Zobacz, co mówią recenzenci
God stemning, lærerigt og fokuseret - alt i top! Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kirke Hyllinge Køreskole. Sonny er uden tvivl den bedste kørelærer - og resten af holdet :) man kunne ønske s... Zobacz więcej
Er generhverver og bestod køreprøven den 16. april 2026 - i første forsøg. Jeg kan varmt anbefale Kirke Hyllinge Køreskole, den pragmatiske tilgang til undervisningen, gør at den var i øjenhøjde og... Zobacz więcej
Kirke Hyllinge køreskole, er det helt rigtige valg af køreskole. Sonny, Louise og Stine ligger så meget tid og fokus på sine elever. Og allerede fra første dag, følte jeg mig tryg i deres nærvær og i... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Kirkevej 2 C, 4070, Kirke Hyllinge, Dania
- kontakt@kirkehyllinge-koreskole.dk
- kirkehyllinge-koreskole.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bedste køreskole!
Jeg kan varmt anbefale Kirke Hyllinge Køreskole! Undervisningen er professionel, grundig og samtidig afslappet, så man føler sig tryg gennem hele forløbet. Sonny er dygtig til at forklare og sørger for, at man er godt forberedt til både teori- og køreprøven.
Der er en god stemning på holdene, og man får altid den hjælp og støtte, man har brug for. Jeg følte mig sikker bag rattet og lærte meget undervejs. En fantastisk oplevelse fra start til slut – klart 5 stjerner herfra!
Super godt forløb
Super godt forløb. Du får alt den information du har brug for tidligt i forløbet og de er super ærlige om alt hvad man kan forvente, både ifht. pris, lektioner og de mange øvelser man skal igennem. Jeg var så heldig at have Sonny som min kørelærer, og for at være ærlig, så kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. Super tålmodig og helt igennem en rigtig venlig fyr. Jeg anbefaler helt klart Kirke Hyllinge Køreskole!
Virkelige gode kørelærer som har humor…
Virkelige gode kørelærer som har humor og styr på de unge😊
Den bedste køreskole
God stemning, lærerigt og fokuseret - alt i top!
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kirke Hyllinge Køreskole. Sonny er uden tvivl den bedste kørelærer - og resten af holdet :) man kunne ønske sig til ens unge menneske. Han er tålmodig, proffessionel og god til at skabe en tryg stemning bag rattet - også når der er nevøsitet i starten.
Hvis du leder efter en køreskole, der virkelig går op i dine fremskidt og giver dig selvtillid i trafikken, så er Sonny & Co det helt rigtige valg.
Ville vælge dem til enhver tid :)
Smil
Louise
Kæmpe anbefaling!
Helt igennem fantastisk oplevelse jeg har haft hos Sonny og team hos Kirke Hyllinge køreskole. Der er styr på tingene, de er grundige i al undervisning og alt det praktiske.
Både Sonny, Louise og Stine er alle helt vildt rare mennesker, fra første gang man træder ind på køreskolen formoder de at få skabt en følelse af at man har været gået der i flere måneder og man allerede er en del af den store “familie” som der er på køreskolen.
Sonny er en vidunderlig kørerlærer som gør hver enkelt tur helt vildt fed, sjov og på samme tid læringsfuld.
Hele mit forløb er kørt som smurt hos dem, og jeg følte mig helt sikker, tryg og klar til begge prøver grundet så grundig undervisning som der har været fra dag 1 på køreskolen.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!!
Hvorfor du SKAL vælge kirkehyllinge køreskole
Kirke hyllinge køreskole fokusere ikke bare på at give dig et kørekort men at lære dig at køre bil. Du får et tæt forhold med køreskolen og får lærige og sjove teori/køre timer. en fantastisk oplevelse og Kan ikke anbefale andet end Kirke hyllinge køreskole, fordi det er det bedste.
Bedste oplevelse!!
Jeg havde den bedste oplevelse med Kirke Hyllinge Køreskole. De gjorde det så godt og var rigtig gode til at tage imod elever og arbejde med dem for at finde den bedste læringsplan, der hjalp dem mest muligt.
Personligt føler jeg, at jeg fik enormt meget hjælp og fik tilrettelagt undervisningen til mig specielt, for at hjælpe mig bedst muligt. Jeg ved også, at de gjorde det samme for de andre elever.
Jeg synes, det var en virkelig god og tryg oplevelse, helt klart bedre end hvad man har hørt om de andre køreskoler. Kan varmt anbefales.
Er generhverver og bestod køreprøven…
Er generhverver og bestod køreprøven den 16. april 2026 - i første forsøg.
Jeg kan varmt anbefale Kirke Hyllinge Køreskole, den pragmatiske tilgang til undervisningen, gør at den var i øjenhøjde og let forståelig, både for mig, men også for de unge mennesker som deltager i denne.
Mange tak til Sonny, Louise og Stine skal lyde herfra.
Jeg kan varmt anbefale Kirke Hyllinge…
Jeg kan varmt anbefale Kirke Hyllinge Køreskole! Jeg startede den 1. december og stod med kørekortet i hånden allerede efter kun 3,5 måned – et virkelig effektivt og veltilrettelagt forløb.
Hele processen gik utrolig glat, og jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, hvilket siger meget om kvaliteten af undervisningen.
Jeg havde Sonny som kørelærer, og han var helt igennem fantastisk. Han er forstående, ærlig og professionel, og samtidig rigtig dygtig til at lære fra sig. Man føler sig tryg bag rattet, og han sørger for, at man udvikler sig i sit eget tempo.
Selve køreskolen er også rigtig fin, og bilen man kører i er både god og nem at starte i, hvilket gør det hele endnu mere overskueligt som ny bilist.
Hvis du gerne vil have kørekort hurtigt, men samtidig vil være sikker på at lære det ordentligt og i trygge rammer, så er Kirke Hyllinge Køreskole helt klart det rette valg! 🚗💨
Som forældre
Som forældre, vil jeg gerne give 5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alt har bare kørt på skinner, og jeg har været tryg i hele forløbet.
Vi købte en pakke løsning, og det har bare fungeret så godt. Tak til Sonny, for at finde en hurtig tid til køreprøve, lige så snart teorien var bestået ⭐️
Absolut en køreskole, der er værd at køre efter 🛻💨
Fem STORE stjerner!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Der er simpelthen FEM ud af fem STORE STJERNER til Louise og Sonny, som er de to dygtige kørelærere bag Kirke Hyllinge Køreskole!
Skal du, eller en du kender, i gang med at tage kørekort, vil jeg på det VARMESTE anbefale dig Kirke Hyllinge Køreskole.
På denne køreskole bliver du mødt af søde, empatiske, rummelige, tålmodige, ærlige og ikke mindst fagligt bomstærke kørelærere, med højt humør og totalt styr på hele kørekort-processen fra start til slut.
De mestrer at gøre det komplicerede helt ukompliceret, og du møder stor støtte i hvad end du har med i bagagen.
De udviser en sjælden set hjælpsomhed og fleksibilitet, når alle de mange køretimer mm skal passes ind i kalenderen.
De har i deres hyggelige lokaler skabt en skøn atmosfære, og kræser om eleverne med lækkerier, så koncentrationen holdes igennem selv det tungeste teoristof.
- OG næsten vigtigst af alt, så får du en tryg og dygtig ny bilist ud af deres køreskole!
Kort sagt - den BEDSTE køreskole!!
Mange hilsner fra
Tanja /mor til Olivia, 17 år.
Er så glad for jeg valgte kirke…
Er så glad for jeg valgte kirke Hyllinge kørerskole, virkelig ret sted at være. Jeg havde Sonny som kørerlærer mega god til at hjælpe og gøre en tryg i at man faktisk er god. (Han har også givet min søster og bror Kørerkort som har diagnoser som adhd og meget ordblind og glemsom, så Sonny kan alt)
Jeg var på kravlegård med Louise og hun er simpelthen også mega sød. Stine som sider ved computer er også den bedste hjælp hun kan svare på alt og har styr på alt, hvis du laver fejl ændre Stine på det! Bedste kørerskole værd at vælge hvis du gerne vil bestå og have god kommunikation med hinanden 😻🏎️
Helt igennem fantastisk forløb…
Helt igennem fantastisk forløb hos kirke Hyllinge køreskole. Jeg havde personligt Louise som kørelærer og jeg følte mig tryg og komfortabel til alle kørertimer. Både Louise, Sonny og Stine var en kæmpe hjælp med info, spørgsmål, tryghed og så havde vi altid gode, spændende og læring timer. Kan varmt anbefales
Louise, verdens bedste kørelærer
Super god køreskole. Jeg har været helt igennem lykkelig over mit valg om køreskole endte her.
Hele teamet omkring køreskole er helt fantastisk. De er helt vildt søde og imødekommer alle de problematikker der måske ville kunne opstå. Jeg havde personligt en rigtig dejlig oplevelse med min kørelærer Louise. Hun hjælper dig med alt og fantastisk til at dulme nerverne når du så endelig står på dagen.
Så hvis du ønsker en kørelærer som gør det muligt at lære, grine og føle dig tryg på samme tid, så kan jeg varmt anbefale Louise.
Fantastisk forløb hos Kirke Hyllinge køreskole
Efter et godt forløb hos Kirke Hyllinge køreskole må jeg sige at jeg er meget tilfreds. Sonny er god til at lære både teori og kørsel.
Han er god til at holde samtale og sikre at der er plads til alle. Han har også styr på tingene, og sikre at man er klar til en køreprøve.
Bedste køre skole overhovedet
Bedste køre skole overhovedet.
Vis du ville starte et sted hvor du er gangteret en god oplevelse og massere af hygge så start her.
Hvis du er i tvivl om hvilken køreskole…
Hvis du er i tvivl om hvilken køreskole du skal vælge, så tøv ikke med at vælge Kirke Hyllinge Køreskole. Jeg havde selv oplevelsen af at have Sonny som kørelærer. Alting bliver forklaret på en rolig måde der er til at forstå. Planlægningen af forløbet bliver lavet så det passer helt perfekt til en udvikling. Sonny tjekker op på om du øver dig på teoriprøven, og tekniske spørgsmål til køreprøven hjemme, og er på nakken af dig hvis du ikke får det gjort. Præcis som det bør være. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, og det tror jeg ikke var lykkedes hvis jeg havde valgt en anden køreskole.
Hvis du vil bestå hurtigt og trygt – vælg Kirke Hyllinge
Kirke Hyllinge Køreskole er uden tvivl stedet man skal vælge.
Jeg skiftede fra min tidligere kørelærer, fordi vi ikke matchede, og fordi tingene aldrig blev forklaret på en måde jeg forstod. Jeg dumpede teoriprøven tre gange hos den gamle køreskole – men hos Kirke Hyllinge Køreskole bestod jeg første gang.
Sonny er simpelthen en kørelærer i en klasse for sig. Han forklarer alt roligt, grundigt og på en måde der gør at man forstår det med det samme. Han går i dybden, er tålmodig og gør undervisningen personlig og tryg. Jeg fik rettet mine fejl hurtigt, og bestod også køreprøven i første forsøg.
Hvis du overvejer køreskole, eller er utilfreds med din nuværende, så gør dig selv en tjeneste og gå til Sonny. Det er det bedste valg jeg har taget, og jeg kan 100% anbefale Kirke Hyllinge Køreskole.
10 stjerner til den bedste køreskole!
10 stjerner!
Vi skiftede fra en kørelærer i Holbæk til Kirke Hyllinge og hold da op, det har vi ikke fortrudt! Hele vejen igennem har vi oplevet jeres helt særlige tilgang til de unge mennesker og man kan mærke at I har et oprigtigt ønske om at hjælpe! Vi kan ikke få armene ned og der er ingen tvivl om at yngste sønnen også skal tage sit kørekort hos jer! Tak for jer!
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.