Sublim Service! Min mand og jeg har begge besøgt Kingdæk Amager på Englandsvej og vi har kun én ting at sige: TAK! Tak for venligheden, den gode og hurtige service samt den løsningsorienterede tilga... Zobacz więcej
Jeg har for nyligt haft min Porsche Taycan inde hos Kingdæk Amager. Fin service! Hurtig ekspedering og til fornuftige priser.
Ok oplevelse Rigtig god hurrig og service Holder aftaler Jeg fik købte og skift dæk til vinterdæk To ting de ikke har gjordt fuldt luft i dæk, jeg var opdraget dæk er ikke fuldt luft i dæk så,... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til King Dæk i Englandsvej, hvor vores ambition er at blive Danmarks førende og mest prisvenlige dækforhandler – og det vil du opleve som vores kunde! Vi tilbyder kun markedets bedste dæk, både nye og brugte. Vi vægter løbende opdatering af vores viden inden for optimering og afbalancering, hvilket sikrer dig en tryg og sikker køreoplevelse. Uanset om det drejer sig om store eller små opgaver, står vores venlige team klar til at hjælpe – alt afhængigt af din bil og dens behov. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om din bil eller dækstørrelse. Din tilfredshed er vores fornemste mål.
Englandsvej 195, 2300, København S, Dania
- englandsvej@kingdaek.dk
- kingdaek-amager.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super sted
Jeg har for nyligt haft min Porsche Taycan inde hos Kingdæk Amager.
Fin service! Hurtig ekspedering og til fornuftige priser.
Sublim Service!
Sublim Service!
Min mand og jeg har begge besøgt Kingdæk Amager på Englandsvej og vi har kun én ting at sige: TAK! Tak for venligheden, den gode og hurtige service samt den løsningsorienterede tilgang i havde til de udfordringer vi kom med. Det kan varmt anbefales og 5 kæmpe stjerner herfra
Han var super hjælpsom og hurtig
Han var super hjælpsom og hurtig, der var ikke noget at klage om 👍👍
Fik skiftet dæk i dag
Fik skiftet dæk i dag – super hurtig service og god pris. Personalet var venlige og professionelle. Jeg er meget tilfreds.
Hurtigt og godt!
Fik en go pris på vinterhjul, og en ualmindelig go og hurtig service…. Ja alt fra skift til lufttryk til bilen stod pakket med de gamle sommerdæk! Tak for det!
Købte nye dæk og fælge fik en god pris…
Købte nye dæk og fælge fik en god pris på dem og hurtig tid til skift fra vinter dæk til sommer dæk top service og bare en rigtig god oplevelse jeg kan kun anbefale dette sted fik kaffe mens jeg ventede mohammed kan sit job 100 procent
Top klasse Tak
Superservice
Superservice, kan varm anbefales. Det var en skøn oplevelse at få skiftet dæk. Hurtig og fin service.
Super dygtig
Super oplevelse….
Super oplevelse….
Fantastisk kundeservice - god pris
Jeg kan kun anbefale King dæk Amager
Pålidelig og super god service… Har…
Pålidelig og super god service… Har været der 2 gange og begge gange på en søndag
Behageligt personale og hurtigt og godt…
Behageligt personale og hurtigt og godt arbejde til en rigtig billig pris!
Kim Ryu Hansen
Smilende og serviceminded
Mit baghjul havde tabt en del luft over 2-3 nætter, og jeg tænkte derfor at det måtte være punkteret. Jeg var på udkig efter nogen som kunne lappe punkterede dæk, og Kings Dæk poppede op. Jeg kendte intet til dem, men det er nu helt sikkert at hvis behovet skulle opstå igen, så ved jeg hvor jeg skal køre til samt anbefale videre til venner og familie. Jeg gav dem et kald, og under 1 time efter kunne jeg aflevere min bil hos dem. Heldigvis var det ikke punkteret, men Mohammed gav det et grundigt tjek og var super nem at snakke med. Smilende, imødekommende og super service. Kan klart anbefales!
God service og god pris
Fik 4 vinterdæk med fælge til en rigtig god pris, dækkene levede helt op til beskrivelsen, de var næsten ubrugte, til under halv pris👍
Kan anbefales, god og hurtig service.
God og hurtig service. Mohamed er kundeorienteret og løste mit problem med udskiftning af et sprunget dæk samme dag, til en fair pris.
Kan anbefales!
Super god service og hurtigt skift af…
Super god service og hurtigt skift af punkteret dæk 😀
Ok oplevelse
Ok oplevelse
Rigtig god hurrig og service
Holder aftaler
Jeg fik købte og skift dæk til vinterdæk
To ting de ikke har gjordt fuldt luft i dæk, jeg var opdraget dæk er ikke fuldt luft i dæk så, er nødt til at køre til tanker station og fuldt i dæk
og de ikke har skrive ( hvilike dæk skal sidde hvor)
Ved ikke hvor dæk skal sidde være
Derfor jeg giv 4
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har købt mine vinterdæk+fælge hos King Dæk Amager og jeg er meget tilfreds!
Jeg fik hurtigt en tid og fik service i topklasse. Venligt og troværdigt personale, samt gode priser og god vejledning. Kæmpe anbefaling herfra!
Fik reddet vores søndag
Fik en søm i dækket på en søndag lige i nærheden af king dæk som heldigvis var åben! King fik reddet vores dag. Super service. Hurtig betjening og meget venlig
Jeg har besøgt Kings dæk på amager 2…
Jeg har besøgt Kingdæk Amager 2 gange i denne uge , og har fået en top service begge gange . Fik en hurtig tid, tilset bilen og fixet problemerne med det samme i forhold til udskiftning af dæk, bremseskiver og bremsekoldser. Mohammed , var super professionel, imødekommende og ærlig/ transparent i forhold til reparationerne og til en god pris.
De varmeste anbefalinger herfra , det er hvert fald ikke sidste gang jeg bruger Kingdæk amager …
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.