Respekt for at sælge pokemon til vejledende salgspris i en tid, hvor konkurrenter sælger dem til markant dyrere priser, der priser børn ud af hobbyen. Dette medfører dog selvfølgelig også en del eft... Zobacz więcej
Jeg føler mig snydt efter min oplevelse på jeres hjemmeside. Der var et “først til mølle”-tilbud, og jeg lagde to sæt i kurven, som blev bekræftet som tilgængelige. Da jeg gik til betaling me... Zobacz więcej
En af de eneste webshops tilbage der stadigvæk sælger Pokemon kort til offentlige priser. Kæmpe stor tommel op herfra!
I et hav af butikker der tager latterlig overpris på pokemon produkter, er det rart at se nogle stadig sælger dem til rimlige priser.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk kundeservice
Jeg søgte google tynd efter en helt bestemt engel figur. Denne havde kimskram i assorterede farve, jeg tog chancen og bestilte med en kommentar om et ønske om den hvide hvis muligt - kort efter kom pakken og selvfølgelig med en hvid engel i - fantastisk kundeservice.
Jeg har bestilt mange gange hos…
Jeg har bestilt mange gange hos virksomheden, men første gang jeg oplever utilfredshed.
Jeg modtager min pakke med manglende bodystocking, der står på en seddel at den er udsolgt, men firmaet har ikke kontaktet mig for at løse dette med nogle andre bodyer eller andet. Virkelig dårlig stil, og dette gør jeg ikke køber der igen!
Skuffende kundeservice
Bestilte en tshirt til min datter, der kostede 79,98kr og smed derfor 3 poser Hama perler oveni for at undgå bestillingsgebyr for små ordrer (under 100kr) Idag modtog jeg så Hama perlerne - ingen tshirt - der åbenbart var udsolgt. Det havde været god stil af virksomheden at kontakte mig for at høre om jeg fortsat ønskede at gennemføre ordren, når den væsentligste vare i ordren nu ikke kunne leveres. Resultatet blev i stedet at jeg har betalt 84 kr for 3 poser perler (heraf 39,95 i fragt) - skuffelse!!!
Anbefaler gerne til andre...
Anbefaler gerne til andre...
Bestilte garn til en god pris, hurtigt leveret 👍
Dem anbefaler jeg gerne
Gode priser og hurtig levering.
Jeg havde bestilt en stor ordre på tøj derfra og den kom efter et par dage. Jeg bestiller meget sandsynligt derfra igen :-)
Meget tilfreds med min handel
Meget tilfreds med min handel. Købte nogle bodyer fra name it, og modtog dem hurtigt efter. Handler der meget gerne igen.
Virkelig god service!
Kundeservice er helt fantastisk
Kundeservice er helt fantastisk. Har købt deres garn hvilket er god kvalitet og stemmer overens med beskrivelsen ( så tøv ikke med at købe deres garn ). Men jeg har lavet en fejl i min bestilling som jeg først opdager 3 mdr efter. Har smidt alt væk, så har kun farven på garnet, hverken kode eller LOT.
Får fat i en Annica fra kundeservice, og jeg skal lige love for jeg fik service på et helt nyt plan. Udover hun sikkert har rodet hele lageret igennem for at finde et enkelt nøgle garn, så fik jeg råd og vejledning til hvordan jeg kan undgå at dumme mig igen. På intet tidspunkt følte jeg jeg var en møg irriterende kunde ( som jeg ved jeg må ha’ været ). Høflig, hjælpsom og sød hele vejen igennem. Havde man kunne gi’ 10 stjerner, så havde de fået det.
5 * for produkt og 5 * for kundeservice. Tak for hjælpen Annica
Rigtig tilfreds
Rigtig tilfreds. Kommer til at handle børnetøj her igen.
Jeg var heldig
Jeg var heldig, at Kims Kram havde lige den vare jeg søgte. Jeg bestilte og betalte en tirsdag aften og torsdag eftermiddag havde jeg mine ting. Dejligt nemt og hurtigt. Tak.
Super
Jeg ledte efter noget legetøj, som var umuligt at finde andre steder. Landede så på hjemmesiden her.
Fint udvalg og fornuftige priser.
Dagen efter fik jeg en sms fra kundeservice at der var nogle farver de ikke havde og sendte billeder af det hun havde. Mega god stil.
Pakken kom hurtigt. Vil klart handle der igen.
Kim's Kram resolved a problem with my…
Kim's Kram resolved a problem with my online order in an exemplary way. I am more than happy to recommend this company.
Hurtig levering :)
Glad kunde :)
Jeg bestilte 5 pakker pokemon kort, til en super fin pris. Det tog kun et par dage før at de kom. Jeg fik også et gratis stort jumbo Pikachu kort med. Glad kunde som gerne handler der igen :)
Hurtig levering, og produkt, Lego, der lever op til forventning.
Kims Kram redder dagen
Kims Kram redder dagen - de har altid lige det garn man har brug for, når man ikke kan finde det andre steder.
Tak for Jer 😍❤️
Hjælpsom og hurtig kundeservice og hurtig levering
Handlede over nettet. Sendte forespørgsel på mail og fik hurtigt svar / hjælp. God service og hurtig levering af de bestilte varer.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.