4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Dejligt sølvbryllup

Vi brugte Kims Telte til vores sølvbryllup med 50 gæster. Det hele klappede & telt blev opsat & nedtaget præcis som aftalt. Kæmpe anbefaling herfra - Kim er en mand man kan stole på👍

20 czerwca 2026

Oldschool god service

Kan helt klart anbefales! Brugte Kims Telte til mit bryllup, og det blev leveret, opsat samt afhentet som aftalt og endda til en god pris ift. markedet! Hos Kim er en aftale en aftale, og han sørger for god tydelig kommunikation hele vejen igennem processen! 5/5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har læst alle reviews og kan 120%…

Jeg har læst alle reviews og kan 120% tilslutte mig ALLE de positive kommentarer Fantastisk service, flot telt, hurtig og kompetent opsætning og nedtagning. Helt igennem et solidt firma, man kan stole på, og det er jo meget vigtigt i disse tider med flere useriøse og direkte svindel firmaer

13 czerwca 2022

Klar anbefaling herfra

God service. Klare aftaler. Flot og kraftigt telt med gulv der gav den perfekte ramme om vores konfirmation i haven. Meget fint samarbejde med Kim og hans medarbejdere!

24 sierpnia 2021

Super service

Super service, det er nu 13 år i træk vi bruger Kims Telte, til vores årlige sommerfest. Kan varmt anbefales.

30 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Vi fik anbefalet Kims Telte af én af…

Vi fik anbefalet Kims Telte af én af hans egne kon-kollegaer i branchen - med kommentaren om at Kim sætter telte op hele året og i alt slags vejr. Vi skulle bruge teltet til firmaarrangement i december måned - 125 mennesker. Kim overholder aftaler og er super nem at samarbejde med - Kan helt klart anbefales!

1 stycznia 2019
Oceniono na 5 z 5

Søde, pålidelige og fair priser

Søde og pålidelige. Lynhurtige! Kan absolut anbefale det!
Jeg manglede et telt akut til 270 personer. Fra jeg fik dem i telefonen til teltet var sat op gik der 4 timer. Og prisen var helt fair!

21 sierpnia 2018

service bare bedre

troede ikke det var muligt med så god en service. Stor fest med telt til 90 mennesker, borde og stole og masser af varme i teltet, det hele sat op mens jeg var på arbejde fredag, og pillet ned mandag, hvor jeg igen var på arbejde. jeg så dem slet ikke, kun regningen, som var helt ok med den service, der blev ydet

7 marca 2017
Oceniono na 5 z 5

Også reddet i sidste sekund

Da vores anden leverandør fortalte de ikke kunne levere 3 dage før vores bryllup - kom Kim og hans sjak - og reddede vores dag - kun de bedste anmeldelser herfra! Super flot det hele!

5 września 2016
Oceniono na 5 z 5

Firmaet der redede vores bryllup på stregen!

Vi har netop afholdt et fantastisk vellykket bryllup! 2 dage før brylluppet skulle være, gik der kludder i udlejningsaftalen af teltet fra firma X vi først havde lavet en aftale med – Firma X kunne ikke levere som aftalt og vi stod uden telt.
Vi kom i kontakt med Kims Telte, der hurtigt kunne rede situationen. Samme dag vi havde talt med dem kom de med et flot telt til os, dette på trods af stor travlhed og at deres arbejdsdag blev vældig lang. Fantastisk! Teltet var smukt, rengjort og i ulastelig stand. Prisen var yderst rimelig (selvom de vidste at vi næsten var parate til at betale hvad som helst grundet vores pressede situation).
Vores bryllup endte med at fungere fuldstændigt som planlagt og vi har samtidigt uofficielt valgt at gifte os med Kims telte som vores leverandør af telte til vores kommende havefester i mange mange år.

22 sierpnia 2016

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej