Wij doen al jaren zaken met Shera
Wij doen al jaren zaken met Shera. Mooie eigen brand heeft hij ontwikkeld voor fighters: Knock Out. Heel tevreden over! Vandaag besteld is morgen in huis, maar ook leuk is om de winkel in het centrum van Groningen te gaan bezoeken.
Aanrader dus!
Toppers
Vaker besteld bij Kickboxing shop, altijd goede service en enorm assortiment aan producten en merken. Afgelopen week set handschoenen gehaald, handschoenen waren het toch niet. Uiteindelijk zeer netjes opgelost door de mannen. Als je vechtsport spullen nodig hebt moet je hier zijn!
Trustworthy
Ordered from France: super fast delivery and great prices.

Odpowiedź od Kickboxing Shop
Sterk
Positieve ervaring.
Vragen voorafgaand telefonisch goed en vriendelijk beantwoord.
Na levering was een van de artikelen niet in orde. Geen enkel probleem, direct een nieuw paar toegezonden gekregen.
Goede prijzen, deskundig advies en fijne service. Volgende keer bestel ik hier weer.
Geweldige service
Een klein vertraging met verzenden maar perfect opgelost en kreeg zelfs de optie om uit de nieuwe voorraad te kunnen kiezen voor matching gloves en scheenbeschermers terwijl dat niet de optie was op de site 10/10 service!!!!
Volgende dag bezorgd
Had hier nog niet eerder besteld, maar gekregen wat ik had besteld en volgende dag al in huis!
Goede service.
Er waren wat onduidelijkheden na het bestellen van 2 paar handschoenen, dit is correct en snel opgelost door de eigenaar?(denk ik)
Enorm fijne service!
Top webshop
Goed advies, goede producten met goede prijzen en snel geleverd!
Goedkope prijs en goede service
Heb hayabusa boksschoenen gekocht voor de voordeligste prijs die ik kon vinden. Helaas vertoonden de schoenen na enkele weken defecten. Zonder problemen snel omgeruild. Heel blij mee
Snelle levering voor Belgische klant
Snelle levering voor Belgische klant. Top merk voor voordelige prijs. Top service!Zeker betrouwbar!