Kiin Kiin Strandvejen: Bestilte 4 forskellig retter online og betalte ligeledes online. Modtager bekræftelse pr. mail med afhentningstidspunktet. Da vi ankommer er 2 ud af de 4 retter allerede... Zobacz więcej
God mad, men elendig levering. Har nu fået mad 2 gange fra kiin kiin 2 go og første gang hvor jeg selv hentede maden var det virkelig godt og veltilberedt. ( amager ) Anden gang, bestile jeg m... Zobacz więcej
Avoid this place - not as it used to be
I ordered #64 and added “extra meat”, as so often before. This time, they gave me the order with NO MEAT AT ALL (literally) - and then at little bit of meat in an extra bowl, to make it look like my “extra” meat. Really bad. I have been coming here many times through the years, never seen anything like this before.
What a way to run a business!
Ingen respons fra deres kundeservice i…
Ingen respons fra deres kundeservice i knap 6 måneder nu. Vi henvendte os da vi havde fået en rødkarry ret med kylling, hvor kokosmælken var helt skilt fra den røde karry samt hvor kyllingen var helt smattet og nærmest uspiseligt. Vi kontaktede dem efterfulgt, og fik så svaret at kokosmælken muligvis havde været frosset ned og dermed kunne være årsagen til den var skilt.
Mega øv oplevelse og især når de ikke vender retur.
OK mad - dårlig bestilling
Maden var fin. Bestillingsprocessen dårlig.
Jeg bestilte en række snakcs og retter til i alt ca. 1.000kr, bl.a. grillet tofu og soya-sukker grillet gris der på billedet var vist to sprøde, firkantede "hapsere" på pind.
Efter at have bestilt blev jeg ringet op fordi der ikke var noget tofu og jeg bad dem om at vælge noget andet godt til os - men i stedet for at pakke lidt ekstra med som "undskyld vi ikke kan levere" fandt de en snack der var billigere end den tofu jeg havde betalt for. Dårlig stil!
Derudover var der grillet gris med, men det havde intet med billedet på deres hjemmeside at gøre, og jeg troede faktisk det var en fejl. Det lignede kylling-satey og var på ingen måde med grillet med lækker soya-sukker glace, men tørt og nærmere "bagt over lav varme". Jeg ringede og fik at vide, at kokken havde lavet om på deres grillede gris og at de havde et gammelt billede på hjemmesiden. Man bestiller én ting - og får noget andet... også rimeligt dårlig stil.
Alt i alt en halvdårlig oplevelse. Men maden var generelt fin nok.
Dårlig kylling
Fik en kyllinger som smagte af industri kylling og var ikke være at spise.
Fik gris som vi tror var meget gennem stegt okse kød.
Er absolut ikke pengene vær, desværre.
Festmenu meget skuffende
Vi fik til nytårsaften 6 x festmenu til 450 kr. pr. stk. Vi var meget skuffet over kvaliteten ift. prisen. Til appetizeren fik vi to forskellige dip blandt kuverterne og ingen af dem svarede til beskrivelsen. Suppen var en grå masse med nogle meget bastante og kedelige kødboller. Koriander, som skulle være pynt var allerede lagt i suppen, hvilket betød at den var meget kedelig inden, vi fik suppen. Skulle bare være vedlagt. Til mellemret fik vi også forskellige dip blandt kuverterne. Rejer og laks var tørt og kedeligt. Salaten uden noget lækkert i, bare taget op af en pose. Hovedret ok, men igen er det friske grønne allerede lagt i sovsen, hvilket gør at det bliver kedeligt før servering. Dessert også noget kedelig. Generelt var der ikke meget festligt over menuen ved servering. Vi har fået derfra 2 år tidligere og været tilfredse, men i år var vi meget skuffede.
Dårlig betjening i mørke!?
Valby. Ankommer 17:30 til en mørk restaurant og ser der står noget med at de spare på strømmen pga. energipriserne!? Jeg vover mig ind og der står to piger med ligegyldig attitude indtil jeg spørger om de har åbent. Lidt tøvende og tørt får jeg et “Yes”. Hun tøver lidt og spørger så “what do you want”. Jeg siger til hende at jeg ikke kan deres menu i hovedet og smiler. Hun fortsætter med at virke irriteret og finder et menukort frem som er et halvt A4 skrevet supersmåt. Jeg overvejer kort om jeg skal bede hende om at skaffe noget lys eller tænde det på min iPhone, men når heldigvis og tænke “det her kan kun ende galt” og siger “forget it” til hende og går. Hun læner sig bare op ad disken og taler videre med sin kollega. Vild attitude. Måske i skulle tænde lyset nu hvor priserne er normaliseret og uddanne jeres personale, så tror jeg faktisk det ville blive en overskudsforretning. Virkelig bizarre oplevelse, desværre.
Dårlig mad og dårlig kundeservice
Normalt leverer Kiin Kiin (Valby) udemærket mad, men fik for nyligt fuldstændig skamstegte blæksprutter og understegte stegte ris.
Jeg har skrevet til restauranten, men de gider ikke svare - det er dårlig kundeservice, og især til den pris.
Smagsløs - tror det er en pulverblanding i kokosmælken
Har tidligere fået Tom Ka fra Hellerup, som desværre er lukket. Det var helt fantastisk mad.
Har i dag fået Tom Ka fra Aarhus og det var ligegyldigt. En Thaiboks fra Netto havde været bedre.
Det er tydeligt at kyllingen, som var tør, er blevet kogt helt og delt i stykker. Dvs. den er ikke kogt sammen med kokosmælken som derfor smager af absolut intet. Da kyllingen ikke har den store smag selv, betyder det at det er den mest anonyme smags"oplevelse" muligt.
Der var ingen citrongræs, chili eller andet krydderi i maden.
Det virker som om man har puttet en færdigblanding i kokosmælken.
Horribly overcooked chicken and when…
Horribly overcooked chicken and when contacted they claimed there was no problem!!
Tidligere lækkert - nu det absolut modsatte
Har tidligere hyppigt fået lækker thaimad fra afdelingen i Hellerup (der nu er lukket). Fik i går mad fra afdelingen på Østerbro - ubeskrivelig ringe og nærmest uæstetisk og uspiseligt. Kokussuppen der plejer at være hvid grundet kokusmælken var nærmest grå og grumset. Kyllingeboller på spyd der tidligere har været delikate var nu tydelig maskinfremstillet (lignede små æbleskiver) af noget ubestemmeligt kyllingemos og friturestegt. Sesamstegte rejer slatne og uspiselige.. og såden var det også for de øvrige retter. Det kan næppe være det samme personale og samme ledelse som tidligere. Absolut ikke anbefalesværdigt.
Øv for en smagsløs oplevelse 😔 3…
Øv for en smagsløs oplevelse 😔 3 forskellige retter, alle total uden smag eller kraft ….Der var engang hvor KiinKiin To Go lavede autentisk Thai mad, men det er åbenbart slut nu
Skuffende mad til prisen
Skuffende mad. De er faldet af på kvaliteten på det seneste. Alt for dyrt ift. kvalitetsniveau
De manglede at give os aubergine relish…
De manglede at give os aubergine relish med den ene ret, så den var jævnt kedelig uden. Prisen er meget høj for noget mad, der meget ligner andre steder til en lavere pris. Desuden skal vi selv ud at køre for at hente maden, da det ellers koster 99kr.
Bevares maden smager fint (den vi nu engang får med hjem).
Dårlig take-out-oplevelse
Én ud fire retter i vores ordre var forsinket så det resten stod i 15 min og blev helt koldt…da jeg nævnte det for personalet trak de bare på skuldrene. Kom hjem og fandt ud af at de havde givet os de forkerte retter med. Det smagte so so og der var nærmest ingen kylling i. Da jeg forsøgte at ringe for at tale med dem fik jeg autosvar at der travlt.
Ærgerligt niveau, for et par år siden var kiin kiin to-go én af hellerups bedste thai-steder…nu er smagen kedelig, intet kød i retterne og sløj betjening.
Ingen ris
Desværre som jeg kan se tidligere har jeg oplevet det samme som andre - manglende ris
Bestilte igennem Wolt og de vil ikke refundere pengene.
Risløshed
I anledningen at min fødselsdag, så det på papiret godt ud at bestille noget mad fra kiin kiin. Maden kommer som planlagt, dog mangler risene til den ene ret. Vi kontakter volt som maden er bestilt gennem, og de ville snakke med restauranten. Halvanden time senere får vi muligheden for at få refunderet 20,- eller ris. Respektløst, når halvdelen af retten mangler. Køber ikke her fra igen. (Valby restauranten)
Kiin Kiin Strandvejen:
Kiin Kiin Strandvejen:
Bestilte 4 forskellig retter online og betalte ligeledes online.
Modtager bekræftelse pr. mail med afhentningstidspunktet.
Da vi ankommer er 2 ud af de 4 retter allerede pakket i posen, og vi bliver fortalt, at om 5 minutter kommer de sidste to retter.
32 minutter efter får vi de sidste to retter og de første to er nu kolde. Vi påpeger dette og personalet svarer stresset, at det kan de ikke gøre noget ved, der er travlt…
Der gives ikke en undskyldning!!
Ærgerlig oplevelse, vi kommer ikke igen!
Dårligste thaimad ever
Fik leveret en parodi af en Pad Thai her til aften. Det var blot en stor bunke nudler med lidt rejer, et par ringe rødløg og peanuts.
Har flere gange fået denne ret hos Kiin Kiin både i Valby og Hellerup og disse 2 steder severer en helt autentisk og lækker Pad Thai i modsætning til Kiin Kiin To Go Østerbro. Den biks burde lukke øjeblikkeligt, den giver Kiin Kiin et dårligt ry. Holder mig langt væk fra Kiin Kiin fremover hvis man alligevel ikke kan regne med den samme kvalitet i alle restauranter.
Spild af penge. Man får en langt billigere og bedre Pad Thai hos Jais Madhus som er drevet af en thailænder.
Har i øvrigt fået bedre Pad Thai i et gadekøkken i Thailand til 20 kr.
Og Wolt som leverede maden har ikke noget problem med at levere mad fra skodrestauranter som Kiin Kiin.... pinligt wolt.
Er SÅ vred over at have betalt 125 kr. for en bunke nudler ØV.
Har nu 2 gange prøvet at bestille Kiin…
Har nu 2 gange prøvet at bestille Kiin Kiin To Go Østerbro.
Februar 2021 var maden 1 time forsinket.
10 juni blev min bestilling til 10 personer aflyst, efter at maden skulle være leveret.
Det var ikke muligt at ringe da deres besked svarer var overfyldt.
Bestiller ikke hos dem igen.
Virkelig dårlig stil👎
Meget dårlig oplevelse - fik kold mad leveret og restauranten ville ikke kompensere for dette. Man skulle tro at en anerkendt restaurant som denne ville strække sig lidt mere for glade og tilfredse kunder (som betaler det mere for en god madoplevelse) I stedet gik Wolt ind og gav et tilgodebevis til næste levering. Virkelig dårlig stil Kiin Kiin!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.