Oceniono na 1 z 5

Lång leveranstid och när skorna kom var de i väldigt dålig kvalité och passar inte för utomhusbruk. När jag vill returnera dem erbjuder de istället återbetalning på 40% mot att jag behåller varan. Han... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har bestilt en vare til julegave! Glemte at tjekke trustpilot desværre! Resultat: de trækker penge, men sender ikke varen 🤬 Ved henvendelse får man et ai generet svar, hvor de beder om tålmodighe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

PAS PÅ ! Her finer du en gennem arbejdet web-site . Deres produkter virker gode og troværdige . Men desværre er dette site kun lavet så fint for at narre dine penge fra dig . Du kan både ringe og s... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kvalitet som forventet Fair pris Acceptabel leveringstid Hvis man selv kunne vælge hvilken pakkeshop man gerne ville have sendt sin bestilling til havde det givet den 5. stjerne. Samlet bedømmelse... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z odzieżą dziecięcą
  2. Sklep z drobiazgami
  3. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

I dag findes der hundredvis af Disney-licenserede børneprodukter på Kidzy.dk, som jeg sælger til fordelagtige priser til glæde for både min egen og alle andre danske familier.

1,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice og hurtig…

Rigtig god kundeservice og hurtig levering.. Tingene har en god kvalitet 👌👌 det er ikke sidste gang vi bestiller derfra.

9 maja 2020

Hej Sairah

Tusind tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner.

Kundeservice i top!

Bestilte en vare kl. 8 om morgenen, valgte selvhentning på Amager og betalte med mobilepay. Jeg modtog desværre ikke en ordrebekræftelse, og jeg mailede derfor til firmaet 2 timer senere.
Lidt senere ringer ejeren, der beklager fejlen og tilbyder at levere pakken personligt direkte til mig inden for de næste par timer. JA TAK!

For mig betyder det ikke noget at et firma laver en fejl, det er måden den bliver håndteret på der er alt afgørende!

Klasse kundeservice! Og i øvrigt fandt jeg min vare til en rigtig god pris og fik endda små ekstra gaver med.

7 maja 2020

Kære Line

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os :)

Og ikke mindst tusind tak for de 5 stjerner.

Fik du forresten mail efterfølgende?

Tak for donation

Tusind tak for en kasse fyldt med de fineste små legetøjs-overraskelser, som små patienter vil blive rigtig glade for. Dejligt I vil hjælpe med at bringe smil og glæde hos syge børn.

7 maja 2020

Kære Pia

Vi hos Kidzy teamet er rigtig glade for at kunne hjælpe der hvor vi kan :)

Vi håber alle de små patienter bliver glade på Odense Universitets Hospital.

Mit team og jeg! :)

Oceniono na 5 z 5

Dejligt sted at handle sikkert på at…

Dejligt sted at handle sikkert på at jeg handler der igen.

6 maja 2020

Kære Laila

Tusind tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner det vi rigtig glade for.

Oceniono na 5 z 5

præcis som netshopping skal være

Super hurtig levering og endda med lille surprise i pakken.

5 maja 2020

Hej Simon

Tusind tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner.

Super lækre vare

Super lækre vare! Mine børn er vilde med det! Det ankom meget hurtigt og så er priserne bare fantastiske! Tak, det bliver ikke sidste gang vi handler her! 😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 maja 2020

Kære Nadin

Tusind tak for de 5 stjerner, samt din fine anmeldelse.

Hurtig levering, fremragende service

Hej Alexander

Oceniono na 5 z 5

Super lækkert udvalg og hurtig…

Super lækkert udvalg og hurtig levering, det bliver bestemt ikke sidste gang jeg køber fra jer. 👍🏆

Kære Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse samt de 5 stjerner.

Oceniono na 4 z 5

Rigtig gode priser

Rigtig gode priser, og man får gave med. Hurtigt levering. Indpakningen på nogle af produkterne ser dog ikke helt nye ud, det er nogle mærker på

Kære Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse, og ikke mindst de 4 stjerner.

Jeg kan se på din bestilling af - at alle 3 ting du har bestilt, er ting som allerede er pakket fra producenten.

Hvilket undre mig over at du mener at de ikke ser helt nye ud?
- Bare lige så vi er enige, det er ikke Kidzy der producerer legetøjet.

Kunne det være fordi at æskerne er blevet bøjet eller noget andet under transporten?
Vores produkter kommer direkte fra producenterne pakket med dens originale emballage, mærker på æskerne tyder mere på at det er noget under transporten udefra det du nævner.

Hvis ikke så smid en mail på info@kidzy.dk så kan vi få det returneret, og sendt en ny pakke evt.

Oceniono na 5 z 5

Endelig et sted hvor man ikke føler at…

Endelig et sted hvor man ikke føler at man betaler overpris for tingene..

30 kwietnia 2020

Kære Thomas

Vi er rigtige glade for din anmeldelse. Vi arbejder dagligt på at få de bedste priser hjem både til os, såvel til fordel for jer alle :)

Tusind tak for de 5 stjerner!

Super godt service !

Super godt service !! Fik sendt min pakke så jeg havde den dagen efter ! det er hurtigt.

29 kwietnia 2020

Hej

Lækkert udvalg, gode priser

God overskuelig hjemmeside, imponerende størrelse udvalg af produkter, yderst fornuftige priser i forhold til konkurrenter, upåklagelig service og hurtig levering. Så kan man vist næsten ikke bede om mere <3

28 kwietnia 2020

Kære Mia

Super hjemmeside

Virkelig god og overskuelig hjemmeside. Udvalget er stort, og priserne er billigere end mange andre steder.
Servicen er i top - jeg modtog min bestilling hurtigt og i pakken fulgte der et par ekstra små ting med, som en ekstra god service.

27 kwietnia 2020

Kære Salima

Fantastisk hjemmeside

En rigtig god hjemmeside med masser sf muligheder, samt en hurtig levering og super service.

27 kwietnia 2020

Kære Fatma

Tusind tak for din fine anmeldelse - Den blev vi meget glad for 🥰

Fantastisk service

Fantastisk service!
Hurtig levering og rigtig gode priser

24 kwietnia 2020

Hej Mohammad

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering. Udover det, har de virkelig gode kvalitetsvarer til gode priser. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen ☺️

23 kwietnia 2020

Hej Maysa

Kidzy.dk

Fantastisk forretning

Fantastisk forretning, super god service og meget hurtige til at leverer.

16 kwietnia 2020

Hej Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Yasin
Kidzy.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej