super goede kwalitatieve producten zoals kleren , tassen & nog meer Heb er al vaak op besteld en nooit problemen mee gehad is 100% betrouwbaar vandaar dat ik altijd bij hun bestel ze hebben niet all... Zobacz więcej
Kingofdripeu
Zobacz, co mówią recenzenci
ik heb de moncler grijze moncler maya gekocht eind 2024 ik heb deze nu nog steeds draag hem nu nog dagelijks houdt me lekker warm nfc scan werkt nog altijd geen fouten in de jas kwa losse touwtjes e... Zobacz więcej
Topkwaliteit aan topprijzen en altijd super vriendelijk wanneer hij langskomt voor levering👌 Heb al 4/5 keer gekocht en heb nog nooit te klagen gehad, volledig zelfde kwaliteit als in winkel alleen... Zobacz więcej
Bodywarmer en Jas gehaald allebei roept gwn kwaliteit bodywarmer meer dan 6maand geleden gehaald nog steeds top staat dat is pas kwaliteit.. Jas is ook lekker warm en goeie kwaliteit
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hoogste 1:1 Kwaliteit op de markt. Hoogwaardige producten van top kwaliteit Gevestigd in België
Dane kontaktowe
Belgia
- kingofdripeu.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Beste kwaliteit altijd correct en snel
Heb 23 juni de airpods pro besteld en…
Heb 23 juni de airpods pro besteld en betaald, maar tot op heden niks ontvangen.
Heb ze inmiddels ontvangen.

Odpowiedź od Kingofdripeu
De kwaliteit van de kleren zijn altijd…
De kwaliteit van de kleren zijn altijd de beste snelle levering en rap geleverd
Echt de beste kwaliteit van…
Echt de beste kwaliteit van trainingspak dat ik me kan voorstellen
Bon quality
Vandaag mij Gucci slippers en Hermes slippers 2 Essentials sets binnen gekregen. Top kwaliteit letterlijk 1/1
Deze broeder heeft de beste kwaliteit…
Deze broeder heeft de beste kwaliteit in heel de benelux koop al 5 jaren van hem alles was altijd top kwaliteit en altijd de snelste van iedereen
Top kwaliteit ben heel te vrede met…
Top kwaliteit ben heel te vrede met mijn Under Armour trainingspak top service zal zeker nog nieuwe halen
Voor de beste kwaliteit op de markt…
Voor de beste kwaliteit op de markt moet je echt hier zijn. Kleding van hoogste kwaliteit. Zelf Lacoste setje gehaald en al eens een prachtige jas. Dit is top materiaal!! Voor deze prijzen ook echt een aanrader. Goeie gast ook en top service. Alles optijd, vriendelijk, en correct 👍🏽 5/5 sterren!!!!!
Beste kwaliteit dat ik al gezien heb
Beste kwaliteit dat ik al gezien heb
Beste in europa
Vandaag 3 paar schoenen trainingspak en zomersetje gehaald alles top kwaliteit net zoals echt niks op aan te merken ook snelle levering en top service ga zeker nog bestellen
Happy And Statisfied
Statisfied.
I ordered and got it late, i talked a lot to the service help and they helped me. They even gave me extra items because they sent it late deu to some issues overall i am happy i got my stuff + the extras.
Heel goede kwaliteit kleren
Heel goede kwaliteit kleren! Net zoals in de winkel. Levertijd kon wel wat sneller!
Goede kwaliteit en levering even snel…
Goede kwaliteit en levering even snel als een raket 🚀
Top kwaliteit!
Top kwaliteit!
Zit ook heel lekker, zeker zijn geld waard!
Vandaag besteld en vandaag thuis en brute kwaliteit
Vandaag besteld en vandaag thuis. Niet alleen snelle levering maar ook kwalitatief.
Ik zou hem aanraden aan iedereen!!
Koop die zotte kwali
2 de keer dat ik bestel en elke jeer opnieuw top kwaliteit zeker aanrader
Zeer vlotte levering 😄😄😄 en goeie…
Zeer vlotte levering 😄😄😄 en goeie kwaliteit mannen
Dit is echt top kwaliteit zeker een 5sterren
Dit is echt top kwaliteit zeker een aanrader kingofdripeu zeker checken en bestellen zou ik zeggen heb geen spijt van mijn producten
Review asics nyc
Communication is verry good
And The quality is also verry good
Doświadczenie Trustpilot