecikmesinde Whatsapp’ten direk iletişime girerek, başka bir çözüm öneriyorlar. Çok memnun kaldım. Teşekkürler kitap.nl.

Odpowiedź od www.kitap.nl
Ik heb onlangs boeken gekocht via kitap.nl en ben erg tevreden over mijn ervaring. De klantenservice reageerde snel en heeft mij goed geholpen bij mijn vragen. Alles verliep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend tevreden over Kitap.nl! De website is overzichtelijk en het aanbod is ruim, vooral als je op zoek bent naar Turkse boeken. Bestellen gaat snel en eenvoudig, en de levering was verrassend vlot. De boeken waren netjes verpakt en in perfecte staat aangekomen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve boeken en goede service!

Odpowiedź od www.kitap.nl
Tavsiye ederim , güvenilir, kitaplarinizi sorunsuz alirsiniz.

Odpowiedź od www.kitap.nl
Ruime keuze aan boeken, snelle levering en uitstekende service. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od www.kitap.nl
Ik heb een zeer goede ervaring met Kitap als online boekenwinkel. De website is overzichtelijk en het bestellen gaat snel en eenvoudig. Het assortiment is groot en de boeken worden netjes verpakt en op tijd geleverd. Ook de communicatie over de bestelling is duidelijk. Al met al een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker boeken zal bestellen. Zeker een aanrader voor iedereen die graag online boeken koopt.

Odpowiedź od www.kitap.nl
Was op zoek naar een turkse boek om cadeau te geven. Contact gehad met kitap.nl zij hebben mij zeer goed geholpen en gezorgd dat ik een leuk boek heb cadeau gegeven. Boek snel ontvangen!! Personeel Deskundig en vriendelijk!!

Odpowiedź od www.kitap.nl
Meerdere Turkse kinderboeken besteld die ik elders niet kon vinden. Erg blij mee met mijn aankoop. Snel geleverd en netjes verpakt. Tot de volgende keer.

Odpowiedź od www.kitap.nl
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.