1. Kręgarz

Kiropraktor i Kolding med fokus på nærvær og empati. Enkelte problemstillinger i ryg, nakke, arm eller ben løses. Hvis der er brug for det bliver sammenhænge i kroppen vurderet og behandlet. Effektiv behandling af rygsmerter, nakkesmerter, idrætsskader, overbelastning, kold skulder, tennisalbue, hælspore mv.

4,3

Doskonała

Kirobalance i Kolding.

Jeg vil varmt anbefalde Kirobalance i Kolding.
Mette er meget dygtig og empatisk.
Efter et par behandlinger blev min mand fri for stærke smerter, opgivet af læger.

16 grudnia 2025

Koldings bedste kiropraktor

Jeg kan varmt anbefale Roar eller mette som kiropraktor, har bøvlet maget med min skulder når jeg skal spænde moment på jobbet efter 4 gange er min skulder som ny født.. denne her gang var min nakke låst, det blev klarede efter 2 gange men med store forandringer efter 1 besøg..

4 grudnia 2025

Positiv oplevelse

Jeg kom til skade med ryggen omkring nytår og fik hurtigt en tid hos Kirobalance. Mette fandt hurtigt frem til den rette behandling, og jeg mærkede hurtig lindring. Efter endt forløb kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger – venlig og imødekommende service hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert anbefale både Mette Bidstrup og Kirobalance

30 grudnia 2024

Altid imødekommende

Altid imødekommende og jeg blev altid mødt med smil. Roar er en klar anbefaling, hjalp mig med et hold i ryggen. Tak for god behandling
-17 år

2 listopada 2022
Logo Kirobalance

Odpowiedź od Kirobalance

Hej Marie
Tak for de fine ord.
MVH Roar

The best kiropraktor!!!

At the age of 40 and having visited chiropractors for 22 years, i have finally found the best and his name is Roar. Using his knowledge of balance in your body he quickly finds the problems you know about and those you don't. There's no hesitation in what he does only precision and relief. You have a customer for as long as im alive!!

You will not regret visiting kirobalance!

20 października 2022
Logo Kirobalance

Odpowiedź od Kirobalance

Thanks Thomas! Hopefully you will also find a way with less need for treatment!
Greetings, Roar