Lång leveranstid och när skorna kom var de i väldigt dålig kvalité och passar inte för utomhusbruk. När jag vill returnera dem erbjuder de istället återbetalning på 40% mot att jag behåller varan. Han... Zobacz więcej
Har bestilt en vare til julegave! Glemte at tjekke trustpilot desværre! Resultat: de trækker penge, men sender ikke varen 🤬 Ved henvendelse får man et ai generet svar, hvor de beder om tålmodighe... Zobacz więcej
PAS PÅ ! Her finer du en gennem arbejdet web-site . Deres produkter virker gode og troværdige . Men desværre er dette site kun lavet så fint for at narre dine penge fra dig . Du kan både ringe og s... Zobacz więcej
Kvalitet som forventet Fair pris Acceptabel leveringstid Hvis man selv kunne vælge hvilken pakkeshop man gerne ville have sendt sin bestilling til havde det givet den 5. stjerne. Samlet bedømmelse... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
I dag findes der hundredvis af Disney-licenserede børneprodukter på Kidzy.dk, som jeg sælger til fordelagtige priser til glæde for både min egen og alle andre danske familier.
Hovedvejen 3C, 1., 2600, Glostrup, Dania
- info@kidzy.dk
- kidzy.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Meget tilfredse med købet
Meget tilfredse med købet. Varerne var som beskrevet og pakken ankom hurtigt. Jeg blev glædelig overraskede da jeg åbnede pakken og så at der var nogle ekstra ting med 😊 super dejligt med overraskelser! Jeg kan varmt anbefale Kidzy.

Odpowiedź od Kidzy
Hurtig levering og sødt kort lagt i…
Hurtig levering og sødt kort lagt i pakken og endda en ekstra ting. Kun roser herfra.

Odpowiedź od Kidzy
Fantastisk hurtig forsendelse og…
Fantastisk hurtig forsendelse og levering !! Meget imponerende !!
Varerne var pakket rigtigt godt ind og mange tak for ekstra gaverne !!
VIL BESTEMT BESTILLE HOS JER IGEN - KAN KUN ANBEFALES !!

Odpowiedź od Kidzy
Hurtig service og hurtigt forsendelse…
Hurtig service og hurtigt forsendelse 😊 Super fine produkter - min datter er helt vilde med dem. Vil helt klart anbefale og handle fra igen. Og tusind tak for den ekstra gave ❤️😁

✨✨✨Verdens bedste kundeservice✨✨✨lidt…
✨✨✨Verdens bedste kundeservice✨✨✨lidt bøvl med DAO løste sig til det bedste for vores 2 små børnebørn - og i tillæg ekstra overraskelse i pakken - gjorde købet hos Kidzy til noget vi og børnene husker🧡 Jeg er ikke i tvivl om hvor børnebørnenes overraskelser skal købes næste gang! Tak igen for god service✨Mvh Cathrine, køber af ordre #1753

Odpowiedź od Kidzy
Gode priser godt udvalg og hurtig…
Gode priser godt udvalg og hurtig levering.

Odpowiedź od Kidzy
God pris, god kvalitet, hurtig levering
Jeg har aldrig købt noget der blev så hurtig afleveret. God pris, god kvalitet. Jeg har købt to drikkedunk som er flotte og inde i pakke var der også to små figur som gaver til mine børn.

Virkelig hurtig afsendelse
Virkelig hurtig afsendelse!
Jeg bestilte forskellige varer fra Kidzy.dk en onsdag aften kl. 20.32.
Kl. 21.06 var ordren pakket og afsendt, og kl. 22.00 lå pakken hos DAO.
Jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt det gik. Da jeg modtog min ordre, var det hele pakket pænt og lå godt beskyttet i kassen. Med min ordre lå også en lille gave. Udover at være hurtige, er der hos Kidzy god stil og kundepleje. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og vil uden tvivl bestille hos dem igen.

Odpowiedź od Kidzy
God oplevelse med kundeservice som…
God oplevelse med kundeservice som hjalp med en forsvundet pakke.

Stor ros, god service!
Fandt denne fine butik via Facebook, og den havde alt hvad jeg skulle bruge, til in datter, som fyldte 4 år. Tingene blev afsendt og modtaget i løbet af et par dage. Dejligt!

Fedt udvalg!! Høj service
Fedt udvalg!!
Og...
Jeg havde bestilt levering til pakkeshop.
Jeg fik en besked dagen efter min bestilling om jeg ville have pakken leveret direkte til min dør da jeg boede lige på vejen. Der var også en lille ekstra sjov ting med i min pakke. Dét er da service! Sådan!!!

Fantastisk service og venlighed 💖
Fantastisk service og venlighed 💖
Jeg havde bestilt et enhjørning service sæt, som de desværre havde udsolgt af. I stedet fik jeg to andre service sæt med enhjørning på til samme pris - plus flere ekstra små hygge pakker til både min datter og søn.. Tonen var venlig og skøn hele vejen igennem.. Jeg giver Kidzy.dk de bedste anbefalinger 👌🏻

Meget tilfreds
Fantastisk god service. Min pakke var blevet væk hos dao. Lizzy sendte nye vare og en rigtig fin gave til mindste manden. Flot service at yde trods fejlen ikke lå hos dem. Varerne var også som beskrevet.

Odpowiedź od Kidzy
Hurtig levering. Varen er som beskrevet og så var der en lille fin gave med ❤️

Virkelig god service
Virkelig god service
Bestiller nogle paw patrol strømper til min datter. Senere samme aften ringer en mand, at der desværre var en fejl på siden og at det ene par strømper desværre ikke var på lager alligevel, og han tilbyder om han skal finde nogle tilsvarende, som jeg takker ja til. Han spørger hvor gammel min datter er, for så vil han sende en gave med.
Da vi 2 dage efter modtager pakken er den en fin paw patrol taske, en kugle med moddelervoks og en udstiksform og en Disney princess 3D puslespil med. Min datter var ellevild ❤️

Odpowiedź od Kidzy
Rigtig god pris på varerne og levering som aftalt!
Alt i alt en virkelig god oplevelse...!!

Odpowiedź od Kidzy
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.