Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer tevreden over de prachtige kwaliteit schoenen. Vandaag besteld, de volgende dag al in huis!! Ook bij een verkeerd bestelde maat zeer snelle retourverwerking en een volgend paar thuis!! Zeer atten... Zobacz więcej
We hebben sandaaltjes gekocht voor ons dochtertje, ze werden de volgende dag al geleverd. Bovendien erg leuk ingepakt met een klein presentje. Onze dochter zag het echt als een cadeautje! De schoenen... Zobacz więcej
Ik zou zeker opnieuw bij kinderschoenen kopen! Mijn bestelling was zeer netjes verpakt en er zat een duidelijke instructie bij mocht je de schoenen willen retouneren. Het leuke vond ik dat ze een brie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Breedstraat 28- 30, 3603 BB , Maarssen, Holandia
- 0346 744 028
- info@kinderschoenen.nl
- kinderschoenen.nl
Aanrader!
Uitstekende service en leuke schoentjes. Heel leuk verpakt binnengekregen
Top!
Mooie schoenen, goede en snelle levering. Leuk detail in de schoenendoos.....
top service
Super snelle levering!kwaliteit van is naar verwachting.Absolute aanrader voor mensen die willen bestellen..
Snelle levering en goede service
Mooi op tijd en netjes geleverd
Kinderschoenen heeft alles
Een mooie collectie kinderschoenen waar ik iedere keer weer slaag!
snel geleverd.
Had de schoenen sávonds besteld, en de volgende dag werden ze netjes geleverd. prima geregeld.
helemaal top!
Snel geleverd en prima verpakt! Alles precies zoals beschreven: absoluut aanrader.
Perfecte service, snelle levering.
Na twijfel over de kleur van de babyslofjes even met de winkel gebeld, bestelling wijzigen (andere kleur) was geen probleem. De slofjes (Shoesme babyslofjes) kwamen de volgende dag al binnen! Supersnel, en mijn dochter draagt ze met veel plezier!
Dik tevreden
Snelle levering, prima product en goede afhandeling van de retourzending (ik had enkele maten besteld).
Keurig!
Prima service, ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en deze werd keurig verpakt en met een leuk extraatje (gymtasje en frisbee) snel bezorgd.
Keurig verzorgd .
De bestelling was keurig verpakt en netjes optijd zoals vermeld op de site.
Ben erg tevreden.
Prima
Prima service, levering snel een dag na bestellen waren de schoenen binnen inclusief een kleinigheidje voor mijn dochtertje.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.